جواد موگویی، مستندساز و پژوهشگر تاریخ در گفتگو با خبرفوری درباره سازمان منافقین:
سازمان منافقین در برخی از ارکان و نهادهای جمهوری اسلامی نفوذ دارد/ مسعود رجوی زنده است/ کشته شدن کشمیری و کلاهی را هم قبول ندارم
جواد موگویی، مستندساز و پژوهشگر تاریخ گفت: سازمان منافقین در برخی از ارکان و نهادهای جمهوری اسلامی نفوذ دارد.
وی گفت: سازمان منافقین در برخی از ارکان و نهادهای جمهوری اسلامی نفوذ دارد. کشمیری میخواست بیت امام خمینی را منفجر کند
این مستندساز و پژوهشگر تاریخ افزود: برنامه هستهای ایران را سازمان منافقین افشا کرد. سطح قدرت امنیتی و اطلاعاتی سازمان منافقین را باید بسیار بالا دانست.
موگویی گفت: فکر نمیکنم بعد از کشمیری، سازمان بدون مهره بوده باشد.
وی افزود: اعدامهای سال ۶۷ بر اساس جرم جدید بود. مسئولین از زندانیان پرسیدند آیا عضو سازمان مجاهدین خلق هستید یا نه و به استناد پاسخ مثبت خود زندانیان اعدامها انجام شد.
این مستندساز و پژوهشگر تاریخ اظهار داشت: تحویل ندادن اجساد اعدامیها در سال ۶۷ کار اشتباهی بود. در محاکمه سال ۶۷ از زندانیان سوال کردند هنوز عضو سازمان هستید یا نه و کسانی که اعلام کردند عضو سازمان نیستند آزاد شدند.
موگویی گفت: باورکردنی نیست که اعضای سازمان بعد از سالها حضور در زندان، نمیدانستند تبعات پاسخ مثبت به عضویت در یک سازمان تروریستی چیست.
ویدئوی کامل گفتگو با موگویی را ببینید.