معاون سیاسی وزارت کشور:

گردش نخبگان یکی از اصول اساسی نظام مردم سالاری دینی در ایران است

معاون سیاسی وزارت کشور گردش نخبگان را یکی از اصول اساسی نظام مردم سالاری دینی در ایران توصیف کرد و گفت: گردش نخبگان ضرورت هر سیستم سیاسی برای حرکت رو به جلو و پیشبرد اهداف عالی هر نظام سیاسی است.

گردش نخبگان یکی از اصول اساسی نظام مردم سالاری دینی در ایران است

دکتر محمد باقر خرمشاد، در آیین تکریم حمزه امرائی مدیرکل سابق دفتر سیاسی و معارفه محسن اسلامی مدیرکل جدید دفتر سیاسی وزارت کشور که با حضور کارشناسان این دفتر در محل وزارت کشور برگزار شد با بیان اینکه اساس و بنیان کار در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بر خدمت به مردم عزیز است، گفت: چرخش نخبگان با هدف دمیده شدن اکسیژن و انرژی جدید به کالبد سیستم سیاسی برای حرکت رو به جلو صورت می گیرد و همه ما به عنوان کارگزاران این نظام مقدس تلاش کنیم که در مسیر رشد و تعالی این نظام و ارتقای خدمات رسانی به مردم عزیز کشورمان حرکت کنیم.

معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به اینکه در ماه ربیع الاول، ماه شادی و سرور قرار داریم، گفت: تاریخ و فرهنگ هر ملتی ایستگاه های زمانی و مکانی دارند که الهام بخش هستند و برای ما مسلمانان، ماه ربیع الاول از جایگاه خاصی برخوردار است.
وی در این خصوص گفت: این ماه مصادف با میلاد مبارک حضرت رسول گرامی اسلام(ص)، حضرت امام جعفر صادق(ع) و آغاز امامت حضرت مهدی(عج) است که این رویداد فرهنگی را به همه ملت عزیز ایران تبریک و تهنیت عرض می کنم.
معاون سیاسی وزیر کشور خاطر نشان کرد: باید به تأسی از نبی اکرم(ص) و امامان معصوم در مسیر خدمت به مردم عزیز کشورمان گام برداریم و در نظر داشته باشیم که خدمت به مردم از بزرگترین عبادت هاست.
خرمشاد با بیان اینکه راه و سیره امامان معصوم چراغ راهنمای بشریت است؛ گفت: کردار و رفتار بزرگان دینی به مثابه فانوس های دریایی است که بشریت در این اقیانوس متلاطم زندگی بتواند در مسیری درست و حق طلبی حرکت کند و هر کجا انحراف پیدا کرد، با استفاده از این انوار هدایت، به راه راستین بازگردد.
معاون سیاسی وزیر کشور در بخش دیگری از صحبت های خود با تاکید بر اینکه مطابق آموزه های دین مبین اسلام، زندگی، دو ساحت دنیوی و اخروی دارد؛ گفت: هر دو بعد زندگی فردی و اجتماعی را با خدامحور بودن این دیدگاه، تنظیم کنیم.
خرمشاد در ادامه صحبت های خود به موضوع مهم مردم سالاری دینی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: بشریت بعد از پشت سرگذاشتن تجربه های مختلف حکومت داری به الگوی جمهوری، دمکراسی و در ایران اسلامی به مردم سالاری دینی رسیده است.
معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به برکت انقلاب شکوهمند اسلامی و اندیشه های بلند حضرت امام خمینی(ره) و امتداد آن توسط فرزند صالح اش مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، برخوردار از مدل سیاسی مردم سالاری دینی است که در این سیستم مردم محور هر گونه تصمیم و حرکت هستند.
وی ادامه داد: خوشبختانه در طول عمر پربرکت ۴۲ ساله خود، این مردم سالاری به خوبی با روی کار آمدن جریان های مختلف سیاسی تقویت و نظام یافته است. خرمشاد با اشاره به اینکه در این چهار دهه به رغم همه نابسامانی ها، کشور به مردم سالاری دینی و چرخش نخبگان وفادار مانده است، گفت: چرخش نخبگان ضرورت هر سیستم سیاسی با هدف حرکت رو به جلو و تقویت نظام مدیریتی است و خوشبختانه این موضوع در کشور به خوبی جا افتاده است.
خرمشاد همچنین به دیگر مصادیق گردش نخبگان در کشور که همان نظام بازنشستگی است اشاره کرد و گفت: بازنشستگی یعنی اینکه با به روی کار آمدن جوان تر ها، سیستم سیاسی بازپروری و بازسازی شود و امروز شاهد این امر هستیم که جوانان انقلابی سکاندار مدیریت در کشور شده اند.
معاون سیاسی وزیر کشور در بخش پایانی صحبت های خود به تشریح ویژگی های شخصیتی و اخلاقی امرائی مدیرکل سابق دفتر سیاسی وزارت کشور اشاره کرد و گفت: در طی این مدت ۴۰ روزه، آقای امرائی را انسانی با وقار، نجیب، اخلاق مدار و خبره دیدم و با توجه به طول دوره خدمتی اش از حافظه های اداره کل سیاسی است که حتماً از توانمندی و دانش مدیریتی اش استفاده خواهد شد.
وی همچنین درخصوص آقای اسلامی مدیر کل جدید دفتر سیاسی هم گفت: با آقای اسلامی قریب به بیست سال همکاری علمی و کاری دارم. ایشان از تربیت یافتگان دانش سیاسی است و در کسوت استادی در دانشگاه تربیت مدرس فعالیت دارد و هم در نظر و هم در عمل با سیاست آشناست و امید دارم با حضور ایشان ماموریت های دفتر سیاسی به شکل مطلوب تری پیش رود.

منبع: ایسنا

68

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • مش جمعه
    0

    گردش باند و رفیق و هم دانشگاهی بگی بهتر از گردش نخبگان صدق میکند

  • مردم
    0

    امید است با تدابیر حضرتعالی تغییرات فوری مدیریتی در سطح کشور اتفاق بیفته...

  • لبب
    0

    ببخشید من کاری ندارم که از کدام دانشگاه وزرا انتخاب می شوند چون بعد از چها رسال عملکردشان بررسی میشه ولی یک سوال کوچک خواهرزاده بنده فوق لیسانس دانشگاه شریف رشته مکانیک ودارای مدال نقره المپیاد ریاضی ودارای تالیف در مورد هندسه واختراعات چرا بعد ازظهر سال کار قراردادی با شرکت مبنا که توربین طراحی می کند با حقوق ۵ میلیونی که کفاف کرایه خونه را درپایتخت نمیداد باید بره بورس کانادا بشه وماهی ۳۰۰۰ دلار حقوق برای خواندن دکتراش بدن همکار آقای علی ابادی که سعی میکردن توربین ملی بسازند

  • ناشناس
    0

    بله 43 ساله مثل تیم والیبال دارد بین شما نخبگان گردش میکند نتایج مشعشعش هم که از در ودیوار میبارد .

  • غیر قابل نشر
    0

    انصافا" در نظامهای مردم سالار درسته .

  • استاد دانشگاه
    0

    حرف مفت نزن مردک گردش نخبگان شعار خوبیست اما نه در عمل اجرای قانون بقای مدیران و نظام هزار فامیل که فقط از یک پست به پست دیگر جابجا میشوند (از ابتدای انقلاب تا حالا). من دکترای مدیریت مدرس دانشگاه با بیست سال سابقه کار حرفه ای مدیریتی جایی در انتصابات و و منصب سپاری ها ندارم (من و امثال فراوان من) اما کجای دنیا گفتند یک جوان 19 ساله بدون حتی یک روز تجربه و سابقه و تخصص بشه عضو هیئت مدیره فلان شرکت و بهمان گروه صنعتی و در 27 سالگی بشه مدیر عامل دومین شرکت خودرو سازی ایران و 34 سالگی نماینده مجلس و 39 سالگی رئیس دیوان محاسبات کشور . جالب اینجاست کسی نپرسید این جوان پله رو مدرک تحصیلی دارد ندارد. بعداً خودشون در بوق و کرنا کردند ایشان همزمان با ثبت نام در دوره فوق لیسانس در دوره دکترا هم ثبت نام کرده و جالبتر و خنده دار تر اینکه دکترایش را با ضرب و زور گرفت اما فوق لیسانس به خاطر پافشاری یک استاد با مرام و حلال خور به تعویق افتاده و هنوز نگرفته !!!یا اون یکی که قبلا نماینده مجلس بوده و الآن ادعای شفافیت و حقوق بشر و حرام و حلال می کنه با پارتی بازی و اعمال نفوذ بدون گرفتن فوق لیسانس رفت دکترایش را گرفت و بعد که مورد اعتراض افراد آگاه قرار گرفت گفت من نمی دونستم اول باید فوق لیسانس بگیری بعد بری دکترا بگیری!!! بله خنده دار و البته گریه دار و زجر آور است. لطفا حرف مفت نزنید

  • ناشناس
    0

    آری بایدازنخبگان درحوزه های مختلف استفاده شودتابجامعه ی نابودشده ازانگیزه ی ایران امیدی دوباره بدهدکه همچنان مطیع الامرآخوندیسم مزدورانگلیس باقی بمانداگرچه نخبگانش نابودشونداگرچه هسته ی فرهنگی ملی گرایانه اش نابودشوداگرچه نخبگان علمی وسیاسی ونظامیش هرروزدرمعرض شهادت قراربگیرند!!!!چه باک نظام مزدور آخوندیسم همچنان به عملگی ملکه علیا حضرتشان جهت خوش خدمتی ادامه خواهند داد واز نخبگان هم قطعا درتخریب هرچه بهترایران عزیزمان بهره خواهند بردتامنافع منحوسشان تامین شوداماآیاایرانم جانم وطنم بیدارخواهد شد؟؟؟؟؟؟