تغییرات روزهای پایانی دولت دوازدهم
داماد رئیس جمهور عضو هیات علمی شد/ نوبخت، رئیس مرکز پژوهش آینده نگر را عزل کرد
حواشی روزهای پایانی دولت دوازدهم به سازمان برنامه و بودجه و مرکز پژوهشهای آن رسید تا جایی که رئیس مرکز پژوهشها چند روز مانده به پایان دولت عزل شد و افرادی مانند داماد رئیس جمهور و امثال او عضو هیات علمی آن شدند.
علیرضا آزموده اردلان، رئیس مرکز پژوهشهای توسعه و آیندهنگری سازمان برنامه و بودجه یک هفته مانده به پایان کار دولت دوازدهم از سوی محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه برکنار شد. آزموده اردلان آذرماه سال 97 جای فرهاد دژپسند بر ریاست این سازمان تکیه زده بود.
با این حال بر اساس اطلاعات سایت این مرکز نامبرده هنوز به عنوان رئیس مرکز شناخته میشود. با وجود گذشت چند روز از این تغییر ناگهانی که با توجه به پایان کار دولت امری معمول تلقی نمیشود، نوبخت فردی را برای ریاست مرکز تعیین نکرده است.
این مرکز در سال 96 و با دستور نوبخت به عنوان یک بازوی پژوهشی برای سازمان برنامه و بودجه تشکیل شد.
از دیگر حواشی ایجاد شده برای این مرکز، موضوع اعضای هیات علمی جدید آن است که به نظر میرسد بدون انجام فرایندهای مربوطه، انتخاب و تعیین شدهاند.
پیگیری ها از مرکز پژوهشهای سازمان برنامه نشان میدهد که فرایند درخواست اعضای هیات علمی جدید به وزارت علوم رفته است.
آزموده اردلان در گفتوگویی بدون بیان علت برکناری خود، تایید میکند که سیدحمید پورمحمدی (معاون هماهنگی اقتصادی و بودجه سازمان برنامه و بودجه)، زهرا میراحسنی (رئیس اسبق مرکز پژوهشهای توسعه و آیندهنگری)، کامبیز مهدیزاده (داماد حسن روحانی رئیس جمهور)، علی اکبر حاجی محمدی (مشاور نوبخت و یکی از گزینههای وزارت راه پس از آخوندی) از اعضای جدید هیات علمی این مرکز هستند.
رئیس معزول این مرکز میگوید که نوبخت قبلا به عنوان عضو هیات علمی این مرکز درآمده است. برخی منابع دیگر هم تایید میکنند که نام محمدباقر نوبخت نیز در اسامی اعضای جدید هیئت علمی دیده میشود. با این وجود پنهان کاری و شفاف نبودن اعضای هیات علمی این مرکز باعث شده تا گمانه زنیهای متعددی درباره آن مطرح شود.
آزموده اردلان از تشریح نحوه جذب و پذیرش و طی شدن فرایندهای اداری خودداری کرد و آن را به سایت جذب هیات علمی وزارت علوم حواله داد.
بعضی منابع در سازمان برنامه میگویند فراخوان هیات علمی مرکز پژوهش توسعه و آیندهنگری به صورت عمومی انتشار پیدا نکرد و اسامی مورد نظر سازمان برنامه و بودجه به وزارت علوم ارسال و فرایند جذب بدون فراخوان عمومی انجام شده است.
بر اساس این گزارش جذب هیات علمی مراکز پژوهشی و دانشگاهها بدین صورت است که ابتدا اعلام نیاز و فراخوان جذب به طور عمومی و فراگیر منتشر میشود و پس از ثبت اطلاعات متقاضیان فرایندهای بعدی و مصاحبه علمی برگزار و به وزارت علوم برای تایید ارسال میشود.
تغییر و تحولات روزهای پایانی دولت تدبیر و امید در این مرکز و سازمان برنامه و بودجه عادی و طبیعی نیست و قاعدتا دستگاههای نظارتی و وزارت علوم و نمایندگان رئیس جمهور منتخب به این مسئله ورود پیدا میکنند.
منبع: فارس
66
قابل توجه رییس جمهور منتخب قوه قضائیه سازمانهای بازرسی و نظارتی این نوع برخورد دولت در روزهای پایانی نشان دهنده حد اقل دو مطلب است اول امحائ اطلاعات و اسناد و دوم تکمیل سیاست زمین سوخته تا آخرین ساعت تحویل این دولت باید شدیدا از همه چیز مراقبت کرد قبل از اینکه دیر شود.....
خدا شانس بده ايشان بايد حالا حالا ها در كسوت دانشياري كارآموزي كنه تا به عضويت هيات علمي دربيايد .
خاک بر سر مردمی که رای دادن
منظور اونايي كه به روحاني راي دادن
واقعا هیچ کس نمیدونست اینجوری بشه دولتش
به پاس خدمتی که پدر خانمت کرد مدیونی در دامادگیش کم بذاری
داماد پدر دامادشان که وارد کننده موز همه دستاوردهای روحانی هستند
لعنت خدا بر اصلاحطلبان که واقعا مملکت را به حراج گذاشتند
مملکتی که سر تا پاش رانت و دزدی و پارتی بازی باشه همین میشه کم مونده بیان تو خیابان یقه مارو بگیرن جیبمون و خالی کنن...
مملکت مال نوبخت خانواده های اونا بدبختها که زیر خاک ارمیدهاند چه بعد همه میگند کیف میکنند اونا بچه های ما رفتهگر شهرداری هم نیستند
الهی به حق خون ناحق ریخته آقامون حسین شهید، خون وچرک بشه از گلوتون که راحت از بیت المال چپاول میکنید و به خودتون پست و مقام میدید
متاسفانه فامیل بازی و امتیاز فامیلی از صدر اسلام تاکنون ادامه داشته و دارد. قیاس ما غلط است که مسئولین را خیلی ملتزم به آموزه های اسلامی دانسته ایم که در چنین وضعیت اسفباری گرفتار امده ایم. با اندک گریز ومطالعه ای میتوان سیر این حرکت مذموم و رذیلانه را در طول تاریخ هزار و چهارصد و اندی ساله کا ملا مشاهده نمود.
یک بیسواد و نااهل فقط و فقط بخاطر پارتی پدر زنش بهش عضویت دادن این چند روزه تموم بشه روحانی و دار و دسته اش برن زباله دان تاریخ