11 سال دولت در سایه؟ پس معاون اول و تیم اقتصادی را معرفی کنید آقای جلیلی

11 سال تشکیل دولت سایه توسط جلیلی، یک سوال جدی ایجاد می‌کند و آنهم این است که چرا کسی که مدام خود را با برنامه معرفی می‌کند و می‌گوید در یک دهه گذشته دولت در سایه تشکیل داده و در حال بررسی شرایط است، چرا تیم خود را معرفی نمی‌کند؟

11 سال دولت در سایه؟ پس معاون اول و تیم اقتصادی را معرفی کنید آقای جلیلی

 سعید جلیلی نامزد انتخابات ریاست جمهوری در یک برنامه تلویزیونی گفت: « در یازده سال گذشته عمده وقت من و صدها نفر از همراهانم در گفتمان دولت سایه، بر شناخت مسائل کشور و راه حل آن ها متمرکز بود. کمتر وقت داشتم تا در جلسات محفلی و گعده های سیاسی شرکت کنم؛ البته این موجب گلایۀ برخی دوستان هم شد. تلاش کردم ذهنم را به روی حاشیه ها و لابی ها و جلسات کم مایۀ سیاسی ببندم و در عوض، درهای دفترم را به روی صدها کارشناس و متخصص و مدیر و دانشمند و فعال اجتماعی و دانشگاهی و ... باز کنم، کسانی که از ماندن پشت لابی های خسارت بار سیاسی و مناسبات جناحی خسته شده بودند.»

11 سال تشکیل دولت سایه توسط جلیلی، یک سوال جدی ایجاد می‌کند و آنهم این است که چرا کسی که مدام خود را با برنامه معرفی می‌کند و می‌گوید در یک دهه گذشته دولت در سایه تشکیل داده است و در حال بررسی شرایط است، چرا تیم خود را معرفی نمی‌کند؟

الان بعد از 11 سال، جلیلی باید تیم اصلی خود را مشخص کرده باشد. نگارنده انتظار داشت که دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی در اولین برنامه تبلیغاتی خود، معاون اول، وزیر امور خارجه، وزیر اقتصاد، رئیس بانک مرکزی و چند وزیر مهم دیگر دولت را به مردم معرفی کند.

این همه کار باید یک سرانجامی داشته باشد دیگر. نمی‌شود یازده سال دولت در سایه تشکیل داده باشی و هنوز ندانی کابینه‌ات چه کسانی هستند. اگر هم می‌دانید چرا معرفی نمی‌کنید؟ چرا دوست ندارید تبدیل به اولین نامزد انتخابات ریاست جمهوری شوید که بخشی از کابینه خود را قبل از انتخابات معرفی کرده است؟

جلیلی سه سال پیش هم که در انتخابات ریاست جمهوری 1400 شرکت کرد این دولت سایه را داشته است و در آن انتخابات هم او از تیم خود رونمایی نکرد و این نشان می‌دهد که برنامه داشتن و کار 11 ساله، تنها در نطق‌های انتخاباتی است و خیلی هم جدی نیست که اگر بود سرنوشت جلیلی در انتخابات‌ها اینگونه نوشته نمی‌شد.

سعید جلیلی فکر می‌کند در این دوره از انتخابات بالاخره می‌تواند دولت خود را از سایه خارج کند اما آمارها و شرایط نشان می‌دهد که او در آینده نیز رئیس جمهور دولت در سایه است و فرد دیگری ریاست قوه مجریه را به عهده می‌گیرد.

امیدوارم نامزدهای مهم انتخابات ریاست جمهوری، هرچه زودتر حداقل معاون اول و تیم اقتصادی خود را به معرفی کند تا رای دهندگان بدانند که تیم نامزد مورد نظرشان چه کسانی هستند. معرفی تیم به شدت می‌تواند به تصمیم رای دهندگان کمک کند. به طور مثال اقدام پزشکیان برای معرفی ظریف به عنوان وزیر خارجه یک امر پسندیده بود. الان آنهایی که پزشکیان را انتخاب کرده‌اند یا در آینده انتخاب می‌کنند می‌دانند دیپلماسی دولت پزشکیان، توسط ظریف هدایت می‌شود. وزیر خارجه‌ای که محبوب‌ترین چهره سیاسی ایران بعد از برجام بود. البته تا قبل از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای و ایجاد شوک اقتصادی به کشور.

زاکانی و قاضی‌زاده، نامزدهای جدی این انتخابات نیستند ولی قالیباف، پورمحمدی، جلیلی و پزشکیان می‌توانند با معرفی همکاران خود، یک تفاوت جدی با انتخابات گذشته را رقم بزنند.

منبع: عصر ایران
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 13
  • ناشناس
    1

    رفته بوده تو سایه بخوابه .هوا خیلی گرمه .

  • ناشناس
    1

    سد راه تمامی دولتها در اجرای برنامه هایشان که منجر به پیشرفت وضعیت اقتصادی و سیاسی مردم و کشور میشد در حاکمیت همین شخص بوده و هست

  • محسن
    1

    جلیلی دیگه کیه!!!!!
    مگه قحط الرجال هست که این آقا اینقدر به خودش می باله و خودش رو همه چیز دان نشون میده

  • ناشناس
    4

    اگر رای مردم باشد اقای پزشکیان و اگر فرمایشی باشد جلیلی

    نظرات شما -
    • ناشناس
      2

      این دیگه کارش ازتوهم گذشته

  • ناشناس
    2

    آقای جلیلی دولت در سایه
    دقیقا 11 سال هست بصورت وحشتناکی تورم گرانی و عقب گرد داریم

    نظرات شما -
    • ن
      0

      جايلي مي مي گويد در دنيا دويست كشور وجود دارد اما اين را نمي داند علم وصنعت فقط در ده كشور است

    • ناشناس
      2

      ۱۱ سال + ۶ سال مذاکره کننده ارشد هسته ای = تحریم ها و تورم و بی ارزشی پول ایران در برابر سایر کشورها

  • ناشناس
    0

    دولت سایه این تورم نتیجه چیه؟ اگر شما تو سایه نبودید چی میشد؟ ....امثال شما فکر می‌کنید و انتظار دارید همه مردم زیر خط فقر باشن ماشینای آشغال ک با جونشون بازی میکنه زیر پای مردم باشه ...باز هم در ناوگان حمل و نقلمون مینی بوس عهد بوق باشه .....اما بگید تحریم رو شکست دادیم ....واقعا صدای خورد شدن استخونای جامعه رو نمی شنوید

  • ناشناس
    0

    اگه با ده هزار متخصص و صاحبنظر هم جلسه داشته یاشید باز هم در روی یک پاشنه دیگران میچرخد بنابراین با این شعارهای عوام فریبانه استایل روشنفکری بخود نگیرید ک فرمان حرکت این قطار در اختیار نه تنها شما و یا منتخب دیگری نخواهد بود‌

  • ناشناس
    1

    بنظر من بهتره تو سایه بمونه، اگه بیاد بیرون تو آفتاب
    گرمازده میشه، پوستش هم خراب میشه!!😉🤔🙄🤬

  • ناشناس
    0

    اگر پلیس دنبال گرفتن زنان و دخترانی نبود که موی سرشان پیداست حتمی نیروی کافی برای گرفتن سارقان را داشت . فعلا تمام خطرات از موی زنان بر میخیزد.

  • ناشناس
    0

    طبق چه قانونی طبق چه مجوزی دولت در سایه ؛ پس چرا ملت خبر ندارن ، مگه ملت نباید بدانند دولت در سایه ای هم هست بدون رای ملت بدون مجوز قانونی .

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها