جهبه پایداری اولین گام انتخاباتی خود را برداشت؛
سعید جلیلی کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ میشود؟
سعید جلیلی این روزها عزم خود را جزم کرده تا اینبار با سازوکاری مشخص در انتخابات حاضر شود و بر اساس اخبار رسیده، برخی نیروهای جبهه پایداری جلساتی در دفتر آیتالله مصباح یزدی برگزار کردهاند.
گمانهزنی بر سر نامزدهای ریاستجمهوری۱۴۰۰ در هر دو جناح سیاسی هر روز داغتر میشود و این بین اخباری هم برخی گمانهها را تقویت میکند. سعید جلیلی اینروزها عزم خود را جزم کرده تا اینبار با سازوکاری مشخص در انتخابات حاضر شود و بر اساس اخبار رسیده، برخی نیروهای جبهه پایداری جلساتی در دفتر آیتالله مصباح یزدی برگزار کردهاند تا حمایت ایشان را برای حمایت از جلیلی جلب کنند.
اما سعید جلیلی کسیت و چرا برای طیفی از اصولگرایان ریاستجمهوری او تا این اندازه مهم است که خود را نیازمند حمایت شخصیتی مانند آیتالله مصباح میدانند؟
دوران وزارت خارجه
جلیلی پس از حضور در میدان جنگ در دوران دفاع مقدس از سال۶۸ تا سالهای متمادی در وزارت امور خارجه فعالیت داشته است. او در ۲۶سالگی به ریاست اداره بازرسی وزارت امور خارجه برگزیده شد و تا سال ۱۳۷۵ در ریاست این اداره باقی میمانَد. پس از آن، تا سال ۱۳۷۶ که سید محمد خاتمی به ریاستجمهوری میرسد، بهعنوان معاون اداره اول آمریکا در وزارت امور خارجه فعالیت کرد و پس از آنکه این مسولیت از او گرفته شد، به عنوان مدیر بررسیهای جاری دفتر مقام معظم رهبری انتخاب شد تا اینکه در دولت محمود احمدینژاد به وزارت امور خارجه بازگشت و بهعنوان معاون اروپا و آمریکا به فعالیت پرداخت. در این مدت، بههمراه علی لاریجانی ، دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی، در برخی مذاکرات با خاویر سولانا حضور داشت.
دبیری شورای عالی امنیت ملی
در مهر۸۶ غلامحسین الهام، سخنگوی دولت احمدینژاد، با اعلام خبر استعفای علی لاریجانی، سعید جلیلی را بهعنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی معرفی کرد. پس از آن، رهبر انقلاب در هشتم تیر۱۳۸۷، در حکمی او را نماینده خود در شورای عالی امنیت ملی معرفی کردند. اوج و شاخص فعالیت چندساله جلیلی در شورای عالی امنیت ملی، موضوع مذاکرات هستهای است که در ۱۹ نهایت در شهریور سال۹۲ با حکم حسن روحانی علی شمخانی جایگزین جلیلی شد و پس از آن مقام معظم رهبری او را به عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب کردند.
انتخابات ریاستجمهوری سال۹۲
او در تاریخ ۲۱اردیبهشت۱۳۹۲ در آخرین روز ثبت نام در انتخابات ریاستجمهوری ثبت نام کرد. جلیلی پس از ثبت نام در جلسه مطبوعاتی شرکت نکردشعار او در آن انتخابات حیات طیبه بود. جلیلی در آن انتخابات با کسب ۴میلیون و ۶۲۸هزار و۱۲۰ رأی پس از روحانی و قالیباف نفر سوم شد.
انتخابات۹۶ و تشکیل دولت در سایه
جلیلی یکی از گزینههای جدی انتخابات ریاستجمهوری سال۹۶ هم بود اما او ترجیح داد که در آن انتخابات شرکت نکند و در بیانیهای اعلام کرد: «با تمرکز ویژه بر موضوعیت انتخابات و نه صرفا طریقیت آن برای کسب قدرت، در این فرایند فعالانه حضور خواهم داشت». پس از این بیانیه جلیلی در سوم اردیبهشت۹۶ از سید ابراهیم رئیسی اعلام حمایت کرد. او پس از این انتخابات البته با پیش زمینهای که در سال۹۲ گفته بود پیشنهاد تشکیل دولت در سایه را داد تا بر دولت نظارت جدی وجود داشته باشد.
عزم برای ۱۴۰۰
بسیاری از جلیلی به عنوان یکی از افرادی که میتوانست با حضور در انتخابات مجلس راه ریاست مجلس را هم پی بگیرد، یاد میکردند اما او در آن انتخابات هم نیامد تا گمانهزنیها بر عزم برای انتخابات ریاستجمهوری۱۴۰۰ تقویت شود و اکنون که خبرهایی مبنی بر رایزنی برخی نیروهای پایداری با آیتالله مصباح به گوش میرسد این احتمال بیش از پیش تقویت میشود که این عضو سابق جبهه پایداری نامزد طیف مهمی از اصولگرایان در انتخابات سال آینده باشد.
منبع: نامه نیوز
66
مطمئن باشیدجلیلی رئیس جمهور خواهد بود،زیرا تزسیاسیون ایران افرادی راکه اولآشخصیت آنهاموردهجوم قرار نگرفتهاست وبا سابقه خوب معرفی کنندثانیآکسانی که در زمینه چگونگی ایجاد زمینه برای روابط خارجی فعالیتی در زمینه دیپلماتیک بانظریات سپاه و رهبری همسویی داشته باشددرنظربگیرندوآقای جلیلی، بااین اوصاف، و شرایط بهترین گزینه است
خوش. بله حال. شما
اتفاقا بد به حال مامردم بیچاره... خاک تو سرمون که باید به زورکی یک تعدادی که نه کاربلد و نه سوادی هیچی نیستند و فقط فقط به خاطر طرفداری نظام هستن، باید بهشون رای بدیم
اگر آقای مصباح حمایت نکنه ممکنه رای بیاره اگر حمایت بکنه ممکنه بره تو هاله نور گم بشه دیده نشه
تا زمانیکه این نظام به رییس جمهور بعنوان یک کارگزار می نگرد تنها راه عدم شرکت در این انتصابات است .
ازگل بهتر غضنفر .آخه مگر طویله است که هر ننه قمری کاندید میشه رو چه حساب کتابی
مطمئنا آدم محترمی نیستی
نه دیگه اینقدر دیگه قحط الرجال نیست که.
رجال شما ظریف و روحانی و آخوندزاده و،،،،،هست که ۸سال کشور رو تخریب کردند
این. دیگه. بچه بازی. است. بقول کاربر عزیز تو ایران. قحطالرجال است.
اگر مفسد اقتصادی هست اگر تصمیم غلط به ضرر منافع کشور گرقته اگر رانت خوار هست بگید تا بهش توهین کنیم
دزد وفاسد نیست ...ولی کار بلد هم نیست به درد یک بخشداری هم نمی خورد ..اگر رئیس جمهور شود .مثل احمدی نژاد معاون اول .معاون دوم و معاون سومش هم دزد .فاسد میشود
]قای جلیلی آیا فکر می کنی که 4628120رای برای ریاست جمهوری کافیست؟
وقتی اسبها را ببندند سایر چهار پایان زودتر به خط پایان میرسند
داستان اینها داستان کبکی است که سرشو تو برف کرده است .هر چه مردم داد یزنند گوش این افراد نمیشنود که مردم از شما ها خسته شدند اجازه دهید باد بیاد .
انشالله آقای جلیلی درانتخابات شرکت خواهدکرد،وب امیدخدارییس جمهورخواهدشد،روسیاهی برای بعضیهابجاخواهدماند
در هرصورت روی کسی مثل تو سیاه خواهدشد
شرایط کشور شرایط آزمون خطا نیست بهترین گزینه های ریاست جمهوری احمدی نژاد و رئیسی می باشند.
قحط الرجال شده؟؟؟؟؟
اینکه چه کسی کاندید بشه و رای بیاورد مهم نیست مسئله اینجاست که در حال حاضر ما اسما جمهمری هستیم و رییس جمهور مترسکی بیش نیست قفط باید پررو و دروغگوی خوبی باشد و از سایر آیتم ها هم فحش خور خوبی باشد و الا این باشد یا اون به حال ملت فرقی ندارد روز به روز تورم و بدبختی به ملت بدبخت تحمیل میشود تا زمانی که مردی پیدا نشه جلوی تاراج ثروت ملی به سوری و عراق و فلسطین و چند آشغال بی مصرف دیگه رو بگیرد ، آش همین و کاسه همین است و انتظار معجزه نداشته باشید
فعلا هرچه کاندید برای ریاست جمهوری معرفی میکنندکسانی هستندکه نقش انهادروضع اسفبارکشور کم نبوده گرچه ماهیت هردو جناه سیاسی مشخص ودعوای انها زرگریست روحانی راهمان هایی انتخاب کردند که کاندید معرفی میکنند خجالت هم نمی کشند چرا دردولت اول توانست تورم راکنترل کند بهترین کار عدم شرکت درانتخابات است
هيچوقت نظر به این راستی و حق و درستی ننوشته بودن.... درود بر حسن آقای عزیز
پیشنهاد میشود برگردیم به زمان سابق!!!! یعنی رییس جمهور بی رییس جمهور!!!!!!! بانخست وزیری کارها رو پیش ببریم. ازین رییس جمهورها که کاری برنمیاد.
تنها کسی که در انتخابات ۱۴۰۰ اقبال دارد یک نظامی ارتشی خوشنام است مگر انتصابی عمل شود
چنان تو دهنی بخورید که دیگه صداتون و تصویرتون برای همیشه محو بشه!
مطمینا هر کسی بیاد به فکر مردم نه که نیست فقط به فکر جیب خودش و خانواده هست و این تو همه ارکان نظام از بالا تا پایین رییس قوه فرماندهان ارشد مدیران و روسای سازمان و مراکز دولتی و ساری و جاری هست.