اظهارات مهم روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش/ مجلس اقلیت، دولت اقلیت و خبرگان اقلیت به نفع نظام نیست

رئیس جمهوری سابق کشورمان رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

اظهارات مهم روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش/ مجلس اقلیت، دولت اقلیت و خبرگان اقلیت به نفع نظام نیست

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم که دیروز برگزار شد، با تبریک روز کارگر و معلم به این دو قشر مهم جامعه، راه‌حل مشکلات کشور را مشارکت مردم در همه زمینه‌ها عنوان کرد و گفت: وقتی در مسائل اجتماعی و فرهنگی به نظر مردم اعتنا نمی‌کنیم، آن‌ها در مسائل اقتصادی و سیاسی حامی ما نخواهند بود. باید مشارکت واقعی در همه زمینه‌ها داشته باشیم. مگر قدرتی غیر از مردم داریم؟

رئیس جمهوری سابق کشورمان، با اشاره به روزهای سخت کشور در ۴۵ سال گذشته، از جنگ تحمیلی هشت ساله تا تحریم‌های هسته‌ای، اظهار داشت: در روزهای سخت، عمده توان ما برای عبور از مشکلات متکی به حضور مردم بود. مردم با حاکمیت همفکری و همکاری و کمک می‌کردند یا خواست حاکمیت را قبول می‌کردند. در جنگ ۸ ساله اگر مردم نمی‌آمدند و اگر بسیج نبود، ما توان آن را نداشتیم در برابر عراق بجنگیم. اگر صنایع وارد نمی‌شدند ما گلوله توپ و خمپاره نداشتیم. فقط با نیروی مسلح، ارتش و سپاه و ژاندارمری مشکلات حل نمی‌شد.

رئیس دولت تدبیر و امید با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشورهای همسایه را بخوریم.

رئیس‌جمهور ایران در دولت‌های یازدهم و دوازدهم با یادآوری وعده‌های مسئولان فعلی به مردم برای حل مشکلات اقتصادی و مقابله با فساد و راه‌اندازی سریع همه کارگاه‌های تعطیل‌شده اظهار داشت: امروز حتماً آن شرایط ویژه وجود ندارد؛ شرایط فروش نفت هم خیلی فرق کرده است. آن‌ها مدعی بودند همه با هم و یکدست هستند، به همدیگر کمک می‌کنند تا مشکلات حل شود. گفتند این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم. در این ۳۰ ماه دولت سیزدهم، ارزش بورس ۴۶ میلیارد دلار تنزل پیدا کرده درحالیکه در ۳۰ ماهه اول دولت یازدهم، ۸٫۵ میلیارد دلار رشد داشت. در ۳۲ ماه دولت یازدهم، قیمت سکه ۱۱ درصد تنزل کرد، نرخ دلار هم در طول ۳ سال اول دولت یازدهم فقط ۹٫۸ درصد افزایش پیدا کرد. در سه سال اول دولت یازدهم رشد پایه پولی ۵۲ درصد بود اما در این ۳۰ ماه اخیر، ۱۰۰ درصد شده است. تورم ۴۳ درصدی در مرداد ۹۲، در انتهای سال ۹۴ به ۸ درصد رسید و تا فصل اول سال ۹۷ هم تک‌رقمی ماند. بدانید که در تاریخ ایران فقط یک بار تورم ۴۰ درصدی در سه سال پشت سر هم را تجربه کردیم؛ آن هم زمان جنگ جهانی دوم از سال ۱۳۲۰ تا ۱۳۲۲ بود. شاید سال‌هایی تورم ۴۰ تا ۴۹ درصد هم تجربه کردیم اما اینکه سه سال متوالی از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ تورم بالای ۴۰ درصدی باشد را هرگز در ۸۰ سال اخیر تجربه نکرده بودیم.

روحانی دلیل بهبود شرایط اقتصادی در دولت یازدهم را امیدواری مردم و حمایت آن‌ها از حاکمیت و دولت دانست و افزود: در آن دوره انقلاب دیجیتال تحقق پیدا کرد. استارت‌آپ‌ها در آن ایام شتاب گرفتند. توسعه پهنای باند در فضای مجازی باعث شد مردم راحت شوند و بسیاری از مشاغل در آن بستر شکل بگیرد. امروز فضای مجازی چگونه است؟ در سالی که مقام معظم رهبری به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند، برخی سکوهای اقتصاد دیجیتال را می‌خواهند حاکمیتی کنند. بخش خصوصی را قبلاً خصولتی می‌کردند، الان خصومتی می‌کنند.

رئیس دولت تدبیر و امید ادامه داد: وقتی در توزیع قدرت مردم را مشارکت نمی‌دهیم، آن‌ها در اقتصاد هم مشارکت نخواهند کرد. وقتی در مسائل اجتماعی و فرهنگی به نظر مردم اعتنا نمی‌کنیم، آن‌ها در مسائل اقتصادی و سیاسی حامی ما نخواهند بود. باید مشارکت واقعی در همه زمینه‌ها داشته باشیم. مگر قدرتی غیر از مردم داریم؟ توان هسته‌ای و موشکی جای خود، اتفاقاً رشد اصلی توان هسته‌ای و موشکی در دولت تدبیر و امید رخ داد. مشکل ما ایران‌هراسی و کاهش قدرت بازدارندگی با قطعنامه‌های فصل هفتمی شورای امنیت بود که با حمایت جهانی از پیشنهاد جهان عاری از خشونت و افراطی‌گری از سوی ایران و برجام این فضا تغییر کرد. وقتی برجام امضا شد، اولین افرادی که به من تبریک گفتند دوستان منطقه‌ای ما؛ عراق و سوریه و جهاد اسلامی بودند. برجام بازدارندگی ایران را افزایش داد. در آن شرایط که مردم با ما بودند توانستیم مشکلات را حل کنیم و به سمت توسعه و پیشرفت برویم.

هفتمین رئیس‌جمهور ایران، غفلت از امر توسعه کشور را نگران‌کننده دانست و گفت: کشورهای اطراف ما در منطقه به فکر توسعه همه‌جانبه هستند اما متأسفانه عده‌ای در داخل فقط به فکر حفظ قدرت یک جناح اقلیت هستند و حتی به فکر حفظ نظام و کشور هم نیستند. کشور بدون توسعه حفظ نمی‌شود. توسعه هم بدون مشارکت مردم، ورود سرمایه خارجی به داخل و رابطه درست با دنیا امکان‌پذیر نیست. الان طرح‌های عمرانی مهمی که در دوره ما ۶۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت داشته را هم دنبال نمی‌کنند؛ فقط برخی مواردی که ما بیش از ۹۰ درصد پیش برده بودیم را به صورت محدود تکمیل می‌کنند.

روحانی خواستار حفظ کرامت مردم در عرصه اجتماعی در کنار حل مشکلات معیشتی آن‌ها شد و گفت: دو نمونه اصلی حکومت اسلامی، حکومت پیامبر عظیم‌الشان اسلام(ص) و مولا امیرالمؤمنین(ع) است؛ باید ببینیم در امر به معروف و نهی از منکر سیره آن بزرگان چه بود؟ قرآن در بحث حجاب از نگاه افراد شروع می‌کند. امیرالمؤمنین نه تنها زن بی‌حجابی که از کنار جمع یارانش عبور کرد را تنبیه نکرد بلکه به دیگران گفت چرا به او نگاه می‌کنند؟ باید بررسی کرد که دستگاه‌های فرهنگی و صداوسیما در طول ۴۵ سال گذشته توانستند دین‌داری مردم را بیشتر کنند؟ واقعاً کار پلیس این‌گونه نهی از منکر است و تعلیم این کار را دیده‌اند؟ امروز سر ساخت مسجد دعوا می‌کنند درحالیکه اول باید نمازخوان تربیت کرد، اگر نمازخوان بیشتر شد، آن‌ها خودشان مسجد درست می‌کنند. در مقولات اجتماعی کرامت و حیثیت مردم را باید حفظ کنیم. مگر در انقلاب کسی را به زور باحجاب کردیم؟ وقتی انقلاب شد بسیاری از زنان باحجاب شدند و حتی چادر به سر کردند.

او در پایان از انتشار پاسخ خود به نامه شورای نگهبان برای ردصلاحیت در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در آینده‌ای نزدیک خبر داد و تصریح کرد: من به ایرادات شورای نگهبان پاسخ خواهم داد تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند. موارد ردصلاحیت یکی ادعای اهانت به قوه قضائیه و شورای نگهبان است و دیگری عدم ایستادگی در برابر غرب و اشکال در اجرای برجام و… این پاسخ هم به این دلیل است که باور دارم جایگاه شورای نگهبان مقدس است و این شورا شکل گرفته تا مردم اطمینان حاصل کنند قوانین تدوین‌شده خلاف موازین اسلامی و قانون اساسی نیست. اگر داوری شورای نگهبان مورد تردید قرار بگیرد، به جمهوریت و اسلامیت ما ضربه وارد خواهد شد. مجلس اقلیت، دولت اقلیت و خبرگان اقلیت به نفع کشور و نظام نیست. به همین جهت باید احساس مسئولیت کنیم، ساکت ننشینیم و مردم را به مشارکت در همه امور و پشتیبانی از نظام و کشور تشویق کنیم.

منبع: سایت حسن روحانی
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 30
  • ناشناس
    3

    اونوقت که مملکتا میسپردید به یه مشت اراذل واوباش و دایم مقابلشون عقب نشستید فکر حالاشا می کردید .

  • ناشناس
    2

    چونکه جنگ تصاحب قدرت بین شما اصولگرایان، اصلاح طلبان و معتدلین است لذا اکثریت مردم در له یا علیه شما وارد نمی شوند و دخالت نمی کنند تا ببینند در گذر زمان چه پیش می آید!

  • ب م
    35

    ۸سال رئیس جمهور بودی چه غلطی کردی کالا وخدمات در دوران جنابعالی ۱۲ برابر شد من جای شما بودم از روش ژاپنی استفاده می‌کردم تا کاندیدای شدن

    نظرات شما -
    • من
      1

      من فقط می تونم بگم روحانی من در درا ریاست جمهوریت خیلی مخالفت بودم اما الان که اوضاع فعلی رو می بینم تو رو یه بت من می دونم به خدا اگر اون هشت سال دست یکیمثل اوضاع الان بود الان از گینه هم عقب تر بودیم پس # روحانی معذرت

  • ناشناس
    21

    حسن یه دونه هستی!!
    از صبــح جمعه هات چه خبـــــر
    این حرفها رانگــو حســن خطرناکه حســـن

  • فاطمه
    1

    روحانی روحت شاد

  • جوجوله
    0

    زندگی خیلی سخت و جانفرسا شده ثروتمندترین کشور شده فقیر ترین البته ۹۰درصد مردم

  • فاطمه حیدری
    52

    من که دولت فعلی را بیشتر دلسوز و کاری میبینم این دولت داره انقلابی کار می کنه

    نظرات شما -
    • قاسم
      4

      چرا من وقتی امتیاز مثبت به این نظر دادم ، یک امتیاز منفی هم ثبت شد!!!!!؟؟؟

    • ناشناس
      1

      یا سهمیه داری و دستت تو کاسه هست یا کوری
      تو سه سال اجناس۴۰۰درصد گران شده و حقوق پنجاه درصد بیشتر شده یعنی قدرت خرید بک سوم شده

  • بینام
    1

    تف به قبر همه تون.ملت رو بدبخت کردین

  • کیوان
    2

    بعد از اقای خاتمی ایشان بهترین و دلسوز ترین و متعهدترین رییس جمهور ایران بودند

    نظرات شما -
    • 00
      0

      با اجازه ،
      آناناس

  • ناشناس
    1

    گور بابای همه تون

  • ناشناس
    0

    نظام اقلیت وبچه هاشون

  • ناشناس
    13

    اکثریتی که نتیجش تو باشی رو نمی خوام.

  • ناشناس
    8

    اقای روحانی ادعا میکنه که بورس در زمان ایشون خوب بوده، واقعا مردم رو احمق حساب میکنه. خانواده ای هست که آقای روحانی جیبش رو از طریق بورس خالی نکرده باشه ؟ متاسفم واقعا متاسفم

    نظرات شما -
    • مندل
      0

      خخخ دوستم چشمتو باز کن ببین الان بورس بیشتر داره ضرر می ده یا دوره روحانی روحانی بورس رو خراب کرب کرد و رئیسی به خاک و خون کشید

  • فرج
    11

    آقای روحانی شمااوضاع اقتصادی رو گره زدی به برجام . اقتصاد رو خراب کردی و گفتی تنها راه حل مشکلات برجامه .

  • ناشناس
    1

    خراب کردین کی دست ازسر مردم برمی دارید

  • ناشناس
    0

    بعدا می فهمند ،که پشت پا زدن به مردم چقدر هزینه دارد

  • مسلم
    2

    بسیار منطقی
    استدلال فرمودند
    خداوند دشمنان را نابود و دوستان را بیدار کند
    ودروغ گویان را رسوا نماید
    آقای روحانی انشاءالله بتوانند مسیر مرحوم هاشمی را ادامه دهند
    ویارو یاور رهبر باشند وانقلابی عمل کنند

  • ناشناس
    1

    روحانی خیلی تلاش کرد
    برجام را تصویب کرد
    قطعنامه های جهنمی را از شورای امنیت گرفت
    اگر روسگراها میذاشتند همه چی درست میشد

  • ناشناس
    9

    منظور ایشون از مردم همون هایی نیست که سوار بر لندکروز در کارخانه از آنها بازدید می کرد و یا از پشت شیشه ماشین لبخند آنها را می دید و نظر سنجی می کرد؟!
    بابا تو وزرای کابینه ات را به زور می دیدی، حرف از مردم می زنی؟!
    فرق تو با رئیسی دو درصد است. تو ۵۱ درصد او ۴۹ درصد‌
    رای خودت را بگو. چه کار به آن برجام نفله داری که کشور را به فنا داد؟ مردم دوست داشتند مذاکره شود ولی نه با چنان نتیجه مضحکی!

    نظرات شما -
    • سیاوش
      1

      البته حق داری روحانی هیچ وقت ازت نپرسید نهار خوردی اما لااقل جرات می کردیم تا سوپر سرکوچهبریم الان که جرات نداریم تا بیرو بریم می ترسیم چیز که نخریدیم مالیاتم بخوان

  • چ
    4

    شما سا کت

  • ناشناس
    2

    وقتی شما به گفته خودتون از گران شدن بنزین خبر نداشتین و روز بعد از طریق رسانه ها مطلع شدید معلومه جنابعالی هم اشتباهی به این مقام رسیدید.

  • ناشناس
    0

    به یه سوال جواب بده اگه راست میگی چرا منافع صاحبان اموال و ثروت‌ها در جریان پس از خروج یا سخنرانی رییس آمریکا هزاران برابر شد ولی مردم عادی ۴۰ ساله از تحریم در رنج و عذابن

  • ناشناس
    0

    اون روسراهایی که میخواستند بهر شکلی پستها را تصاحب کنند و بهر شکلی هم موفق شدند میفرمایند روحانی اقتصاد را به برجام گره زده بودند حالا بفرمایند که رئیسیشون اقتصادرا به چی پیوند زده ؟؟؟!!

    فکرکنم به هیچی گره نخورده چون ول و رها شده!

    گروه بیسواد و مرمدعا !

  • Slam
    0

    ما بجای پیشرفت فرهنگی اقتصادی اجتماعی سیاسی خلاصه در همه جهات پس رفتیم هر روز بدتر از دیروز اقتصاد که رمقی نمانده براش