4 گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
بنا بر پیگیریها، آقایان محمدباقر قالیباف، علی نیکزاد، منوچهر متکی و مجتبی ذوالنور تاکنون ۴ گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند.
۲۴۵ نماینده مجلس دوازدهم در دور اول انتخابات در ۱۱ اسفند ماه مشخص شدند و ۴۵ نماینده باقیمانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (۲۱ اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با ۲۹۰ نماینده از ۷ خرداد ماه به ریاست مسنترین نماینده مجلس، آغاز کند.
اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رای اکثریت نمایندگان خواهد بود.
از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانهزنیهایی مبنی بر اینکه چه کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف برگزار و با رسانهای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند تا احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.
اگرچه حدود ۱۰ نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی هستند اما طبق بررسیها و پیگیریهای خبرنگاران تسنیم از گروههای مختلف سیاسی، ۴ نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.
محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در ۴ سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دو دورهای وزارت و نائب رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت خارجه و حجتالاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب رئیسی مجلس یازدهم، ۴ گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است در اثر رایزنیهایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت ۲ گزینه برای رایگیری در صحن علنی باقی بمانند.
این افراد هماکنون در حال رایزنی با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این ۴ گزینه علاوه بر رایزنی با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینهها را به نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.
همچنین برخی نمایندگان تصور میکنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیشبینی نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیریهای خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفتوگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.
البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که میگویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته حتی به تعداد انگشتان ۲ دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.
بخوانید: ماجرای خواب هولناک و عجیبی که آیت الله هاشمی ۶ ماه قبل از فوتش دید!
نمیشه هر چهارتا باشند این دوره .ریاست نمایندگان مردم فهیمی مثل مردم ایران خیلی سخته اینایی که من دیدم چهارتاشونم کمن .
آقا تهرانی و رسایی را هم به این گزینه ها اضافه کنید.
مجلس دیگر نیازی به رئیس ندارد یک دورهمی دوستانه هست
انشااللہ نان بصورت شرعی ھمیشہ برای ھمہ مجانی سود
یکی از یکی بهتر (چهار نفر را باهم مخلوط کنی ویک نفر بشوند )ریاست مجلس
بیشتر به ساقی نیاز دارد تا رییس
گزینه اصلی برای این مجلس باید تتلو باشد چون از همه این نمایندگان انتصابی اصلح تر است
عرض کنم خدمتتون این چهار نفر انگشت کوچیکه موتور سوار چی توز موتوری نمیشن!!!
چقدر اهل تشخیصی ،ی پا بدو پیش دادا ترامپ بیارش سر کار تا تمام آرزوهات را عملی کنه
تنها آرزویم تقسیم دلارهای فروش نفت گاز پتروشیمی اورانیوم معادن طلا نقره مس سنگ آهن ذغال سنگ درکل تقسیم ثروت ملی بین تمام ایرانیان است و بس!!! گور پدر ترامپ و پوتین و گور پدر هزار فامیل که همه پست های حساس و حقوق های نجومی را تصرف کردند و ب ریش ما ملت نیش خند میزنند!!! نمایندگان وکیل مدافع دولتها هستن نه ملت ایران زمین!!!
یک روحانی نباشد بهتره
برای ریاست مجلس دو گزینه اصلی ۱.حاج بابایی ۲..نبویان
اقای متکی وزیر خارجه احمدی نژاد که بروش سنگالیزاسیون از گردونه مدیریتی خارج شد
بزرگترین مزیتش اینه که تنهایی به اندازه ۲۰ یا ۳۰ نفر میتونه کف بزنه !!!
قحط الرجال
من بهتر از ایشون هستم
سر ته ی کرباسن.
اینها در حد ریاست حوزه علمیه یک شهرک محروم هستند.حالا هم که به همت آقای جنتی روانه مجلس شده اند،حوزه ریاست را هفته ای و به صورت چرخشی برگزار کنند
از گزینه های موجود انتخاب ریاست مجلس دوازدهم مجتبی ذوالنور قابل تحمل تر است!
خدایا کمک
خیلی مهمه کی رئیس بشه؟این وضعیت اسفبار گرانی وفقر وبیکاری وهزاران هزار مشکل سردرگم نیاز به این چیزها نداره!
آقای قالیباف میتواند بهترین گزینه مجلس آینده باشند وانشالله باتجربه های دوره های قبلی قدمهای بهتروراهبردیتری برای مردم وکشوربردارند البته نواقصی هم دردوره های قبل وجوددارد انشاالله باتدبیروشجاعت بیشتری درمقابل بعضی ازتصمیمات قوه مجریه باید گرفته شود که یکی ازآنها کوتاه کردن دست دولت درمدیریت صندوق بازنشستگان تامین اجتماعی ووصول بدهی چندصدمیلیاردی دولتهای قبلی به صندوق است این انتظار میلیونها نفرازمردم کشوراست
نبودشون به نظر از بودشون بهتر است ظمنا چه فرقی باهم دارند هیچی!!!!!
هرکس باشد سفره همیشه پهن است!
بجای دعوا بر سره کرسی ریاست با هم بنشینید فکری برای رفع مشکلات مردم کنید ،ای خاک بسرتون که ی زره بفکر حل مشکلات مردم نیستید