دختر حاکم دوبی خواهان تحقیق دوباره بریتانیا درباره ناپدید شدن خواهرش شد
لطیفه، دختر حاکم دوبی که میگوید پدرش او را گروگان گرفته از پلیس بریتانیا خواسته است تا در مورد ناپدید شدن ۲۰ سال پیش خواهرش در انگلستان بار دیگر تحقیق کند.
در نامه ای لطیفه به پلیس کمبریجشر در شرق انگلستان گفته است چنین تحقیقی میتواند به "آزادی شاهدخت شمسه" که به "دستور" پدرش به اسارت گرفته شده کمک کند.
در این دو دهه، شمسه که آن زمان ۱۸ سال داشت و اکنون ۳۹ ساله است در ملا عام دیده نشده است.
دولت شیخنشین دوبی هنوز به این گزارش واکنشی نشان نداده اما در گذشته در باره شمسه گفته بود که او "عزیز" خانواده است.
یک قاضی دادگاه عالی بریتانیا در سال ۲۰۱۹ حکم داد که شیخ محمد بن راشد آل مکتوم هر دو دختر خود را ربوده و آنها را برخلاف میلشان نگه داشته است.
شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، پدر هر دو دختر، روابط بسیار نزدیکی با بریتانیا دارد.
هفته پیش بیبیسی ویدیویی از لطیفه دختر حاکم دوبی پخش کرد که او در این ویدیوها پدرش را به "گروگان گرفتن" خود متهم کرد و گفت جانش در خطر است.
سازمان ملل متحد از دولت امارات متحده عربی خواسته تا نشان دهد لطیفه زنده است.
شمسه، خواهر بزرگتر لطیفه هم دو دهه پیش تلاش کرد از خانه بگریزد اما توسط پدرش به اسارت گرفته و زندانی شد.
شمسه در انگلستان بزرگ شده و در این کشور درس خوانده
شمسه را در اوت سال ۲۰۰۰، حدود دو ماه پس از فرار از املاک پدرش در ساری، به زور از کمبریج ربوده، و با هلی کوپتر به فرانسه و سپس با جت شخصی به دوبی منتقل کردند.
نامه دست نوشته لطیفه توسط دوستانش به پلیس کمبریجشر تحویل داده شده است. این نامه در سال ۲۰۱۹ زمانی نوشته شده که که لطیفه به طور انفرادی نگه داشته میشد.
پلیس کمبریجشر در سال ۲۰۰۱ زمانی که شمسه از طریق یک وکیل تماس گرفت پیگیر ماجرا شد اما پس از آن که مقامات دوبی مانع سفر بازپرسان شدند، پرونده به بن بست خورد.
تصویری از لطیفه، دختر حاکم دوبی، قبل از فرار ناموفق در سال ۲۰۱۸
سپس معلوم شد افرادی که به نیابت از شیخ مکتوم عمل میکردند، در زمان تحقیقات با وزارت امور خارجه بریتانیا تماس برقرار کرده بودند.
پلیس کمبریجشر گفته است نامه لطیفه را دریافت کرده و در حال بررسی آن است و تاکید کرده "این یک موضوع پیچیده و جدی است و پرونده جزئیاتی دارد که بحث علنی در باره آن مناسب نیست."
وزارت امور خارجه بریتانیا هم گفته است این یک مساله شخصی میان دو فرد است و در تحقیقات و نتیجه آن نقشی ندارد. این وزارتخانه در مورد تماس دفتر حاکم دوبی اظهارنظر نکرد.
منبع: بیبیسی
66
با عرض پوزش هنوز هم بعضی از اعراب دختر را جز آدم به حساب نیاورده و مثل دوران قبل اسلام زنده به گور کردن آنها بهترین گزینه هست