روی خوش امارات اسلامی به تلآویو
طالبان به دامن اسرائیل غلتید؟
گفتگوی نمایندگان دولت بایدن با حکومت طالبان در هفته های اخیر و انتشار اخباری در خصوص احتمال برقراری روابط بین تل آویو و کابل نشان از تحولات مهم در منطقه دارد.
طالبان نشان داده است که مخالف عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی نیست، علیرغم اینکه قبلاً ادعا کرده بود که این امکان پذیر نیست. اخیرا محمد نعیم، سخنگوی دفتر سیاسی طالبان روز چهارشنبه در مصاحبه ای با الجزیره گفت که سیاست حکومت طالبان "حل مشکلات از طریق گفتگو و درک متقابل با همه است." او گفت: «هرکس مشکلی دارد و میخواهد آن را حل کند، ما کاملاً آمادهایم».
هنگامی که مصاحبه کننده در مورد این سیاست که به اسرائیل نیز تعمیم داده می شود، سؤال کرد، سخنگوی اظهار داشت: «ما با اسرائیل چه مشکلی داریم؟ شاید کسی دیگر بگوید آیا آماده گفتگو با مریخ هم هستید؟ وی در این گفتگو از رد روابط با اسرائیل خودداری کرد و اظهار داشت: ما با اسرائیل چه مشکلی داریم؟ عجیب است که از من در مورد مسائلی که به ما ربطی ندارد بپرسید.
آخرین موضع گیری طالبان درباره اسرائیل در تضاد شدید با موضع اخیر است، زمانی که احتمال چنین اقدامی به طور کامل رد شد و سهیل شاهین سخنگوی طالبان به صراحت تمام اعلام کرد که خبری از عادی سازی روابط با اسرائیل نیست.
حتی قبل از اینکه طالبان کنترل افغانستان را سال گذشته به دست بگیرد، روابط دیپلماتیک رسمی بین آنها و اسرائیل وجود نداشت و افغانستان از زمان تشکیل دولت رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۴۸، از به رسمیت شناختن این رژیم خودداری کرده است.
ابراز علاقه طالبان برای برقراری روابط با رژیم صهیونیستی در حالی صورت می گیرد که توافقنامه ابراهیم با میانجیگری ایالات متحده، برقراری روابط دیپلماتیک رسمی بین تل آویو و چندین کشور عربی از جمله امارات متحده عربی، مراکش، سودان و بحرین را تسهیل کرده است که حتی اخیرا، ترکیه نیز روابط دیپلماتیک کامل با رژیم صهیونیستی را احیا کرده است.
به گزارش رسانه های صهیونیستی طالبان که به دنبال تقویت و تثبیت حکومت در داخل افغانستان است مسیر تقویت روابط با قدرت های منطقه ای را در پیش گرفته و درصدد آن است تا از ظرفیت های نفوذ رژیم صهیونیستی در راستای اهدافش بهره ببرد. چراغ سبز طالبان نیز می تواند با حرکتی دیگر از صهیونیست ها برای کشاندن افغانستان به پیمان ابراهیم همراه شود. استناد صهیونیست ها به برخی تئوری ها و ادعاهای تاریخی نیز در این بین قابل توجه به نظر می رسد که مباحث تمدنی را نسبت به قوم پشتون مطرح می سازد. قومی که بیش از ۴۰ درصد جمعیت افغانستان را تشکیل میدهند و از قرن ۱۸ میلادی به طور منظم دولت و ارتش را در کنترل خود داشته است. غالب اعضای طالبان نیز که پس از دوران اول حکومتشان در فاصله سالهای ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۱ میلادی امروز برای دومین بار قدرت را در دست گرفتهاند، پشتون هستند.
در همین راستا برخی از تئوری ها مطرح می شوند که می گوید پشتون ها از نوادگان قبایل گمشده اسرائیلی ها هستند و برخی احساس می کنند با دولت مدیترانه مرتبط هستند. اگرچه اکثر پشتون ها مسلمان سنی هستند، برخی احساس می کنند که با یهودیت و نظریه های مربوط به منشاء اسرائیلی خود ارتباط قوی دارند. آویگدور شاچان، انسان شناس اسرائیلی می گوید قبایل گمشده اسرائیل پس از فتح اسرائیل توسط آشوری ها در سال های ۸۵۶-۷۳۲ قبل از میلاد در افغانستان ساکن شدند. او حتی معتقد است که میتوان سرنخهایی از فرهنگ عبری در نام شهرهای افغانستان مانند قندهار پیدا کرد که به ادعای او شبیه عبارت عبری «کوه» است. نظریه های دیگر به شباهت نام های پشتون و یهودی اشاره می کنند.
یکی دیگر از مسائلی به احتمال برقراری روابط بین رژیم صهیونیستی و حکومت طالبان قوت می بخشد نخستین دیدار مقامهای دولت بایدن با اعضای طالبان بعد از مرگ الظواهری است که حدود دو هفته پیش انجام شد. بنابر گزارش ها معاون رئیس سیا و یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا که مسئولیت امور افغانستان را به عهده دارد برای دیدار با هیأتی از طالبان به شهر دوحه، پایتخت قطر پرواز کردند. «عبدالحق واثق»، رئیس استخبارات طالبان از جمله کسانی بودکه در هیأت طالبان حضور داشت.
طالبان که هم اکنون مخفی کاری ها و انتقاد از ایالات متحده را کنار گذاشته با نمایندگان دولت بایدن مذاکره می کند و از سوی دیگر سیگنالی تازه به منظور برقراری روابط با رژیم صهیونیستی صادر می کند که می تواند در آینده منجر به برگزاری گفتگوها، فراهم سازی زمینه توافق و در نهایت باز شدن پای این رژیم در داخل خاک افغانستان شود. امری که می تواند زنگ خطر را برای ایران به صدا در آورد.
پس نتیجه میگیریم که با دوستان مروت با دشمنان مدارا وقتی اکثر کشورها به فکر آسایش و آرامش کشور خودشان هستند وبا سیاست حاکمین ما همکاری نمیکنند بنابراین از قدیم میگن یک دست صدا ندارد پس دیگر وقت آن رسیده که مسولین ما کمی هم به فکر آسایش و آرامش مردم باشند وبا کشور های همسایه با دوستی ومدارا وسیاست همزیستی مسالمت آمیز
بدجور کلاهی رفت سر جمهوری اسلامی ،آقای شریعتمداری میگفت:اصلیترین جنبش منطقه
خدا لعنتتان کند با همون اعتقادات خشن واسلام ستیزان، شما بدرد عملگی همون دولت بچه کش میخورید،،
تهدید تهدید میاره جنگ جنگ میاره خشم خشم میاره صلح صلح میاره دوستی دوستی میاره تا کی میخواهید با همه دنیا بجنگید
هردم از این باغ بری میرسد
تازه تر از تازه تری میرسد
همینو کم داشتیم
تطهیر کنندگان طالبان تحویل بگیرند ،،، اغوش کدام دولت ایران برای طالبان باز شد ، دست خوش دارد ، ما اذربایجان را محکوم به ارتباط با رژیم صهیونیستی میکنیم خودمان راه را برای این رژیم در کنار گوشمان باز کردیم ،، طالبان گرسنه اند انسان گرسنه به هر ذلتی تن میدهد
آقای شریعتمداری تحویل بگیرید . حالا فهمیدید نقشه آمریکا چی بود ؟ وقتش رسیده ما هم در روابط با دنیا بازنگری کنیم
گور پدر هردوتایشان. ننگ هر دو کم
روز از نو ، روزی از نو .. سالها به احمدشاه مسعود کمک کردیم تا در پنجشیر با طالبان بجنگد و امروز دوباره باید به پسرش کمک کنیم .ای کاش کمی تعقل میکردیم
سوابق روسیه بر ایران و افغانستان معلومه که چقدر در افغانستان جنایت کرده ...یه کشور کمونیست که به کسی رحم نمیکنه...
چشم جناب علم الهدی و شریعت نداری روشن . خوب زدین تو خال.حال برین از برادران مسلمان خود در افغانستان درس بگیرین
چشم ما روشن همینو کم داشتیم طالبان را آمریکا آورده سر کار بعد آدم هایی هستن میگن طالبان آمریکا را بیرون انداخته .