این جنگنده آمریکایی مجوز حمل بمب اتمی گرفت

سخنگوی فرماندهی رزم هوایی نیروی هوایی آمریکا گفته است که در حال حاضر F-۳۵A‌های نیروی هوایی آمریکا فقط در واحد‌های تعیین ‎شده دارای گواهی طراحی و عملیاتی برای حمل بمب اتمی B۶۱-۱۲ هستند و انتظار می‌رود که تمام F-۳۵A در موجودی نیروی هوایی آمریکا در آینده توان حمل این بمب هسته‌ای را داشته باشند.

این جنگنده آمریکایی مجوز حمل بمب اتمی گرفت

جنگنده چندمنظوره نسل پنجمی F-۳۵A مجوز حمل بمب گرماهسته‎‌ای B۶۱-۱۲ را دریافت کرد؛ بنابراین در حال حاضر برخی از جنگنده‌های F-۳۵A، اکنون به‎ طور رسمی قادر به حمل بمب B۶۱-۱۲ خواهند بود که بازدارندگی آمریکا را افزایش می‎دهد.

سخنگوی فرماندهی رزم هوایی نیروی هوایی آمریکا گفته است که در حال حاضر F-۳۵A‌های نیروی هوایی آمریکا فقط در واحد‌های تعیین ‎شده دارای گواهی طراحی و عملیاتی برای حمل بمب هسته‌ای B۶۱-۱۲ هستند و انتظار می‌رود که تمام F-۳۵A در موجودی نیروی هوایی آمریکا در آینده توان حمل این بمب هسته‌ای را داشته باشند.

در حال حاضر تقریبا ۱۰۰ بمب هسته‌ای از نسخه‌های قدیمی‎تر بمب هسته‌ای B-۶۱ در برخی کشور‌های عضو ناتو یعنی بلژیک، آلمان، ایتالیا، هلند و ترکیه که عضو ذخایر هسته‌ای ناتو هستند، نگه‎داری می‎ شود که قرار است با نسخه جدیدتر آن یعنی B۶۱-۱۲ جایگزین شوند.

جنگنده F-۳۵A مجوز حمل بمب هسته‌ای B۶۱-۱۲ را خواهد داشت. این جنگنده می‎تواند دو تیر از این بمب هسته‌ای را در دهلیز داخلی خود حمل کند.

دو تیر بمب هسته‌ای B۶۱-۱۲ در دهلیز داخلی جنگنده اف ۳۵

بمب هسته‌ای B۶۱

جنگنده F-۳۵ آمریکا رسما مجوز حمل بمب اتمی گرفت

سلاح هسته‌ای B۶۱ در اوایل دهه‌ی ۶٠ میلادی طراحی و در اواخر همان دهه ساخته و وارد خدمت شد. این سلاح هم‌اکنون در خط‌مقدم بمب‌های هواپرتاب هسته‌ای آمریکا است. (بمب گرما-هسته‌ای B۸۳ نیز در ذخیره است، اما هدف بر کنار رفتن آرام آرام آن با ورود B۶۱-۱۲ بوده است.)

سلاح از طریق روش‌های مختلفی (احتمالا مانند تعیین زمان مجاز انجام واکنش همجوشی-شکافت در سلاح) قابلیت تنظیم میزان انرژی رهاشده را دارد. نسخه‌ی ١٢ این بمب قابلیت تنظیم توان سلاح از ٠.٣ هزارتن تا ۵٠ هزارتن ماده‌ی منفجره‌ی TNT را دارد. (جهت درک این اعداد، سلاح هسته‌ای پسرکوچک که برفراز هیروشیما منفجر شد، توانی معادل انفجار هم‌زمان ١۵ هزارتن ماده‌ی منفجره‌ی TNT داشت.)

بمب اتمی B۶۱-۱۲

جنگنده F-۳۵ آمریکا رسما مجوز حمل بمب اتمی گرفت

از نکات جالب در مورد خانواده‌ی تسلیحات هسته‌ای B۶۱ نبود عملکرد ایمنی برای هسته‌ی سلاح در برابر آتش‌سوزی است. البته تقریبا تمام نسخه‌های این سلاح به‌جز تعداد محدودی قابلیت جلوگیری از مسلح‌سازی ناخواسته و زودرس را دارد. این بدین معناست که اگرچه در صورت رخ دادن حادثه، احتمال انفجار سلاح بسیار کم است، اما احتمال نشت سوخت (پلوتونیوم) و از بین رفتن کامل آن وجود دارد.

منبع: پارتیزان
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • ناشناس
    1

    بعد یه عده شعار میدن کاخ سفید رو حسینیه میکنیم. آمریکا همیشه چندگام از بقیه دنیا جلوتره

  • ناشناس
    0

    گل بود به سبزه نیز آراسته شد

  • حاج مرتضی مداح همدانی
    1

    فکرکردم آمریکا.یک روستای کوچک هست که بخوان بگیرمش وبکندش حسینیه.به خواب هم نمیشه تصورکردکه آمریکاراگرفت.حسینیه که جای خودداره