روزنامه جمهوری اسلامی:
۴۳ سال برای کار فرهنگی بودجه صرف شد اما بازدهی نداشت
«سؤال اینست که چرا بعد از ۴۳ سال کار فرهنگی آنهم در جامعهای با برخورداری از انقلاب اسلامی، که به قول شهید بهشتی یک انقلاب فرهنگی بود، اکنون ما اعتراف میکنیم به بازسازی فرهنگی نیاز داریم؟»
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: بازسازی فرهنگی باید به اهلش سپرده شود. محور این کار باید کسی باشد که عمر خود را در کار فرهنگی سپری کرده و همگان او را یک صاحبنظر فرهنگی تمامعیار بدانند. در قرارگاه فرهنگی هم باید کسانی حضور داشته باشند که نگاهی مستقل، آزاد و همهجانبه به فرهنگ داشته باشند.
در اولین گام و حتی به عنوان پیشنیاز بازسازی فرهنگی باید فرهنگ موجود آسیب شناسی شود. آسیب شناسی یعنی پاسخ دادن به چند سؤال مهم.
یک سؤال اینست که چرا بعد از ۴۳ سال کار فرهنگی آنهم در جامعهای با برخورداری از انقلاب اسلامی، که به قول شهید مظلوم آیتالله بهشتی یک انقلاب فرهنگی بود، اکنون ما اعتراف میکنیم به بازسازی فرهنگی نیاز داریم؟ با چهار دهه کار فرهنگی پشتیبانی شده توسط نظام اسلامی با تمام امکاناتی که دارد، انتظار این بود که هماکنون از یک فرهنگ متعالی بینیاز از بازسازی برخوردار باشیم. اینکه به این جایگاه نرسیدهایم و حتی ناچار هستیم در آنچه داریم نیز بازنگری کنیم، طبعاً به این معناست که در چهار دهه گذشته موفق نبودهایم. باید بررسی شود که چرا موفق نبودهایم.
سؤال دیگر اینست که اینهمه امکانات، بودجه و نیرو که برای کار فرهنگی در ۴۳ سال گذشته صرف شده، چرا بازدهی لازم را نداشته؟ آیا دلیل این عدم بازدهی بیبرنامگی بود؟ آیا نیروهای مناسبی برای این کار نداشتیم و یا به جای نیروهای کارآمد و مناسب فرهنگ شناس، افرادی را به کار گماردیم که اهلیت لازم را برای کار فرهنگی نداشتند؟ وجود دستگاههای موازی فرهنگی و اینکه آیا همین موازی کاری عامل مهمی برای درجا زدن در عرصه فرهنگی نبوده؟
ما میتوانستیم به جای تعدد دستگاههای فرهنگی که هرکدام مبالغ زیادی بودجه و امکانات صرف میکنند، یک یا حداکثر دو دستگاه فرهنگی با وظایف متفاوت داشته باشیم و آنها را به انجام کارهای بزرگ براساس شرح وظایف مشخص موظف کنیم. این روش، ضمن اینکه با صرفهجوئی قابل توجهی در بودجه و امکانات و نیرو همراه بود، میتوانست بازدهی قابل قبولی هم داشته باشد.
مهمتر آنکه این نوع کار فرهنگی نهتنها دچار عقبگرد نمیشود و نیازی به بازسازی پیدا نمیکند بلکه همواره در حال پیشرفت است و جامعه را به رشد و تعالی فرهنگی بینظیری میرساند؛ و آخرین سؤال اینست که آیا فاصله گرفتن از آزاداندیشی فرهنگی و چسبیدن به مناسک ظاهری که در سالهای اخیر رونق فراوانی یافته، یکی از مهمترین عوامل پیدایش رسوبهای فرهنگی نیست؟ بدون مجامله باید اعتراف کنیم که با این روشها میان نسل جدید و اسلام ناب فاصله انداختهایم و تا این آسیبها را جبران نکنیم و در قرارگاه فرهنگی موجود تجدید نظر اساسی به عمل نیاید، به بازسازی فرهنگی موفق نخواهیم شد.
به قول خودتون امام صادق فرمود با عملتون دین را ترویج کنید نه با حرفتون .وقتی مردم تو هزار بدبختی از ب بسم الله تا نون ظالین موندند ومیبینند مسولین و توله سگاشون تو عیش وعشرت غرق شدندچه اینجا وچه دردل دشمن .باید حرفتونا بپذیرند .
کدوم کار؟وقتی درجامعه ای به معلم بها ندید هزینه براش نکنی کار فرهنگی صورت نمیگیرد معلم جامعه زیر خط فقرن اختلاسگران و بانکها چپاول میکنن برای معلم و مدرسه بودجه نیست
بودجه ای برای کار فرهنگی در نظر گرفته نشد بلکه کارفرهنگی راهی برای اختلاس و دزدی بود و کار فرهنگی برای مسولین دزد راهی برای خالی کردن جیب مردم بود و بس
کار فرهنگی و تربیت را باید اول از مسولین بی لیاقت شروع کرد
بعد از مدارس شروع کرد که در مدارس حتی پول چای و قند و ... هم از دانش آموزان گرفته میشه
مگه عملڪرداقتصادی و اجتماعی شون جواب داده ڪه دل نگران ماحصل اقدامات فرهنگی شون باشیم
مگرنمیگفتیدمابایک شبکه رادیویی هم مردم رامسلمان میکنیم پس چرانشد.
حیف اون هم سرمایه که از جیب مردم پر کشید دود شد و نتیجه ای عاید مردم نشد
من همیشه باختم باختم باختم باختم
هرچه را که ساختم
عاقبت شکست شکست شکست
بستگی دارد به چه چیزی بگوئید بازدهی .
برای کلی از آقایون خانه های ویلایی حوزه های لاکچری هزاران متر زمین مفتی در بهترین محله ها میلیاردها تومان وام بدون برگشت و... کارخانه و ... داشته که نشان از بازدهی بالا دارد.
بر خلاف ریشه های فرهنگی ملت گام بر داشته می شود . در این چهل سال همیشه سعی شده فرهنگ چند هزار ساله ایران منحل و یه فرهنگ من دراوردی جایگزین گردد
آموزش و پرورش و دانشگاه ها و خانواده ها هستند که مهمترین ارکان فرهنگ سازی هستند که نظام به هیچ کدام اهمیت نداده است و تا توانسته اند کمر به نابودی آنها بسته اند.بودجه های که صرف حوزه ها و صدا وسیما و واحدهای تبلیغاتی کردید همه را دور ریخته اید.
آدمهای ضعبف و بادمجان دور قاب چین و ریا کار فرهنگ رو در کشور به بازی گرفتند. آمار بگیرید از تمام مساجد یک شهر چند درصدشون جوانن؟!!بودجه ها دزدیده شده . دین باید از درون تراوش کن با خرج اتینا و شومن بازی و شارلاتانیسم مذهبی و معرکه گیری های صدا و سیما کسی مومن نخواهد شد.
در هیچ زمینه ای دستاوردی نداشته ونخواهند داشت
43 سال برای کار فرهنگی بودجه میل شد یا صرف شد؟ در این 43 سال هر مسئوالی به مسئول دیگه رسید گفت بفرمایید بودجه فرهنگی میل کنید تا از دهن نیفتاده . او هم جواب داد ممنون همین پیش پاتون صرف شده، میل ندارم. شما بفرمایید . نوش جانتان. خلاصه اینجوری شد که 43 سال بودجه فرهنگی میل شد و همه مسئولین از بس بودجه فرهنگی میل کردند با فرهنگ شدند.
آقا جان اینا نه برای فرهنگ اومدن نه آبادی ایران. اینا اومدن که به جا قاشق با بیل بخورن همین. یه مشت دزد و روانی و قاتل، مگه می تونن فرهنگ سازی کنن...
یکی از این ارگانها روزنامه جمهوری اسلامی وشخص مسیح مهاجری است لطفا باید باید نکنید بگید اینهمه بودجه که تو حلق مسیح مهاجری و مهدی نصیری ریختید چی شد؟
درسته چون حرف شون همراه با عمل نبود چون به مردم گفتند نخوریدنپوشید قانع باشید بچه هاتون بفرستید جبهه شهید بشوند ولی در عوض ما هم میخوریم هم میپوشیم هم میگردیم تموم پولهای بیت المال میریزیم تو بانکهای خارج برای ده نسل آینده مون یک آخوند نشون بدهید که بچه ش رفته جبهه وشهید شده یک آخوند نشون بدهید که مثل حضرت علی کار میکند همه رفتند تو کاخ ها شون قایم شدند
آقای انتظاری مگه دروغ یا تهمت یا توهین گفتم؟ چرا نظرم را نمایش نمیدی. خب راست میگم دیگه 43 ساله که بودجه فرهنگی صرف نشده میل شده. هر مسئولی که اومده به اون یکی گفته بفرمایید بودجه فرهنگی. او هم گفته نوش جان جاتون خالی پیش پاتون کلی بودجه فرهنگی نوبرانه میل کردم شما بفرمایید. غیر اینه؟
بودجه کار فرهنگی را بعضیها بالا کشیدند و خرج فرزندانشان در خارج از کشور کردند به بهانه ترویج دین مبین اسلام.