در جلسه هیأت دولت؛
رئیسی: همه دستگاههای مرتبط راه حل ملی برای خشکسالی بیابند
رییس جمهوری با اشاره به مشکل کم آبی و خشکسالی گفت: رسیدگی به مشکل کم آبی صرفاً به وزارت نیرو منحصر نمیشود و همه دستگاههای مرتبط، وظیفه دارند در مشورت با جوامع دانشگاهی راه حل ملی برای خشکسالی بیابند.
سید ابراهیم رئیسی عصر امروز - یکشنبه - در جلسه هیأت دولت با اشاره به مشکل کم آبی و خشکسالی تصریح کرد: چنانچه مردم در موضوعی گلهمند هستند وظیفه داریم ابعاد مختلف مشکلات و راهکارهای موجود را برای مردم تبیین و تشریح کنیم.
رئیسی تغییر الگوی کشت را یکی از راههای مواجهه با کمآبی دانست و افزود: باید متناسب با اقلیم و داشتههای منابع آبی برای کشت محصولات اقدام شود و آموزش مورد نیاز نیز به کشاورزان ارایه شود.
رییس جمهوری در ادامه توجه به آینده تحصیلی و شغلی دانشجویان و نخبگان را ضروری دانست و گفت: وزارتخانههای «علوم» و «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و معاونت علمی ریاست جمهوری باید برای استفاده از ظرفیت فارغالتحصیلان و امیدوار کردن دانشجویان به آینده شغلی و تحصیلی خود راهکارهای لازم را اتخاذ کنند.
وی در بخش دیگری از سخنانش به ضرورت آمادگی دستگاه ها برای مقابله با حملات سایبری اشاره کرد و افزود: خدمات ارائه شده در بستر فضای مجازی به مردم باید از امنیت کامل برخوردار باشد و باید از "خدمات و داده ها" در مقابل حملات سایبری دشمن کاملا حفاظت شود.
رئیسی در ادامه به ادعاهای دروغین علیه دولت و شایعه پراکنی در فضای رسانه ای کشور پرداخت و تاکید کرد: عده ای قصد دارند به اعتماد و امید مردم لطمه بزنند اما لازم است با سرعت و دقت به اینگونه شایعات پاسخ داده شود.
رییس جمهوری با تأکید بر ضرورت ارتباط نزدیک و متقابل دولت و جوامع علمی و مراکز پژوهشی و دانشگاهی، گفت: نخبگان و جوامع علمی باید در این ارتباط دو سویه برای مسایل و مشکلات مختلف کشور، راهکار علمی و اجرایی پیشنهاد دهند.
عاملش تحمیل افراد بیسواد در پستهای غیر کارشناسیشونه مثل خودت که به این ملت تحمیل شدی اول خودت بکش کنار
آقای رئیسی هم که کارش شده باید ونباید
کی میخاد اقدام عملی انجام بده الله اعلم
از دانشگاه امام صادق كمك بگير همه نخبه اند
من میام ولی درخت خشک شده را نمیتوانم زنده کنم آقای محترم بیسواد واع
جنابعالی بعنوان رئیس جمهور چه راهی رو پیشنهاد میدی؟.اصلا متوجه هستی در چه بحرانی کشور گرفتار است؟ در سال ۵۷ تعداد چاههای آب شیرین کشور ۱۵۷ حلقه چاه بود و امروز چیزی حدود ۲۰۰ هزار حلقه چاه. با توجه به مساحت کل ایران حدود یک ملیون و ششصد هزار کیلومتر یعنی هر ۵۰۰ متر یه حلقه چاه حفر شده به همین سادگی سطح سفره های گران بهای آب شیرین پس از کف شکنی های بدون کارشناسی و دستوری به بیش از هزار متر از سطح زمین در دشتهای اصلی ایران اتفاق افتاده و فرونشست دشتهای فارس و کرمان و اصفهان و... شاهد این مدعاست. سفره های آب شیرین که آز معدن الماس گرانبها تر هستند را حیف و میل کردیم و هنوز هم در خواب شیرین هستیم کارشناسان ثمره این موضوع را کوچ اجباری دوسوم جمعیت آیران حتی نابودی اقلیم و تمدن ایران و بسیاری از کشور های غرب آسیا میدانند ،ترکیه و افغانستان سالهاست حق آبه دریاچه های مرزی با ایران را محدود کرده اند که نابودی دریاچه هامون در سیستان و هورالهویزه در خوزستان پی آمد اینست. شما باید یک وزارت خانه آب ایجاد کنید و یکی از دلسوزان منابع آب فارغ از نگرش سیاسی ایشان با اختیار تام جهت ورود فوری و اقدامات حیاتی در حوزه آب بعمل آورید