احمد علیرضابیگی: احتمالا لایحه حجاب در کنار قوانین اجرا نشده قرار می‌گیرد

یک نماینده مجلس گفت: من فکر می‌کنم این لایحه در صورت تصویب در شورای نگهبان هم زمینه اجرایی پیدا نخواهد کرد، زیرا متناسب با مقتضیات جامعه نیست و فضای کشور را به سمت تنش‌های اجتماعی می‌برد و احتمالا در کنار سایر قوانینی قرار گیرد که تا کنون هیچ گاه اجرا نشده‌اند.

احمد علیرضابیگی: احتمالا لایحه حجاب در کنار قوانین اجرا نشده قرار می‌گیرد

احمد علیرضابیگی نماینده تبریز در مجلس یازدهم در خصوص اینکه برخی می‌گویند در لایحه عفاف و حجاب گشت ارشاد به طور کلی حذف شده و برخی دیگر از هوشمند شدن آن سخن می‌گویند، اظهار کرد: در هیچ کجای لایحه حجاب به موضوع گشت ارشاد اشاره نشده است. در این لایحه بی‌حجابی یک جرمی مانند سایر جرم‌ها تعریف شده که ضابطین قانونی با عاملین آن برخورد می‌کنند و یک ضابط ویژه و اختصاصی برای آن در نظر گرفته نشده است.

بخش‌هایی از گفت وگوی علیرضابیگی را در ادامه می‌خوانید:

بنابراین در لایحه عفاف و حجاب هیچ اسمی از گشت ارشاد یا سازوکاری مشابه آن نیامده است. به علاوه در این لایحه به فعالیت افراد موسوم به حجاب‌بان یا هر گروهی با فعالیت مشابه نیز هیچ اشاره‌ای نشده است.

لایحه عفاف و حجاب ایرادات بسیاری دارد، مثلا یکی از ایرادات این است که اگر در وسائل حمل و نقل عمومی و تاکسی‌ها مسافری حجاب مدنظر طراحین این لایحه را نداشته باشد، با راننده برخورد می‌شود. البته این موضوع اکنون هم وجود دارد و پس از تصویب لایحه شکلی عملی‌تر به خود می‌گیرد، در حالیکه این کار اصلا منطقی نیست.

من فکر می‌کنم این لایحه در صورت تصویب در شورای نگهبان هم زمینه اجرایی پیدا نخواهد کرد، زیرا متناسب با مقتضیات جامعه نیست و فضای کشور را به سمت تنش‌های اجتماعی می‌برد و احتمالا در کنار سایر قوانینی قرار گیرد که تا کنون هیچ گاه اجرا نشده‌اند.

منبع: انتخاب
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس
    2

    به نظر من بیشتر از این که حاکمیت در موضوع حجاب وارد شود، روحانیت باید ورود کند.
    مثلا مراجع تقلید فتوایی صادر کنند مبنی بر اینکه زنانی که به صورت علنی در امکان عمومی اقدام به کشف حجاب و یا پوشش غیرمتعارف می کنند، در صورت درخواست طلاق از سوی شوهر، لازم نیست شوهر به آنها مهریه پرداخت کند و البته این نیاز به شواهد و مدارک معتبر دارد و قانون مدنی باید از این حکم حمایت کند.
    مهریه یک قانون اسلامی است و کسی که قوانین اسلامی را قبول ندارد به او مهریه تعلق نخواهد گرفت.
    اینطوری بار سنگین این مشکل روی قوه اجرایی کشور نمی افتد و طمع انسانهای حریص جلوی بی قانونی را خواهد گرفت. (مردانی که می‌خواهند این حق را از سر خودشان باز کنند و زنانی که نمی‌خواهند این حق را از دست بدهند)

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      قانونی میخواهی ایجاد کنی به اسم دین اما ضد دین! چرا که حتی اگر زنا هم کنند حق مهریه را نمیتوان نداد.