دکتر جیل بایدن؛ استاد دانشگاهی که «بانوی اول» آمریکا میشود
دکتر جیل بایدن، همسر جو بایدن رئیس جمهور منتخب ایالات متحده آمریکا از ۲۰ ژوئن سال ۲۰۲۱ میلادی یعنی حدود دو ماه و نیم دیگر رسماً بانوی اول آمریکا خواهد شد.
بیش از چهار دهه است که جیل بایدن ۶۹ ساله به کار تدریس مشغول است و قصد دارد این حرفه را پس از ورود به کاخ سفید نیز ادامه دهد.
او تا کنون به دلیل علاقه نداشتن به فعالیتهای سیاسی، در تمام سالهای فعالیت رسمی و غیررسمی همسرش در سیاست، کمتر در انظار عمومی ظاهر شده است؛ حتی در هشت سالی که جو بایدن معاون باراک اوباما بود و او نیز لقب «بانوی دوم» را داشت.
به این ترتیب شاید بتوان گفت که اولینبار در اوت ۲۰۲۰ میلادی در جریان کنوانسیون ملی دموکراتها بود که با اعلام رسمی جو بایدن به عنوان نامزد رسمی حزب دموکرات آمریکا، جیل نیز بر روی سن حاضر شد.
کارکنان کاخ سفید در دوران هشت سالۀ فعالیت جیل بایدن به عنوان «بانوی دوم» آمریکا، او را اینگونه توصیف کردهاند: یک مادر و مادر بزرگ، یک مربی مادامالعمر، یک مادر مغرور و یک عضو فعال جامعه که در تمام این مدت نیز تدریس را به عنوان استاد تمام وقت زبان انگلیسی در کالج ویجینیای شمالی متوقف نکرده بود.
زندگینامه جیل بایدن
جیل بایدن که نام اصلی او «جیل جاکوبز» است، متولد ۵ ژوئن ۱۹۵۱ میلادی در ایالت نیوجرسی آمریکاست. او در خانوادهای هفت نفره رشد یافته؛ خانوادهای با پنج دختر که او بزرگترین آنها محسوب میشد. والدین او، دونالد جاکوبز (کارمند بانک) و بونی جاکوبز (خانهدار) دیگر در قید حیات نیستند.
جیل دارای چهار مدرک دانشگاهی است. او دکترای خود را در رشته علوم آموزشی در ژانویه ۲۰۰۷ از دانشگاه دلاور دریافت کرده و همچنین دارای دو مدرک کارشناسی ارشد است که همه را زمانی که هم کار میکرده و هم مادر خانواده بوده دریافت کرده است.
ازدواج با جو بایدن
جیل بایدن تا کنون دو بار ازدواج کرده است. اولین بار در سن ۱۸ سالگی با بیل استیونسن که زندگی مشترکشان تنها ۵ سال طول کشیده و بار دوم در سال ۱۹۷۷ میلادی با جو بایدن.
اولین دیدار او با جو بایدن به مارس ۱۹۷۵ میلادی برمیگردد؛ یعنی سه سال بعد از آنکه جو بایدن همسرش نیلیا هانتر را به همراه نائومی، دختر سیزده ماههشان در یک تصادف رانندگی در سال ۱۹۷۲ میلادی از دست داد. در جریان این حادثه دو پسر جو نیز بشدت زخمی شدند.
پس از اولین دیدار، جیل و جو بایدن که در آن زمان سناتور دلاور بود به هم دلبسته میشوند. با این وجود جو بایدن تعریف کرده که حدود دو سال و نیم طول کشیده تا توانسته جیل را متقاعد کند که با او ازدواج کرده و مادر دو پسرش بو و هانتر شود.
حاصل ازدواج جو و جیل نیز دختری به نام اشلی است که اکنون یک مددکار اجتماعی است.
جیل هر دو پسر اول جو بایدن از ازدواج اول او را نیز رسما به عنوان فرزندان خودش پذیرفت. یکی از این دو پسر که بو نام داشت و به شغل وکالت و سپس دادستانی کل در ایالت دلاور مشغول بود و در گارد ملی دلاور نیز به درجه سرگردی رسیده بود، در سال ۲۰۱۵ میلادی در پی ابتلا به سرطان مغز درگذشت.
پسر دیگر جو که هانتر نام داشت نیز وکیل است.
همه فرزندان آنها ازدواج کردهاند و بایدنها اکنون پنج نوه دارند.
زندگی اجتماعی جیل بایدن
جیل بایدن در تمام دوران زندگی مشترک خود با جو، دست از آموزش و انجام دیگر فعالیتهای اجتماعی برنداشته است.
او حتی در زمانی که «بانوی دوم» آمریکا بود با پنهان کردن این لقب، به شغل تدریس ادامه داد؛ بگونهای که بسیاری از دانش آموزانش هرگز نفهمیدند که «دکتر ب» در واقع چه کسی است. او در این زمان با استفاده از نام اصلی خود یعنی «جیل جاکوبز» توانست از پایان نامهاش دفاع کند.
از دیگر فعالیتهای اجتماعی موفق او، تلاشهایش در موضوع سلامت عمومی بود. جیل بایدن در سال ۱۹۹۳ میلادی پس از آنکه چهار نفر از دوستانش به سرطان پستان دچار شدند، طرح بهداشت پستان را در دلاور به اجرا گذاشت و در چهارچوب آن به بیش از ۱۰ هزار دانش آموز دختر دبیرستانی درباره اهمیت تشخیص به موقع سرطان پستان آموزش داد.
جیل بایدن در گفتگو با خبرگزاری سیبیاس آمریکا اعلام کرده است که اولویت کاریش پس از ورود به کاخ سفید، آموزش و رسیدگی به وضعیت خانوادههای نظامیان خواهد بود و دیگر اینکه قصد دارد همچنان به شغل آموزش ادامه دهد؛ حتی اگر همسرش قدرتمندترین سیاستمدار جهان شود.
در صورت تحقق این خواسته، او به اولین «بانوی اول» آمریکا تبدیل خواهد شد که در خارج از کاخ سفید مشغول به کار است.
جو بایدن همسرش را پشتیبان محکمی برای خود در سراسر زندگی معرفی کرده است. او در جریان کنوانسیون ملی دموکراتها در تابستان گذشته درباره ثمرۀ ازدواجش با جیل گفت: «او ما را دوباره دور هم جمع کرد. او زندگی را به من بازگرداند. او معنای خانواده را برای ما زنده کرد.»
منبع: یورونیوز
24
چه خونخوار نازنینی
زن باید مثل کوه پشت سر همسرش باشه و باعث موفقیتش باشه . متاسفانه در دوران کنونی بسیاری اززنان ایرانی نه تنها تکیه گاه همسر ومدیر خانواده نبوده بلکه با حربه مهریه ، باعث سرافکندگی زوج و دلسردگی خانوادگی گردیده اند که تنها مرگ منجر به گسست این رابطه یخی خواهد شد
من ظهر خوندم ایشون معلم مونده و استاد دانشگاه نیست نمیدونم چه قدر درسته