کنایه سنگین عباس عبدی به برگزاری انتخابات ۱۱ اسفند؛ یک مسابقه محله بود!

فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت: رقابت موجب ارتقای سطح توانایی‌های طرفین رقابت است و اگر رقیب حذف شود، طرف باقیمانده در بازی یکسویه نیز تضعیف می‌شود.

کنایه سنگین عباس عبدی به برگزاری انتخابات ۱۱ اسفند؛ یک مسابقه محله بود!

عباس عبدی در یادداشتی با عنوان «مسابقه محله» نوشت؛

اعدادی که در این یادداشت آورده شده مربوط به ورزش است. البته به نحوی تنظیم شده که ضریبی از رای فرد اول انتخابات تهران باشد. فرض کنید که مسابقات وزنه‌برداری در یک وزن مشخص در سطح تهران و با حضور صدها وزنه‌بردار برگزار شود. نفر اول با زدن وزنه ۱۶۱ کیلوگرمی قهرمان شود و وزنه‌بردار دیگری با زدن وزنه ۶۹ کیلوگرمی رتبه بسیار پایینی را کسب کند و نفر ۵۳ شود. چندی بعد این فرد با افزایش وزن به دسته بالاتر می‌رود که حدود ۱۰ درصد بیشتر وزنه می‌زنند، پس او در واقع باید بتواند ۷۷ کیلوگرم وزنه بزند. ولی در مسابقات تهران شرکت نمی‌کند، به جای آن مسابقات را در یکی از نواحی ۱۲۰گانه شهر تهران برگزار می‌کند. در این فاصله به جای زدن وزنه ۷۷ کیلویی، فقط قادر است یک وزنه ۶۰ کیلویی را بزند، تازه او را از دادن آزمایش دوپینگ هم معاف می‌کنند.

جالب است که نفر ۵۳ مسابقات اخیر فقط ۱۵ کیلو وزنه زده است!! در حد یک پیرمرد ۹۰ ساله. در نتیجه وی در این ناحیه کوچک شهری به مقام قهرمانی می‌رسد، ولی خود را قهرمان وزنه‌برداری تهران معرفی می‌کند. این دقیقا به معنای قهرمانی در فضای غیررقابتی و حذفی است. هنگامی که از حذف سخن می‌گوییم یعنی همین. در واقع اگر او در مسابقات رقابتی در سطح تهران شرکت می‌کرد و مثلا ۱۸۰ کیلو را بلند می‌کرد، بالطبع قهرمانی او نه ناشی از حذف دیگران که ناشی از ارتقای قدرت خودش بود. پس هنگامی که نه‌تنها پیشرفتی نداشته، نزول هم داشته و در عین حال ۵۳ رتبه هم بالا آمده، به معنای قهرمانی در فرآیند حذفی و ضد رقابتی است. البته فراموش نکنید که آن رقابت اول هنوز در سطح تهران بود و اگر در سطح ملی و آسیایی و جهانی باشد، رکورد نفر اول خیلی، خیلی بیشتر می‌بود و این قهرمان ما نفر صدم و هزارم هم نمی‌شد. این وضعیت اسفناک ناشی از حذف است.

شما هنگامی که مسابقه را در اندازه یک ناحیه برگزار می‌کنید، انتظار نداشته باشید که مردم نواحی دیگر برای قهرمانی ناحیه شما دست بزنند و گل بریزند. شما برای مردم نواحی دیگر بیگانه محسوب می‌شوید. باید شرمنده بود که خود را قهرمان نواحی و محلات دیگر هم معرفی کرد. درست است که شما ساکن آن ناحیه کوچک هستید، ولی هنگامی برای مردم شهر یا کشور خود مورد احترام و محبوب هستید که در مسابقه‌ای استانی یا ملی شرکت کرده و قهرمان شده باشید. با قهرمانی در یک ناحیه کوچک نمی‌توان برای نواحی و مناطق و شهرهای دیگر فخرفروشی کرد یا احتمالا از آنان انتظار حمایت داشت یا برای آنان تصمیم گرفت. نکته‌ای که به آن توجه نکرده‌اید، این است هنگامی که مسابقه از سطح شهر به یک ناحیه تنزل پیدا می‌کند و رقابت خیلی رقیق و بی‌رمق می‌شود، اندازه وزنه زدن قهرمان شما هم کمتر می‌شود. رقابت موجب ارتقای سطح توانایی‌های طرفین رقابت است و اگر رقیب حذف شود، طرف باقیمانده در بازی یکسویه نیز تضعیف می‌شود. همچنان‌که شدید.

از خلال رقابت است که ظرفیت‌های افراد و گروه‌های سیاسی ارتقا می‌یابد. نکته مهم دیگر این است که در ادامه و برای قهرمان ماندن در سطح همان ناحیه نیز مجبور می‌شوید، محدوده مسابقات را به مرور کوچک‌تر کنید. مثلا مسابقات را نه در ناحیه بلکه در سطح محلات هر ناحیه برگزار کنید تا دوباره در یکی از این محلات قهرمان شوید، چون کسان دیگر با کوشش، خود را به شما رسانده و جلو می‌زنند ولی چون علاقه‌ای به از دست دادن قهرمانی ندارید، سطح مسابقات را به محله کاهش می‌دهید یا کلا مسابقات را لغو می‌کنید یا وزنه‌های غیرواقعی برای خود تعیین می‌کنید. خلاصه جایی می‌رسد که باید با خودِ خودتان رقابت کنید و تمام شهر و محلات آن را علیه خود بشورانید. این فلسفه و تقدیرِ سیاستِ حذف و آنچه امروز مشهور شده «خالص‌سازی» است. این سرنوشت، دیر یا زود دارد، ولی سوخت و سوز ندارد. کافی است آرای نفر اول مثلا تهران را در انتخابات امسال با آرای گذشته او مقایسه کنید تا ببینید تمثیل‌های به کار رفته در این یادداشت دقیق است. تا اینجا هم قابل انتظار است، فقط انسان تعجب می‌کند که چنین قهرمانانی چگونه متوجه واقعیت نمی‌شوند و خود را قهرمان واقعی در سطح المپیک می‌دانند!! با اولین وزنه‌ای که در این سطح بزنند چهار ستون بدن آنها در خواهد رفت. این یک مسابقه محله است در امر سیاسی و با مجریان ناکارآمد.

منبع: اعتماد
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 17
  • ناشناس
    9

    درود بر عباس آقا.

    نظرات شما -
    • ماه خدا
      20

      این ...... هم با این تفسیرش کل کشور رو تهران میبینه وبجای کمی تفکر فقط یاد گرفته غر بزنه
      پسر شهید مطهری تهران، نوبخت معاون دولت قبلی(دولت مورد علاقه شما)نمونش که مردم نخواستن شون یکمی فکر کن

    • ناشاس
      0

      تمام بدبختی ما از خپد سری است عباس آقا پشیمان نیستی از فتح دیوار سفارت امریکا که مردم تاوانش را میدهند

  • ناشناس
    6

    آقای عبدی اینا بجای استفاده از عقل و منطق از تحجر استفاده میکنند وبجای اینکه یه دستاورد ی داشته باشن با تخریب دیگران میخان بی کفایتی و بی لیاقتی خودشان رو کتمان کنند و واقعیت ها رو منکر

  • ناشناس
    0

    چرا امثال عبدی از حلقه مسئولین حذف و خانه نشین شده اند؟!

  • تلمبه
    0

    هم سیاست مدار قهاری هستی هم حسابرس خفنی هستی

  • رابی
    0

    حتی بعضی از بچه محله های خودشان که کمی با آنها زاویه پیدا کرده بودند را نیز به بازی راه ندادند که بازی سه بر صفر به نفع خودشان پایان یابد.

  • ناشناس
    17

    عبدی اگر لیست صدای ملت آقای مطهری رأی آورده بود الان داشتی بادمت گردو میشکستی! آنوقت دیگه نمی گفتی مسابقه محله.

    نظرات شما -
    • تلخ و حق !!!!!!
      1

      بزرگترین شاخصه آقای عبدی و همه قبیله های سیاسی شان این است وقتی در انتخابات ها شکست می خورند از این قبیل حرف های به ظاهر حق می زنند ولی وقتی در انتخابات پیروز می شوند قادر هستند روز روشن را به شب تاریک توصیف کنند .
      این ها کسانی هستند که تاریخ قضاوت خوبی درباره آنها نخواهند داشت .

  • حمید
    18

    ساز مخالف زدن کار جناب عبدی است و گرنه چرا زمان حضرت روحانی چنین تحلیل های نداشتید که با چند ده هزار رای اضافی رئیس جمهور شد عجب

    نظرات شما -
    • سعید ترک
      2

      و ما می توانیم تمام سازهای مخالفی که امثال آقای عبدی از این به بعد خواهند زد را هم پیش بینی کنیم و بگوییم که در ماههای آینده وارد کدام دسته از انتقادات تحقیر آمیز خودشان خواهند شد .
      چون به میراث بد و بزک شده دولت حسن روحانی تکیه کرده اند و همه مدیران کشور را در مقابل کارهای انجام شده قرار داده اند .
      این مدیران فعلی هستند که باید و باید اقدامات عاجلی در برابر این میراث انجام دهند و مردم را هم به طور دقیق در جریان بگذارند .

  • علوانی
    1

    واقعا تشبیه جالبی کرده کاملا درسته

  • رزمنده دفاع مقدس
    2

    گل گفتی عباس آقا .ولی اینا پوستشون خیلی کلفته .انشاالله درست میشه در همیشهروی پاشنه نمیچرخه .

  • ناشناس
    1

    کشور با بیش از ۸۰ میلیون نفر و سلایق مختلف باید مدیریت و هماهنگ شود شیوه فعلی و دو قطبی سازی مانع از وحدت ملی شود بجای نقد شخصیت و سوابق افراد منتقد پیام های مثبت را دریافت کنیم زندگی در کنار هم با آرامش و حفظ احترام متقابل زیباتر خواهد شد به قران و سنت حینه پیامبر ص رجوع کنید بقیه اقوال و انحرافات کشک است

  • قمصری
    0

    آقای عبدی 45 ساله هر سال بدتر از سال قبل میشه این جناح واون جناح نداره کسی رو ندیدیم بفکر ملت باشه الان دیگه مردم امیدی به درست شدن هم ندارند

  • قاسم
    2

    حتماً شما و رفقایتان هم به مجری‌گری حسن روحانی می‌گفتید ، یک و یک و یک ، دو و دو و دو ، سه و سه و سه

  • ناشناس
    1

    از سفره مفت خوری بلندت کردن شدی دلسوز مردم! یادش رفته 8سال مردم به دولت به اصطلاح اصلاحات فرصت دادن و امثال شما در روزنامه های زنجیره ای هیچ توجهی به خواست مردم نکردین و محکم به قدرت چسبیده بودین! حالا هم شب و روز گریه زاری کنین و تحلیل بنویسی مردم دیگه توجهی ندارن