حمله تند روزنامه اصولگرا به حسن روحانی: ناکارآمدی ها را به ساختار سیاسی نظام حواله دادید
عبارت «من فرمانده جنگ اقتصادی بودم، اما فرماندهی بدون سرباز و اسلحه» ترجمان جدیدی از «رئیسجمهور تدارکاتچی نظام» است؛ ادبیاتی که رئیس دولت اصلاحات به کار برد و نقصان دولتش را به سمت مقامات عالی نظام نشانه بگیرد.
روزنامه جوان نوشت:
اظهارات اخیر حسن روحانی درباره اعتماد دولت متبوعش به آمریکا یادآور اظهارات سال ۱۳۸۴ رئیس دولت اصلاحات که گفته بود «رئیسجمهور تدارکاتچی نظام» است؛ ادبیاتی که رئیس دولت اصلاحات بعد از هشت سال اداره کشور به کار برد و تلاش کرد هر آنچه تقصیر و کوتاهی و نقصان در عرصه مدیریت اجرایی کشور است را به اصل نظام نسبت دهد و انگشت اتهام را به سمت مقامات عالی نظام نشانه بگیرد است. روحانی درباره مهمترین اعتماد دولتهای یازدهم و دوازدهم به غرب میگوید: «بله، آدم نمیتواند به غرب اعتماد کند، اما حرف زدن و توافق کردن شدنی است... من فرمانده جنگ اقتصادی بودم، اما فرماندهی بدون سرباز و اسلحه... خیلیحرفها هست که چه الان و چه سالها بعد نمیتوانم بگویم.» این اظهارات در حالی است که اختیارات موسع دولت در زمینه مذاکرات هستهای با غرب و همچنین عبور از خطوط قرمز نظام در دوره هشت ساله دولت تدبیر و امید در تاریخ انقلاب بیسابقه بوده است.
فرار به جای اقرار
اقتضای چرخش قدرت در سطوح عالی یک حاکمیت سیاسی حکم میکند که سران قوای سهگانه و حتی دیگر ارکان حاکمیت بعد از اتمام دوره مسئولیت خود نسبت به عملکرد خود پاسخگو بوده و بدون به کارگیری ابزارهایی مانند فرافکنی و اتهامافکنی نسبت به دیگران و آدرس غلط دادن به جامعه حداقل زیر بار برخی از نتایج دوره مدیریتی خود بروند. دردآور و جانکاه است که جمعی از مسئولان کشور برای دستیابی به قدرت تمام مرزهای شرعی و اخلاقی و قانونی را گاه درمینوردند و بعد از تکیه زدن بر کرسی ریاست، خود و حلقههای نسبی و سببی خود از مواهبت قدرت بهرهها میبرند و منافع ملی را با تصمیمات آنی و هیجانی به سخره میگیرند و بعد از اتمام دوره مسئولیت خود، به گونهای سخن میگویند که گویی نظام و جامعه به آنها همچنان بدهکارند، آن هم بعد از آنکه ضربات جبرانناپذیری را به اقتصاد، سیاست معیشت و فرهنگ کشور وارد کردهاند و به باور بسیاری از صاحبنظران دستکم چند دهه کشور را به عقب راندهاند. دولت تدبیر و امید در شرایطی مسئولیت اداره امور اجرایی کشور را به دولت سیزدهم واگذار میکند که در واپسین لحظات نیز حاضر نیست کمترین تقصیری را بر گردن بگیرد و تمام تلاش خود را صورت میدهد تا ناکارآمدیهای موجود را به ساختار سیاسی نظام حواله دهد.
هدفگذاری تضعیف نظام است؟
اتخاذ چنین ادبیاتی را زمانی که با عملکرد و برخی از اتفاقات بحث برانگیز ماههای گذشته در کنار هم قرار دهیم یک گزاره تقویت میشود و آن اینکه جماعتی در تلاش برای ایجاد و تعمیق این نکته به افکار عمومی هستند که نظام اسلامی نه تنها کارایی لازم برای حل مطالبات حداقلی جامعه را ندارد بلکه با نوع گفتمان و ایدئولوژی خود وضعیت مردم خود را نیز روز به روز بحرانیتر میکند. این بدان معناست که ضرورت تقابل مردم با رویکردهای نظام اسلامی در وجوه مختلف مورد توجه قرار بگیرد.
همه مسئولیت مذاکرات با من است!
تقصیرتراشی از نظام و دیگر ارکان حاکمیت سیاسی در حالی است که با کنکاشی در اظهارات مقامات ارشد دولت تدبیر و امید میتوان پی برد که در خوشبینانهترین حالت «محاسبات اشتباه و سادهلوحی» یکی از عوامل وضع موجود کشور است. روحانی ۱۱ مرداد ماه امسال میگوید: «هیچگاه، فکر نمیکردیم امریکاییها به این راحتیها برجام را زیر پا بگذارند، اتفاقات غیرمنتظره زیادی در هشت سال گذشته داشتیم.» اسحاق جهانگیری، معاون اول روحانی ۲۶ آذر ۹۸ بیان میکند: «هیچ وقت فکر نمیکردم هند هم از ایران نفت نخرد.»
محمدجواد ظریف وزیر خارجه اول دی ۹۵ در مجلس میگوید: «اشتباه کردیم به حرف کری اعتماد کردیم، ما با صحبت و قول آقای کری اظهار نظر کردیم، وزیر خارجه امریکا و وزیر خزانهداری امریکا به ما گفته بودند، اگر قانون «داماتو» به سنا برود، ما روشهایی داریم که جلوی آن را بگیریم، عدم اجرای قانون «ایسا» جزو توافق بود و به همین جهت، تصویب آن نقض برجام است.» آن هم در حالی که ظریف ۱۲مرداد ۹۴ اظهار کرده بود: «میگویند رئیسجمهور بعدی میخواهد با یک امضا تحریمها را برگرداند! نمیتواند این کار را انجام دهد، قاعده حقوقی دارد، من به شما اطمینان میدهم» یا حسن روحانی هشتم شهریور ۹۳ بیان میکند: «همه مسئولیت مذاکرات با من است». هاشمی رفسنجانی نیز ۲۸ آذر ۹۲ میگوید: «جانکری به ظریف قول داده کارها را درست کند».
66
مشکلات ساختاری ایران انکاار ناپذیر است. قدرت دست افرادی است که مسیولیت ندارند و یا آن را نمی پذیرند فقط بلدند امر و نهی کنند .
حقیقت تلخ که فقط کشور و مردم را نابود کرد متاسفانه !!!! جنگ قدرت و کارشکنی دولت در سایه .....
حب دنیا و عطش قدرت کورتان کرده. باشد که جواب مردم بیچاره را در جای دیگر بدهید و ان روز خیلی دور نیست
مقامات عالی نظام؟؟؟ رئیس جمهور ، دومین مقام عالی نظام است ، بماند عده ای خود را بالاتر از قانون میدانند ولی این حرفها را همه روسای جمهور گفته اند
نیاز نیست روحانی بگه همه میدونن پشت پرده چه خبره
جناب روحانی ! نقض وخروج از پیمان بین المللی توسط یه دیوانه نارسیسی وبازیچه دست این و اون چه ربطی به نظام دارد لابد مقصود حضرتعالی این است که بایدتسلیم وذلیل می شدیم؟
شب دراز و قلندر بیدار ،منبعد معلوم میشه که چه کسی کاردان است ،بنده به روحانی رای ندادم لکن مشکل اصلی برمیگردد به نگرش مسئولین عالی رتبه ،اینکه مرگ بر این و مرگ بر آن ،اینکه این کشور از صحنه روزگار حذف شود ، و ما باید آقای دنیا باشیم ولا غیر علی رغم مشکلات و مفاسدی که وجوددارد، امامان و پیامبران با کفار غیر حربی کاری نداشتند بطوریکه وقتی سپاه اسلامم وارد مکه شد پیامبر فرمودند ابوسفیان واهل منزل ایشان درامان است.
حال این شعارها را میدهید واگرمنبعد کاری از پیش نرفت ،آنگاه مردم (منظور ۱۷ درصدی که رای دادند)وقتی ببینند دروغ گفتید به خیل آن ۳۴ درصد می پیوندند و آنگاه همانند عاقبت صدام باید توی سوراخ موش و طویله ها پیدایتان کنند
اگه روزنامه اصول گرا مثل کیهان و رسالت باشد معلوم است که عقده ای هستند و در بین جوانان محبوبیتی ندارند و از صبح تا شب شاید ۵ تا به فروش بره. دوران خشونت طلبان به پایان رسیده
هم روحانی ناکارآمد بود و هم ساختار سیاسی (اجتماعی، فرهنگی و...) نظام افتضاحه.
من بیسواد هم میدونم اشکال کار کجاست .چه رسد به توی با سواد اما مسئله اینه که من منفعتی در کتمان حقایق ندارم اما تو وامثالت دارید .
متاسفانه در این کشور اختیارات ریس جمهور بسیار پایین است نهاد های موازی که انتصابی بوده جوابگویی هیچ نهادی نیستن بیشترین کارشکنی را در مورد این دولت انجام دادن خدا از شان نگذرد اگر دولت را آزاد گذاشته بودن الان تحریم ها خیلی وقت بود که برداشته شده بود بقول ظریف دیپلماسی فدای میدان شد و این خواسته مسئولان رده بالایی نظام بود و ریس جمهور توان مقابله با خواست آن ها را نداشت و در واقع به اشخاصی که به او اعتماد کرده و رای داده بودن خیانت کرد
روحانی درست میگه اونیکه فهیم است متوجه میشه اونی که نیست هرگز نمیفهمد وقتی ازروزاول ریاست جمهوری روحانی تا امروز هر ننه قمری ازهر طرفی بلند شد چوب لای چرخش گذاشت والا خودشه که موند وکارکرد همه این وضعیت بدی هم که داریم دست تندروهای لامذهب نامسلمان مقدس معاب است خواستن زمینش بزنند .اگر کمکش میکردند درواقع به مردم ومملکت کمک میکردند حالا رئیسی اومده همه قوا وقدرت ها پشتش هستند ببینیم وتعریف کنیم وگرنه گور پدر چپ وراست واین جناح واون جناح .ازخدامونه مردم بدبخت ازاین زندگی بغرنج وتورم وگرانی نابسامانی مدیریتی ودزدی اخطلاص و......نجات پیدا کنند .
من که حرفهای آقای روحانی را جدی نمی گیرم همین که رفت خیلی خوشحالم خیلی.
انشالله خوشحالی ادامه دار باشه
روحانی حقیقت را گفته و با این سفسطه ها، نظر مردم عوض نخواهد شد، چرا می گویید مقامات ارشد نظام، مگه ارشد تر از روحانی چند نفر هستند؟؟؟ می ترسید که اسم بیاورید؟ مثل تمام دنیا رییس جمهور بایستی حرف اخر را بزند، ایا در ایران چنین است؟ پس همان ها هم قبول مسوولیت کنند و مامور اب و نان مردم شوند نه اینکه دیگران را سیبل خود کنند
اگر با مسببان وضع موجود برخورد قانونی صورت نگیرد مطمئن بلشید در این کشور سنگی روی سنگ بند نخواهد شد....
مگه دروغ گفته چرا ازواقعیتها فرارمیکنید حکومت عامل اصلی بیچارگی ملت ایران شده وقتی درسیاست ترمیزنه میخواهد فرارروبه جلو کند ولی نمیداند که ملت هوشیارترهستند
حاکمیت دیکتاتور و خود رای همه کاره است و روسای جمهور عروسکی بیش نیستند ... رئیسی را هم بعد 6ماه ببینید ... حاکمیت حتی او را نیز تحمل نخواهد کرد . تا زمانی روحانیت به حوزه و نظامیان به پادگان بر نگردند. و رفراندوم قانون اساسی صورت نگیرد . متخصصان پاکدست دانشگاهی بدون سهمیه در راس امور نباشند اوضاع هر روز بدتر از دیروز خواهد شد. این تنها نسخه این کشور بیمار است...
راست گفته دیگه نهادهای انتصابی به کجا پاسخ میدهند
اگر قدرت داشت الان هسته ای حل شده بود ....
کلا در حال حمله اید یا حمله به ملت یا حمله به سفارت
شما فکر میکنید اگر به ساختار مربوط نیست، پس به چی مربوط است؟ اگر موضوع را متوجه اشخاص و خصوصا جناب روحانی میدانید، که تا حدودی هم ایرادهایی بر ایشان وارد است. خوب, این آقای روحانی مگر در طول ۴۳ سال گذشته جزیی از ساختار نبوده؟ و مگر ایشون از فیلتر شورای نگهبان رد نشده است؟ پس نتیجه میگیریم این دلائل، تائیدی بر این نکته است که ساختار ایراد اساسی و جدی دارد. اصولاً افراد سطحی نگر و جزیی نگر، این تحلیل را دارند که مشکل افراد هستند و افراد جامعه نگر، نگاه سیستمی دارند و جامع نگری میکنند و اشکال را در سیستم ها جستجو میکنند. شما از کدام طیف هستید؟
دوران(( صد رحمت به روحانی)) شروع شد.
البته دوستان اگر می بینید که اصولگرایان به روحانی حمله می کنند دلیل اصلیش این است اگر رئیسی اوضاع را خراب کرد تقصیر دولت قبلی بزارند
ای وای دیگه هیچ کیو نداریم بگه علی برکت الله.