دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر:
خوانندگی زن نیمهبرهنه در دوران اشکانیان، هخامنشیان و ساسانیان هم وجود نداشت چه برسد به اسلام/ با شکایت ما کاروانسرا بسته شد
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: «اینکه یک زن نیمهبرهنه بیاید و چیزی بخواند، با فرهنگ و تمدن ایرانی سازگار نیست. اسلام را کنار بگذارید؛ دوران اشکانیان، هخامنشیان و ساسانیان را ببینید، این رفتار خلاف قانون هم هست.»
محمدحسین طاهری آکردی درباره اجرای یک خواننده زن در یک کاروانسرا توضیح داد: ما به این قضیه ورود کردیم و با شکایت ما کاروانسرا تعطیل شد. مدیر گردشگری استان قم هم به جرم اینکه بر زیرمجموعهاش نظارت نداشته است، تغییر کرد.
وی ادامه داد: شاید گفته شود، هر کسی آزاد است، اما در همه کشورهای دنیا قانون داریم. شما نمیتوانید در خیابانی که جهت رانندگی به سمتی خاص است، بگویید من در جهت دلخواهم حرکت میکنم و دلم میخواهد؛ به این آزادی نمیگویند. اصلاً اینکه یک زن نیمهبرهنه بیاید و چیزی بخواند با فرهنگ و تمدن ایرانی سازگار نیست. اسلام را کنار بگذارید؛ دوران اشکانیان، هخامنشیان و ساسانیان را ببینید، این رفتار خلاف قانون هم هست.
طاهری آکردی با طرح این پرسش که وظیفه ستاد امر به معروف و نهی از منکر اینجا چه بود؟ گفت: شکایت کردیم و کاروانسرا بسته شد؛ یعنی ما نبستیم. ما به قوه قضائیه گفتیم و آنها بستند. ما با گردشگری مکاتبه کردیم و گفتیم این مدیر لایقِ قم نیست. قم شهری مذهبی است و حساسیت دارد. اگر ما این کار را نمیکردیم و اگر مسئول عوض نمیشد، شاید خیلی از مردم و مراجع اعتراض میکردند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در پاسخ به این سؤال که درصورت عدم مدخله این ستاد آیا برخوردی با این اتفاق صورت نمیگرفت؟ گفت: شاید اگر ما مداخله نمیکردیم، دستگاه دیگری این کار را انجام میداد. ممکن است مثلا بازرسی ورود میکرد یا ممکن بود خود گردشگری کاروانسرا را ببندد و ما این را رد نمیکنیم. حرف این است که ما شکایت کردیم. شاید آنها بگویند ما به شکایت شما کاری نداشتیم و خودمان انجام دادیم.
طاهر آکردی، ستاد امر به معروف و نهی از منکر را فعال در زمینه محیط زیست و حامی فعالان این حوزه توصیف کرد و درباره پیگیری این ستاد در ماجرای ترک فعل مسئولان در زمینه قانون هوای پاک گفت: در ماجرای قانون هوای پاک، قوه قضائیه وارد شده و جایی که این قوه مداخله کند، ما ورود نمیکنیم. یکی از کارهایی که ما کردیم این بود که با دوستان محیط زیستی نشستیم و آنها گفتند درخت کاج مناسب نیست و درختهای پهنبرگ میوهدار باید کاشته شود و ما در حال رایزنی با شهرداری هستیم که این نوع درختها را بکارند. حتی در کاشت درختها هم مشارکت کردیم.
وی افزود: اگر دوستان محیط زیستی با مسئولی مشکل دارند یا میخواهند جلسه بگذارند به ما اطلاع میدهند، ما تماس میگیریم و میگوییم به آنها وقت بدهید. وقتی از حمایت حرف میزنیم چنین منظوری داریم. بنا هم نداریم اینها را فهرست کنیم. من شخصاً خیلی دغدغه محیط زیستی دارم. برای من جنگلهای زاگرس دغدغه است.
وی تأکید کرد: الان هم معتقدم خیانتی در موضوع هوای پاک در حال انجام است. چرا سیستم حمل و نقل عمومی را تقویت نمیکنند که مردم مجبور باشند با خودروی شخصی بیرون بیایند؟
وی افزود: سؤال من این است که چرا ادارات بساط سرویسها را برچیدند؟ به طور مثال یک اداره ۱۰ دستگاه اتوبوس به سرویس اختصاص میداد و ۴۰۰ نفر را به محل کار میرساند، الان اینها باید با ۴۰۰ خودرو به محل کار بیایند. اگر ادارات مختلف در مناطق مختلف تهران سرویس بگذارند، خواهید دید شهر چقدر خلوت میشود. ترافیکی که در دهه هفتاد اروپا بود چگونه از بین رفت؟ با تقویت این موضوعات. چه اشکالی دارد بلیط را برای دانشجو و کارمند رایگان کنیم؟ اینها هزینه نیست، سرمایهگذاری است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر تصریح کرد:، اما ما نمیتوانیم در این عرصهها تصمیم بگیریم یا ابلاغ کنیم. ما مشورت میدهیم و از باب نظارت این کارها را انجام میدهیم.
طاهری آکردی پیگیری خود در حوزه مدیریت آب را نیز اینگونه شرح داد: مدیریت آب داستانی مفصل دارد. من متخصص نیستم، اما با متخصصان صحبت کردهام. بخشی به خاطر سدهایی است که احداث شده، بخشی از مشکل هم نباریدن باران است و بخشی دیگر مربوط به تخریب محیط زیست است، زیرا از بین بردن جنگلها در عدم تولید ابر و بارندگی تأثیر دارد. بخشی هم به خاطر ترک فعل مسئولان است و همه این عوامل با هم تأثیر دارند. ما در این مباحث اصلا ورود نکردهایم، زیرا بحثی حاکمیتی است و حاکمیت ورود کرده است. در ماجرای چای دبش پای دو وزیر گیر است. وقتی با این فساد برخورد میشود من چه بگویم؟
او ادامه داد: من میتوانم خودشیرینی کنم و هر روز یه مصاحبه بدهم. مردم هم بگویند بهبه چه عجب! اما این کار اخلاقی نیست. وقتی در جایی مداخله میکنیم و گزارش میدهیم و به ما گفته میشود، ما خودمان در حال بررسی هستیم ما پایمان را عقب میکشیم.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با تاکید بر اینکه مبارزه با مفاسد اقتصادی نیاز به ظرافت دارد، گفت: این کار نه وظیفه اصلیام که وظیفه جانبی من است. پس باید با احتیاط عمل کنم. در ضمن عده ما اندک است و کل تیم حقوقی من را ۳ نفر تشکیل میدهد. حقوق کمی هم پرداخت میکنیم. با حقوق ۸.۱۰ و ۱۵ تومان چه میشود کرد؟
وی درباره وکلای جهادی که با ستاد امر به معروف و نهی از منکر همکاری میکنند، گفت: وکیل نمیتواند در این ستاد مشغول به کار شود، زیرا دوشغله خواهد شد. وکلا میگویند پرونده را به من بدهید تا پیگیری کنم. البته بیشتر پروندههای ما مربوط به عفاف و حجاب است.
با شکایت شما کاروانسرا بسته شد. مهمانسرا و هر سرای پنهان و آشکار دیگه و پارک و سینما و خیابان و منازل و سالنها و تالارها را چی می کنی؟ همه را می بندی؟ آره می بندی. چرا؟ چون بیشتر از آخوندزاده طالبان نمی فهمی.
آفرین حرفت درسته
چند وقت پیش یک زن که ظاهرا به نفع مقاومت و حزب الله می خواند کنسرت گذاشته بود و کلی هم تماشاچی داشت و خیلی از خود شماها هم از او تعریف کردید! آنجا ها ایراد ندارد و اینجا عیب است؟!
انسانها از آغاز پیدایش در همه جا و در همه دورانهای تاریخی به سبب سرشت طبیعی خود، به هنگام شادی فراوان به جست و خیز برمیخاستند. نقاشها و علائم درون غارها مربوط به پیش از تاریخ در آفریقا و جنوب اروپا، رقص انسانها را نشان میدهد. انسانهای نخستین با حرکتهای مخصوص بدن، وضعیت اجرام آسمانی و موجودات مختلف را تقلید میکردند. آنان با رقصیدن میخواستند به طبیعت و خدایان چیزهای مفید بیاموزند یا تلقین کنند، در نیایشهایشان برای بدست آوردن توجه و لطف خدایان میرقصیدند. بسیاری از قبیلههای سرخ پوست برای بارش باران و بدست آوردن محصول خوب، رقصهای آئینی اجرا میکردند. بنابراین بسیاری از کارها از جمله بدست آوردن شکاری کلان، گردآوری محصول، نیایش خدایان و نیز بیان ترسها، امیدها و خواستهها با رقص همراه بوده است.
در زمان هخامنشیان رقصهای دسته جمعی برای اجرای مراسم مذهبی در تالارهای تخت جمشید اجرا میشد. هم چنین در جشن مهرگان برای نیایش و پرستش مهر، خدای خورشید میرقصیدند. در دربار خشایار شاه نیز رقصهای تفریحی با موسیقی و آواز همراه بود. در دوره اشکانیان نیز رقص و آواز با نی و تنبور در بین قشرهای مرفه معمول بود و رقصندگان یونانی در دربار پادشاهان اشکانی بودند. در این دوره برخی از رقصهای آئینی نیز اجرا میشد. پادشاهان اشکانی همچون پادشاهان هخامنشی در جشن مهرگان و اغلب با نهادن ماسکها و صورتکهای مختلف بر چهره میرقصیدند. بر گرفته ار تاريخ و هنر ايران .
رقصنده كاروان سرا هم يكي از هزاران فرد رقصنده در طول تاريخ بوده و با توجه به اينكه در زمان حال رخ داده و همگان آن را ديده اند اين رقصنده لخت نبود . شما با ديدن هر شادي و رقص و پايكوبي به اولين صلاح خود يعني انگ زدن مي پردازيد . لخت بودن .
نیمه برهنه یعنی چی
بازم گند زدید حاجی
افسوس دیگه یه ذره هم اعتبار ندارید
کاش شماهاامربه معروف میشدیدتااین همه ظلم نکنید
در زمان ساسانیان و اشکانیان و هخامنشیان جام شراب بوده و شرب می شده! در مورد آنها نظری ندارید؟!
دزدی ودروغ واختلاس وادم کشی وباجناق بازی وووووو هم وجود نداشت !!!
نیمه برهنه رقصیدن زنان، در راستای تامین و اجرای موضوع ازدواج جوانان و فرزندآوری است.
در غیر اینصورت، تعداد جوانان روز به روز کمتر خواهد شد.