ارزیابی ابطحی از عملکرد دولت رییسی
فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: در حال حاضر خالصسازی در کشور رخ داده و به این علت خودشان باید مسئول همه اتفاقات جاری جامعه باشند و کشور را اداره کنند و طبیعاً نمیتوانند کنار گود بنشینند و از روحانی انتقاد کنند، باید پاسخگو باشند.
محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی اصلاح طلب، در رابطه با عملکرد دولت رییسی در سالی که گذشت اظهار کرد: عملکرد دولت در سالی که گذشت بر همگان روشن و واضح است و در هیچ حوزهای عملکرد این دولت برجسته نبوده حتی موفقیت کوچکی نیز نداشته است. با این وجود رییسی همیشه در صحبتهایش خود دولت را موفق جلوه داده است این عدم تطابق مثبت و موفق بودن دولت با واقعیت موجود در جامعه بحران را شدیدتر میکند.
او با اشاره به یک سال پایانی دولت رییسی و انتخابات ریاست جمهوری گفت: هنوز از این تبعات و طوفانی که در انتخابات مجلس افتاد گذر نکردهایم و عمدتا مسئله بحران در عدم مشارکت بود. اما در ارتباط با ریاست جمهوری وقتی این بحران بخوابد، گروههای مختلف به دنبال این خواهند بود که نسبت به انتخابات فعالانه حرکت کنند و اصلاحطلبان هم از این قصه مستثنی نیستند.
ابطحی تاکید کرد: کسانی که کشور را اداره میکنند قائل به بحرانهای کشور نیستند و چون به این بحران ها قائل نیستند نمیتوان از آنان انتظار داشت که تغییرات و تفاوتهای جدی ایجاد کنند. هستههای اصلی قدرت در ایران در حال حاضر وضع موجود را ایدهآل میدانند و در این وضع پیش بینی نمیشود، تغییرات عمده ای اتفاق بیفتد. مجموعه کسانی که الان در بدنه حاکمیت هستند بیشتر به فکر دور دوم رییسی هستند نه به فکر یک سیاست جدید.
این چهره اصلاحطلب خاطرنشان کرد: موفقیت کسانی که به دنبال دور دوم رییسی هستند بستگی به میزان حضور مردم دارد.
او در رابطه با تندروهایی که در انتخابات اخیر وارد مجلس شدند و درباره تصمیمهای آینده آنها در سال آتی گفت: تندروها وقتی که خارج از قدرت هستند بیشتر تندرو هستند، وقتی وارد قدرت میشوند و باید به صورت حقوقی پاسخگو باشند خیلی متفاوت میشوند. اینکه می توانند دیدگاههای افراطی را به واقعیت برسانند خیلی قابل تردید است چراکه کشور فقط مجلس نیست رهبری دارد، حاکمیتی دارد، شورای امنیت دارد و نقاط مختلفی دارد که مراقب است با این افراطیگریها ضربههای اساسی به اصل حاکمیت نخورد. تندروی این افراد قابلیت اجرا ندارد.
ابطحی خاطرنشان کرد: در حال حاضر خالصسازی در کشور رخ داده و به این علت خودشان باید مسئول همه اتفاقات جاری جامعه باشند و کشور را اداره کنند و طبیعاً نمیتوانند کنار گود بنشینند و از روحانی انتقاد کنند، باید پاسخگو باشند.
او در پایان گفت: برای سال جدید مسلم است که جامعه و کشور به یک نفس تازه احتیاج دارد. جامعه بسیار از نظر فکری، معنوی و روحی در این سالها فرسوده شده است و هیچکس هم به فکر طرح نو نیست، اتفاقات کوچک هم حتی میتواند تاثیرگذار باشد. در معیشت آدمها یک رفتار متفاوت که واقعا در سفره ببینند خیلی مهم است یا حتی در مسائل اجتماعی اتفاقاتی مانند رفع فیلتر و فشار نیاوردن روی اقشار مختلف جامعه و مصالحه بیشتر در مسائل اجتماعی امکان پذیر است و هیچگونه منافاتی با ارزش های اسلامی ندارد.
همین تندروها که مرگ بر آمریکا میگویند راضی به مزاکره مستقیم با آمریکا هم میشوندهرچه برای دیگران آخ برای اینها بهبه
ازسیدحسن ملاآقاجان چه خبر؟!!
فعلا خبرها اطراف آیتالله صدیقی گریان جان هست
این مطالب را مردم کوچه و بازار از تو زودتر و بهتر درک کردن!!! ای شیخ ای عقل کل!!!!!
انکار رئیسی از وضع بسیار نابسامان اقتصادی در دوسال گذشته دقیقا شبیه انکار صدیقی در بنام کردن باغ ازگل بنام خود وخانواده اش است !!! انکار هایی که در تاریخ سیاسی ایران کمتر نمونه هایی دارد ! به عنوان مثال قند وشکر در پایان دولت روحانی کیلوی ۳ هزارتومان بوده و اکنون هر کیلو ۴۰ هزارتومان است ! ویا مقایسه قینت روغن ، گوشت ، حبوبات ، خودرو ، مسکن ، اجاره ، دلار ، سکه و... که هرکدام چندین برابر شده است اما دولت رئیسی می گوید مرغ یک پا دارد و دولت من ملت را نجات داده است و وضع مردم بهتر شده است !؟
بعد از بخیه کاری انگار تکانی به شکمم دادی بنازم خاک پاک جمکران را
تو نظام خائن و همه ایران رو نوکر آمریکا و اسرائیل نکن این حرفا پیش کش تا در قدرتی همه چیز گل و بلبل از قدرت افتادی همه چیز داغان ای وای ای وای از اون چشمات