موضع احمد خاتمی درباره روی کار آمدن طالبان در افغانستان/ نظر مجلس خبرگان در مورد دولت، حمایت ناصحانه است

سخنگوی هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: موضع شرعی و قانونی مجلس خبرگان رهبری در رابطه با دولت سیزدهم همانند دیگر دولت های بعد از انقلاب، حمایت ناصحانه است.

موضع احمد خاتمی درباره روی کار آمدن طالبان در افغانستان/ نظر مجلس خبرگان در مورد دولت، حمایت ناصحانه است

حجت الاسلام سید احمد خاتمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در قم با بیان این که اعضای خبرگان رهبری در متن مردم و با مردم هستند و به دلیل این ارتباطات مردمی، مسائل و مشکلات مردم به آنها منتقل می شود افزود: رئیس جمهوری نیز به حمد الهی در وسط کار است و بی واسطه حرف های مردم را می شنود.

وی با ابراز خرسندی از تشکیل کابینه جدید تاکید کرد: همه باید دست به دست هم بدهیم و به مسئولان برای گره گشایی از مردم کمک کنیم.

خاتمی، سفر کاری رئیس جمهوری به خوزستان را اقدامی ارزشمند دانست و تاکید کرد: رفتن پیش مردم و درد دل مردم را بی واسطه شنیدن و تلاش برای کار گشایی از مردم از کارهای ستودنی و قابل تجلیل است و امیدواریم این روند همچنان در نظام جمهوری اسلامی نهادینه شود و روسای جمهور تا حد مقدور درد دل مدرم را بی واسطه بشنوند.

وی با بیان اینکه حمایت ناصحانه یعنی تجلیل از اقدام های ستودنی و نقد کارهای قابل نقد، افزود: حمایت ناصحانه تجلیل و تکریم و آفرین گفتن مداوم نیست و از طرفی عینک بدبینی زدن نیز نیست.

امیدواریم با کار دولت اعتماد مردم بازسازی شود

وی با بیان اینکه با کابینه ای که شکل گرفته است امیدواریم با رفتارشان حمایت و اعتماد آسیب دیده مردم را جبران کنند گفت: مسئولان با کار شبانه روزی باید در عمل ثابت کنند که در خدمت مردم هستند.

وی با تاکید بر اینکه مردم سرمایه های نظام هستند، تاکید کرد: رضایت مردم سرمایه نفیس نظام اسلامی است و این رضایت در حد کامل آن، باید تامین بشود.

خاتمی گفت: فرهنگ «ما می توانیم»، فرهنگ نجات کشور است و این فرهنگ همراه با تلاش و مدیریت جهادی می تواند مشکلات را برطرف کند.

عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری همچنین گسترش واکسیناسیون را ضروری دانست و گفت: واکسیناسیون هراسی، کار درستی نیست و وقتی رهبر معظم انقلاب شخصا به این موضوع ورود می کنند و واکسن می زنند، در این عرصه ایجاد تشکیک کردن این بیماری را گسترده تر می کند.

وی ضمن تاکید بر لزوم رعایت دستورالعمل های بهداشتی توسط همه مردم، ادامه داد: دولت تمام توان خود را در عرصه مقابله با کرونا و واکسیناسیون به کار ببرد.

در اجلاسیه خبرگان نحوه تعامل با دولت بررسی می‌شود

خاتمی در ادامه سخنان خود با اشاره به برگزاری نهمین اجلاس رسمی خبرگان در بیستم مهرماه سال جاری گفت: در این اجلاسیه علاوه بر تحلیف اعضاd جدید خبرگان، نحوه تعامل خبرگان رهبری با دولت بررسی می شود.

وی اضافه کرد: طبق تبصره ۲ ماده ۱۵ آئین نامه داخلی خبرگان، هیات رئیسه موظف است، در فاصله بین دو اجلاس، یک جلسه با حضور اعضای هیات رئیسه، پنج نفر از خبرگان به تشخیص هیات رئیسه، روسای کمیسیون ها و یک نفر از اعضای هر کمیسیون به انتخاب همان کمیسیون برای بررسی و تبادل نظر در خصوص مسائل مهم مربوط به خبرگان و تنظیم عملکرد کمیسیون ها تشکیل دهد و گزارش جلسه را در اجلاس رسمی مطرح نماید.

عضو هیات رئیه مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: بر این اساس هشتمین جلسه مشترک هیات رئیسه و کمیسیون ها در دوره پنجم خبرگان رهبری روز پنجشنبه، یازدهم شهریور در تهران از ساعت ۹:۳۰ با رعایت کامل ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی برگزار می شود.

آیت الله رئیسی، رئیس جمهوری که هم اکنون عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری نیز هست، در این جلسه حاضر می شود و اعضا نظرات و پیشنهادات خودشان را پیرامون دولت مطرح می کنند

وی افزود: در این جلسه علاوه بر مسائل مربوط به خبرگان و گزارش کمیسیون ها، درباره نحوه تعامل خبرگان رهبری با ریاست جمهوری و طرح مسائل و اولویت ها از نگاه خبرگان نسبت به دولت بحث و تبادل نظر می شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: آیت الله رئیسی، رئیس جمهوری که هم اکنون عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری نیز هست، در این جلسه حاضر می شود و اعضا نظرات و پیشنهادات خودشان را پیرامون دولت مطرح می کنند.

وی با اشاره به برگزاری نهمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری در دوره پنجم گفت: نهمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری روز سه شنبه بیستم مهرماه از ساعت ۸:۳۰ برگزار می شود.

وی گفت: در صورتی که شرایط کرونایی کشور بهتر شود، اجلاس خبرگان طی ۲ روز و در روزهای ۱۹ و ۲۰ مهرماه در ساختمان سابق مجلس شورای اسلامی ترتیب خواهد یافت.

خاتمی با بیان اینکه اگر شرایط کرونایی کشور بار دیگر حاد شود، امکان لغو برگزاری اجلاس خبرگان وجود دارد، افزود: ولی اگر شرایط رو به بهبود بود، امکان برگزاری اجلاس در ۲ روز وجود دارد.

اعضای جدید خبرگان تحلیف می شوند

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به دستور کار اجلاس خبرگان گفت: در این اجلاس، نطق رئیس مجلس خبرگان رهبری قرائت و مراسم تحلیف منتخبان جدید آیات اعرافی، پیش نمازی، دانش زاده مومن، سعدی، سعیدی گلپایگانی و مدرسی یزدی برگزار می شود.

وی افزود: اگر اجلاس در یک روز برگزار شد، یک یا حداکثر دو نفر به مدت ۱۵ دقیقه نطق خواهند داشت ولی در صورتی که اجلاس در ۲ روز برگزار شد، در جلسه صبح چهار نفر و بعد از ظهر نیز چهار نفر نطق خواهند داشت.

خاتمی اظهار داشت: با توجه به محدودیت کرونایی و پیش بینی برگزاری اجلاس در یک روز، مهمان مدعو در این جلسه نداریم ولی اگر اوضاع از نظر کرونایی خوب شد امکان حضور مهمان مدعو وجود دارد.

وی با اشاره به تشکیل کمیته پنج نفره برای تنظیم بیانیه پایانی اجلاس خبرگان رهبری گفت: بیانیه پایانی در حقیقت سخن خبرگان است به همین دلیل تبیین بیانیه پایانی توسط یک کمیسیون انجام می شود.

طرح اصلاح قانون انتخابات در دستور کار خبرگان رهبری است

وی با بیان اینکه طرح اصلاح قانون انتخابات در دستور کار اجلاس خبرگان رهبری است، اظهار داشت: ادامه بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات که بخشی از آن انجام و عملی شد و اجرای آن نیز بسیار مفید بود در دستور کار است تا بندهایی که از این قانون باقی مانده است، بررسی شود.

خاتمی تاکید کرد: همچنین در این اجلاس، اعضای مجلس خبرگان رهبری عصر روز بیستم مهرماه با مقام معظم رهبری دیدار خواهند داشت.

خط قرمزی برای مبارزه با فساد در کشور وجود ندارد

وی، فساد ستیزی را یکی از مطالبه های مهم از دولت جدید دانست و گفت: امیدواریم همانگونه که آیت الله رئیسی در دوره مسئولیت خود در قوه قضائیه عملکرد مطلوب داشت، در مسئولیت جدید نیز این مطالبه مهم را محقق کند.

آیت الله خاتمی با بیان اینکه فساد در کشور نهادینه نیست گفت: فساد مربوط به تشکیلات نظام نیست بلکه ناشی از افراد سوء استفاده کننده است و باید با اقدام های جدی، فساد ستیزی به عنوان یک راهبرد در کشور دنبال شود.

عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: خط قرمزی برای مبارزه با فساد در کشور وجود ندارد و باید با هر فاسد و مفسدی بر اساس قانون برخورد شود و این مطالبه و درخواست مهم مردم از دولت جدید است.

خاتمی اظهار داشت: حل برخی مشکلات زمان بر است و باید زمان به کارگزاران نظام به ویژه دولتمردان داده شود تا بتوانند مشکلات را حل کنند.

ایران حسن همجواری را یک اصل اخلاقی می داند

عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به تحولات افغانستان تصریح کرد: موضع خبرگان رهبری در رابطه با مسائل افغانستان، موضع مقام معظم رهبری است.

وی گفت: کمیسیون سیاسی مجلس خبرگان رهبری پنجشنبه هفدهم شهریورماه، جلسه ای با موضوع افغانستان با حضور یکی از مسئولان نظام برگزار و تحولات این کشور را از نزدیک دنبال می کند.

خاتمی با تاکید بر اینکه موضع نظام درباره افغانستان روشن است و از مردم این کشور حمایت خواهیم کرد، ادامه داد: هر دولتی که در افغانستان سر کار بیاید باید توجه داشته باشد که برادری قدرتمند به نام ایران در کنارشان است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه حسن همجواری را یک اصل اخلاقی برای خودمان می دانیم اظهار داشت: اگر همسایگان با ایران رفتار برادرانه داشته باشند، رفتار برادرانه خواهند دید و همسایگان ما می دانند اگر رفتارشان برادرانه نباشد اول خودشان آسیب می بیند که نمونه بارز آن صدام است.

منبع: ایرنا

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 22
  • حسن
    0

    خیلی مردمی هستید

    نظرات شما -
    • دیریم دیریم
      0

      آهاان! از اون لحاظ؟! اشتباه منفی دادم! ببخشید!

  • دیریم دیریم
    0

    من نمیدونم چرا هر وقت تصویری از ؟؟؟ رو میبینم، افرادی همچون، یزد بن معاویه، عبیدالله بن زیاد، خولی بن یزید اصبحی، حرملة بن کاهل اسدی، عمربن سعد...برام تداعی میشه! راستی چرا؟!

    نظرات شما -
    • اريا
      0

      چون همه اعراب اين شكلي بودن،،همشششششون

    • حسین
      0

      چون ادم ؟؟؟؟ هستی و قادر به تشخیص خوب وبد نیستی

    • دیریم دیریم
      0

      خیلی از آدمها هستن دم از چیزی میزنن که در وجود خودشون نبوده و از آن بی بهره ان من جمله مردانگی، عقل، شرافت، شهامت، شعور، قدرت تشخیص خوب از بد... این چیزیه که متداوماً و مکرراً شاهد اون بوده ام.

    • ع
      0

      همین ادم وقتی طالبان بیادایران ازشیعیان سرمیبره.توصیه ۷شیعه رااجرامیکنه.

  • بهلول
    0

    اگر انقلاب نشده بود این میخواست چه کاره بشه.آدم میترسه.

  • تاکب
    0

    شما وما دیگه حرف همو نمی فهمیم

  • ناشناس
    0

    خدایامنوببخش ولی هروقت اینومی بینم وحشت می کنم

  • کریمی قدوسی
    0

    احسنت بر جناب دکتر سید آیت الله العظمی احمد خاتمی مد ظله العالی احسنت

    نظرات شما -
    • الفانوس الاخر من الابنائ البشر
      0

      یک حرفی بزن که کسی نگه چه گفتی .مد؟ظله ؟عالی !چی ش عالیه؟

  • ناشناس
    0

    آقای خاتمی شما بهتر است به وظیفه قانونی خود مطابق با قانون اساسی عمل کنید چرا که بالاترین نظارت مطابق قانون اساسی نظارت بر رفتار منتخب مجلس خبرگان میباشد که هیچگاه به آن عمل نشده است واین حق الناس است بر گردن شما با توجه به این نکته شخص شما مدیون مردم هستید

  • ل
    0

    هر دولتی که در افغانستان بیاد؟ هر دولتی؟؟ طالبان یا غیر طالبان هم که هیچ فرقی نداره شما باهاشون برادرین. اینجاست که مرز بین مردم و دولت و حکومت مشخص میشه‌. اینجاست که اختلافات عمیق اعتقادی مشخص میشه. اینجاست که ذات یکسری ها برای مردم نمایان میشه. و این ابتدای راه باشکوهی است

  • مش جمعه
    0

    چرا از وظیفه خود و عملکرد چند ساله شما گزارشی به بیرون دز نمیکند.برای یکبار صدا و سیمای میلی از جلسه خبرگان رهبری گزارشی زنده پخش کند

  • هزارستان و شیران پنجشیر هرگز نخواهند مرد
    0

    تا دولتی با انتخابات ازاد در افغانستان تشکیل نیافته باشد. ایران نبایستی انرا به رسمیت بشناسد که اگر شتاب کند و این تروریست ها را به رسمیت بشناسد، با این کارش موجبات نابودی فرهنگ فارسی و شیعی را فراهم می کند. در ضمن طالبان دولتی نیستند که انرا به رسمیت بشناسند. دولت بایستی رای مردم را پشت سر خود داشته باشد مثل انقلاب اسلامی ایران، نه با زور اسلحه و با تفنگ و فشنگ یک ملت را اسیر و استثمار کنند.

  • ناشناس
    0

    طالبان هم از جنس خودتون هستند

    نظرات شما -
    • ۳۲۱
      0

      تهمت به طالبان نزن اینها به طالبان درس میدهند

  • وطن دوست
    0

    آقای احمدی خاتمی عزیز مهمترین خطری که طالبان دارند ممکن است از ارباب خود ( آل سعود)تبعیت کند و مثل بیست تا بیست دو سال پیش دست با کشتار شیعیان هزاره افغانستان بزنند.قتل های دسته جمعی شیعیان بامیان.شیعیان مزار شریف.قوم هزاره.یک خطر دیگر آن هم اینست که به دستور حکومت تروریستی پاکستان و رژیم کودک کش آل سعود تصمیم به حذف زبان فارسی از ادارات دولتی،دانشگاها، مدارس،و...بگیرند.که این یکی از اولی بدتر است و خسارتش واقعا جبران ناپذیر.اقای سید احمد خاتمی به خوبی میدانید و میدانیم افغانستان اولین خواستگاه زبان فارسی بوده است باور بفرمائید هم زبان بودن از هم مذهب بودن بالاتر است، اگر خدای ناکرده زبانم لال چنین اتفاقی در افغانستان بیفتد مردم ایران شما آخوندهای حاکم بر کشور ایران را هرگز نخواهند بخشید هرگز.

  • مهرداد سربندی
    0

    مولوی عبدالحمید هم همین حرفها زد. طالبان سلام دارند خدمتتون. وقتی تفاوت طالبان و القاعده و داعش و بوکوحرام به تفاوت پپسی و کولا تعبیر می شود منتظر باشید که داعش هم سلام داشته باشه خدمتتون. شهدای مدافع حرم هم خدا رحمتشون کنه. نزدیکی اندیشه انحصارطلبان اصولگرا با طالبان سیاسی نیست عقیدتی ست . حمایت از خانواده بن لادن هم بخاطر دوز بالای آیین فتوت نبود آن هم عقیدتی بود.

  • راد
    0

    بنظر شما اگر طالبان به ایران بیاید نفر چند نفر ازاین آ خوندها به سرای باقی شتافته و حجره خود از ویلای لواسان به بهشت برین انتقال خواهند داد.

  • A
    0

    عجب؟!!! طالبان؟!!! خاتمی؟!!! بایددیدافکارطالبانی درزبان په کسانی جاری میشود؟!!