بررسی تفاهم نامه همکاری ۲۵ ساله ایران و چین
رییس و اعضای اندیشکده چرخه نوآوری مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت ابعاد علمی و فناوری همکاریهای علمی و فناوری ایران و چین را در قالب تفاهم نامه همکاری ۲۵ ساله این دو کشور بررسی کردند.
در این نشست دکتر حسین سالارآملی، قائم مقام بینالملل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به تبیین شرایط کنونی همکاریهای علمی و فناوری ایران و چین و آخرین تحولات در این زمینه پرداخت.
همکاری ایران و چین احتیاج به یک تیم تنگ دارد
وی گفت: چین را باید بیشتر بشناسیم. این کشور را آنطور که باید نشناخته ایم. پیشرفتهای بی نظیر چین را باید بشناسیم تا از این کشور فاصله بی خودی یا به این کشور دلبستگی بی خودی نداشته باشیم.
وی ادامه داد: همکاری ایران و چین احتیاج به یک نهاد تفکرزا و تیم تنگ یا کانون فکری دارد. اگر می خواهیم کانون فکری راه اندازی کنیم باید به همه اجزای آن فکر کنیم.
سالارآملی متذکر شد: چین با بهره گیری از نخبگان و هوشمندانه به این پیشرفت رسید. در ارتباط با این کشور شاخصهای مختلف علم و فناوری، اقتصادی، نفوذ سیاسی و نفوذ در ارگانهای بین المللی درهم تنیده شد. چین را فقط در حالت دو جانبه ایران و چین نباید دید. این کشور را باید در راه ابریشم نوین بشناسیم و با این کشور همکاری کنیم.
این که گفته می شود چین کپی رایت می کند، لزوما سیاست اشتباهی نیست
میترا امینلو، دبیر انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران که با موضوع بازنگری سیاستها و قوانین الزام توسعه همکاریهای فناورانه چین در این نشست حضور یافت در توضیحاتی گفت: چین در قوانین حوزه فناوری و مالکیت فکری از شیوه امریکا تبعیت نکرد. چین چهار دهه است که نظامات اقتصادی بین المللی را پذیرفته است اما خیلی خوب توانست خود را به روز کند. زمانی که امریکا در حال امضای توافق نامه با چین بود، هرگز تصور نمی کرد این کشور روزگاری از این کشور جلو بزند.
دبیر انجمین مدیریت فناوری و نواوری ایران ادامه داد: پیوستن به معاهدات بین المللی برای چین با سرعت بالایی انجام شد ضمن اینکه این کشور به سرعت قوانین داخلی خودش را با سرعت بیشتری اصلاح کرد. راهی که امریکا در این حوزهها در ۱۰۰ سال طی کرد چین در عرض ۳۰ سال طی کرد.
وی متذکر شد: ایران در سیستم دولتی حمایتهای بی حساب و کتاب از شرکتهای دانش بنیاد کرد، بی آنکه اثرات مثبت و منفی این حمایتها را در نظر بگیرد که مطمئنا در آینده با چالشها و عوارضی بیشتری روبرو خواهیم شد.
امین لو متذکر شد: این که گفته می شود چین کپی رایت می کند لزوما سیاست اشتباهی نیست.
دبیر انجمین مدیریت فناوری و نواوری ایران اظهار کرد: در همه دنیا وقتی معاهده بین المللی درست می شود و کشورها به آن الحاق می شوند قبل از الحاق مذاکرات متعددی می کنند تا معاهده را به نفع خودشان تغییر دهند. اینکه آیا چین از معاهداتش عدول کرده یا خیر، باید بگویم مطالعه ای در این باره ندارم.
امین لو اظهار کرد: نماینده امریکا در دبلیو تی او از چین شکایت کرده و مدعی شده چین از فناوریهای این کشور کپی برداری کرد و به موقعیت فعلی رسید.
وی گفت: ما باید در دو حوزه تنظیم قوانین داخلی و معاهده با چین باید مراقب باشیم تا به مشکل نخوریم.
تا زمانی که در تحریم هستیم این قرارداد 25 ساله چین بدرد این ملت نمیخورد
واقعا باید مسولین حواسشان باشد به چین وروسیه که خدا را نمیشناسند نباید بیش از حد اعتماد کرد آنها با اسلام مشکل دارند چه رسد به شیعه وباز ایرانی هم که بماند کار نسنجیده ای نشود که تا ابد نفرین محرومان دنیا وآخرت شما را خراب کند
چپ یا راست,شرقی یا غربی سراغ خر مرده میگردند که نعلش را ببرند.ملت ما هم گرفتار یک مشت ریاکار حرامی بی وجدان شده است که در برابر هر گونه درصد و خق دلالی همه چیز را می فروشند.از انقلاب خیری عاید این ملت جز شهدا و جنگ و عقب ماندگی نشد و نخواهد هم شد. ملت باید بیدار شود ؛دزدها را بشناسد ؛در دام ریاکاران نیفتد و راه صلاح و رهایی را بیابد.
شرق وغرب مانند دو تيغه قيجي هستند وباهم مي برند
لطفا نگید قرارداد بهتره بنویسید واگذاری.
پوتین هم روسیه را واگذار کرد به چین با قرارداد 25 ساله خخخخه