پیشنهاد روزنامه جمهوری اسلامی:ائمه جمعه را تغییر دهید؛نظامیان در انتخابات دخالت نکنند و...

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:چند دسته کردن مردم و بسیاری از آنها را به بهانه‌های مختلف طرد کردن، باعث ریزش‌های شدید شده است. بنای انقلاب و نظام اسلامی بر جذب بود نه دفع.

پیشنهاد روزنامه جمهوری اسلامی:ائمه جمعه را تغییر دهید؛نظامیان در انتخابات دخالت نکنند و...

*شهید مظلوم آیت‌الله بهشتی می‌گفت از ویژگی‌های خط امام، جذب در حد اعلای امکان و دفع در حد ضرورت است. متاسفانه این ویژگی مورد بی‌توجهی قرار گرفته و حتی وارونه عمل می‌شود. روش‌ها اکنون اینست که دفع در حد اعلای ممکن است و جذب در حد ضرورت. این روش، در عین حال که از جنس انقلاب اسلامی نیست و با نظام جمهوری اسلامی هیچ نسبتی ندارد، به نام انقلاب و نظام تمام می‌شود و به اساس نظام لطمه وارد می‌کند. تغییر دادن این روش، نه‌تنها به معنای ایجاد تغییر در نظام نیست بلکه به معنای تغییر در چگونگی برخورد با مردم و نگرش‌ها و سلیقه‌هاست و موجب تثبیت نظام و بالارفتن میزان پشتوانه مردمی نظام می‌شود.
*محور قرار دادن قانون، از شعارهای اساسی نظام جمهوری اسلامی بود. این شعار، مدتی است مهجور مانده و به آن عمل نمی‌شود. مرکز اصلی قانون‌گزاری که مجلس شورای اسلامی است از یکطرف در تصویب قانون دچار محدودیت است و از طرف دیگر خود به وظایف قانونی خود یا عمل نمی‌کند و یا نمی‌تواند عمل کند. شورای نگهبان، در موارد زیادی سلیقه را جایگزین قانون می‌کند. دولت در بودجه‌ریزی، بسیاری از اصول را فدای فروع می‌کند. در انتصابات، گرایش‌های جناحی و فامیلی موجب صدرنشینی افراد ضعیف و کنار ماندن افراد کاردان و شایسته می‌شود. تغییر در این بخش به اینست که شایسته‌سالاری در انتصابات حاکم شود و همه براساس قانون عمل کنند.
* ممنوعیت ورود نظامیان در انتخابات از اصول مسلم حکمرانی سالم است. این، اصل بسیار مهمی است که امام خمینی بر آن بارها تاکید کردند و در وصیت‌ خود نیز آن را مورد تاکید قرار دادند. این اصل نیز در مواردی رعایت نشد و اخیراً زمزمه‌هائی به راه افتاده است که نوعی دخالت در وظایف شورای نگهبان و تلاش برای ایجاد محدودیت‌های بیشتر در حق انتخاب مردم محسوب می‌شود. جلوی این دخالت‌ها باید برای همیشه گرفته شود و شورای نگهبان صرفاً براساس قانون به وظایف نظارتی خود در انتخابات عمل کند.
* فلسفه نمازجمعه، وحدت‌آفرینی، هدایت و جذب مردم است. بعضی از ائمه جمعه درست برعکس این فلسفه عمل می‌کنند و بلندگوی نمازجمعه را به وسیله‌ای برای تفرقه‌افکنی، دور کردن مردم از نظام و مسئولین و شبهه‌دار کردن آنان قرار داده‌اند. این آفت، روز به روز در حال گسترش است. ایجاد تغییر در ائمه جمعه یا محتوای خطبه‌های آنها برای جلوگیری از خلوت‌تر شدن مصلاهای جمعه ضروری است.
علاوه بر اینها در بسیاری موارد دیگر نیز نیازمند تغییر هستیم. به تغییر به‌عنوان یک تنوع نگاه نکنید. این یک ضرورت است که بقاء پشتوانه مردمی انقلاب و نظام، در گرو آن است.

18

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • علی
    1

    امروزه در میان عموم مردم خصوصا جوانها امامان جمعه افرادی با افکار منسوخ شده و تاریخ گذشته هستند .

  • علی
    1

    ائمه جمعه باید نوآوری و انعطاف پذیری داشته باشد و از این چهارچوب های خشک و بی انعطاف و خطی محض خارج شوند.

  • علی
    0

    واقعا نظام اداری و قانونگرایی در پایین ترین سطح خود قرار دارد و سلیقه جایگزین قانون میشود. واقعا سازمان اداری و استخدامی کشور هم خود الان دچار معضلات و مشکلات فراوانی در شایسته گرایی است.و باید اصلاحات از همانجا آغاز شود. با دیدن وضعیت موجود در انتصابات ادارات این برداشت میشود که انگار عمدا کارهای بزرگ را به آدمهای کوچک دادن و کارهای کوچک را به آدمهای بزرگ. وضعیت نظام اداری اسفناک است

  • ناشناس
    0

    دور خداوند بر شما روحانی آگاه شما انگار درمتن جامعه هستید و بسیار منصفانه به موضوعات روز واقعیات که در کشور وجود دارد وباگفتاری روان و عامه پسند پرداخته اید معلوم است به هیچ گروه و جناحی و ابسته نمی باشید به خدا سوگند اگر این اقلیت تند رو.وهتاک‌‌ومنفعت‌طلب‌راازدخالت‌در‌کشور‌کنار‌بگذارند‌...مملکت‌امن‌وامان‌می‌شود‌وآن‌چیزی‌می‌شود‌که‌مردم‌می‌خواهند‌روحانی‌واقعی‌شما‌‌هستی دورود خدا برشما

  • ناشناس
    0

    دل ودزدها دوباره بیان وکیسه شما هم پر شه خوبه. هر اصلحی خوب است ای دانای ، نادان پول پرست