پورمحمدی: نمیشود هر کس رئیسجمهور شد بگوید من فقط آواربرداری انجام دادم/ مگر کشور را نمیشناختید که حالا این حرف را میزنید؟/ ویدئو
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: شعارها و اولویتهایم را با توجه به تجربیات خودم و نیازهای جدی کشور تنظیم کردهام.
حجتالاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی جمعه ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ با حضور در برنامه تلویزیونی «صف اول» و یادآوری سوابق قضایی و حزبی خود در سالهای اول انقلاب اسلامی، اظهار کرد: با مسائل حقوق شهروندی، رعایت حقوق متهمان و اینکه چگونه از جرایم و ناهنجاریها جلوگیری کنیم آشنا هستم. سالها در قوه قضائیه و دادستانی مشغول بودم که این تجربه به همگامی و همکاری با قوا کمک میکند.
وی در پاسخ به پرسشی درباره امنیت اقتصادی، اظهار کرد: شعارم را خرد، شادی و شادمانی قرار دادم. جامعه باید با نشاط و شاد پیش برود. حالش خوب باشد و بستر شکوفایی در تمامی زمینهها فراهم شود. دولت باید با مردم قرار بگذارد و بعد هم آن را اجرا کند.
پورمحمدی تاکید کرد: اولویتهایم به پیشینه من و نیازهای امروز جامعه مربوط است. یکی از این موارد تامین عدالت است. عدالت همیشه خواسته اصلی همه جوامع و انسانهاست. باید این شعار و آرمان والای انقلاب اسلامی را دنبال کنیم. عدالت هم قدرت و هم ثروت را تضمین میکند.
وی یادآور شد: شعارها و اولویتهایم را با توجه به تجربیات خودم و نیازهای جدی کشور تنظیم کردهام.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: نام دولت خود را دولت قرار انتخاب کردم تا به مردم متعهد بمانم. نه اینکه بعد بگویم نشد. اینگونه نمیشود. ما کشور را میشناسیم. قبلیها میگفتند نذاشتند، و آمادیم و فقط آواربرداری کردیم. ما باید کشور را بشناسیم و براساس توان، وعده و برنامه بدهیم نه اینکه نیمی از برنامهها متوقف شود و انجام نشود.
وی افزود: کشور اگر میخواهد توسعه یابد مردم باید ثروتمند باشد تا دولت ثروتمند باشد. درآمد سرانه رشد کند و تولید ناخالص داخلی هم رشد یابد. امروز قدرت سخت، نرم، قدرت جامعه و قدرت فرهنگی مهم است. این قدرت به معنی ایجاد امنیت داخلی و ملی است. در ایجاد قدرت باید حواسمان به رعایت حقوق عامه باشد. قدرت نباید علیه مردم باشد بلکه باید برای مردم و دفاع از حقوق آنان باشد. اگر میخواهیم ثروت ایجاد کنیم هم نباید فقط برای یک عده باشد بلکه باید برای همه تنظیم شود.
پورمحمدی تاکید کرد: ما کشوری داریم که تفکیک قوا دارد اما مرزهای متداخل هم زیاد داریم. هم ریاستی هستیم و هم پارلمانی اما در واقع نه این یکی کامل است و نه آن یکی. نیاز به سامان سیاسی داریم تا پارلمان و مردمسالاری شکل بگیرد. تحزب ما در کشور ناقص است. تعریف خوبی از تحزب نداریم و بخشی از کاستیها را باید با پیگیری جدی امر سامان سیاسی انجام دهم. بوروکراسی ما هم بسیار ناقص است و یکی از اولین کارهای من ساماندهی به نظام دیوانی کشور است.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: من هیچوقت آسانسوری بالا نیامدم و با حوزههای کارشناسی جدی هم کار کردم. یکی از ضعفهای جدی ما در همین بخش دیوانی است. ما بین قوا ناهماهنگی هم داریم که باید کمک کنیم تا هماهنگی تقویت شود. ما هدررفت انرژی داریم. دولت بزرگ و لَخت شده و بهرهوری ما به شدت کاهش پیدا کرده است. یک رئیسجمهور در ابتدای امر رئیس نظام اداری کشور است. خیلی از مدیران با نظام اداری آشنا نبودند. ما به یک جراحی اساسی در این زمینه نیاز داریم.
وی یادآور شد: اگر حوزه اداری و مدنی را سامان دهیم بسیاری از مشکلات کاهش مییابد.
پورمحمدی تصریح کرد: من به روشنی میگویم که با تجربه سنگین مبارزه با فساد که کمتر کسی این تجربه را دارد به این نتیجه رسیدم که یکی از راهکارهای مبارزه با فساد، شفافیت است. برای ایجاد شفافیت به دولت الکترونیک نیاز داریم. نه آنچه الان داریم و گاهی اوقات مزاحم است. دولت الکترونیک فعلی ناکارآمد است و خواستههای ما را تامین نمیکند. اگر شفافیت و دولت الکترونیک به شکل صحیح محقق شود، فساد به شدت کاهش مییابد.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: یکی از ارکان شفافسازی، آزادی تبادل اطلاعات است. کارگزار و فعال و میداندار این شفافیت هم معمولاً رسانهها و خبرنگاران هستند. اگر ادعای مبارزه با فساد داریم باید شفاف عمل کنیم، به مردم گزارش دهیم و گزارشگران را آزاد و به آنان احترام بگذاریم. من امروز این قرار را با مردم و رسانهها میگذارم که آزادند هرنوع که میخواهند از دولت گزارش دهند. حتی اگر گزارش خلاف و دروغ دهند هم سعی میکنیم توضیح دهیم و به مردم بگوییم که این اطلاعات خلاف است اما جلوی گزارشدهی را نمیگیرم. تجربه نشان داده اگر ما آزادی عمل در اطلاعرسانی داشته باشیم بیشترین کمک را به ما میکند و یک ضریب خطا دارد که باید با هوشمندی آن را به حداقل رساند.
وی ادامه داد: جلوی آزادی تبادل اطلاعات و خبرنگاران را نگیریم. دولتها اگر میخواهند موفق شوند باید از نقد استقبال کنند و از فعالیت خبرنگاران خوشحال باشند.
پورمحمدی تصریح کرد: همیشه تاکید دارم با آدمهای ضعیف کار نکنم. معتقدم باید کار را به کاردان و افراد توانمند سپرد. خودم چون به کارشناسی بها میدهم به مدیران کارشناس، مجرب، بادانش، مردمی و مردمدوست و کاربلد جدی گرایش دارم. من در مقام ریاست جمهوری دیگر تنها با یک گرایش و ایده نیستم. رئیسجمهوری همه مردم هستم و وظیفه دارم بهترینها را انتخاب کنم. در دولتی اصولگرا و بعد از دولت اصلاحات وزیر کشور شدم. آن زمان به آقای احمدینژاد گفتم باید استانداران دولت اصلاحات را که از ابتدای انقلاب خدمت کردند اما سلیقه سیاسی متفاوت دارند را قدردانی کنیم. اگر ۲۰ پست مشاوره به من بدهی، از این افراد استفاده کنم و در نتیجه ۲۰ مشاور از استانداران دولت اصلاحات را کنار خود نگاه داشتم و بیشترین و بهترین خدمت را به وزارت کشور این افراد کردند و تمام قوانین را تنظیم، تنقیح و بازنویسی کردند.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: کسی که به نظام و مردم و انقلاب و رهبری وفادار است با هر سلیقه و گرایش باید درخواست کنیم که مسئولیتی را به وی واگذار کنیم. سعی میکنم دوران جدیدی را با تغییرات اساسی ایجاد کنم. البته اگر دوستان ستادی من واجد شرایط باشند مقدم هستند و این حق آنان است که اگر ویژگیهای لازم را داشته باشند از آنان هم استفاده کنم.
وی با بیان اینکه «با مردم صادق بودن، گزارش درست دادن و عیبها و عدم موفقیتها را بازگو کردن کار نادرستی نیست»، اظهار کرد: مردم از درستنگفتن ناراحت هستند، نه از اینکه بگوییم نتوانستیم. برخورد صادقانه با مردم ایجاد انرژی و تقویت روابط اجتماعی با دولت میکند. مردم واقعیات را میبینند. باید با مردم صادقانه صحبت کرد.
پورمحمدی ادامه داد: بخش زیادی از مشکلات کشور را که از طریق آشکار و عادی نمیشد تامین کرد را در بخش دیپلماسی پنهان به مدت ۹ سال پیگیری کردم، از جمله آزادی اسرا و مذاکره با صدام در این زمینه در زمان مرحوم هاشمی رفسنجانی. کسانی قادرند این کشور را اداره کنند که از دور ندیده باشند. من به متخصصان نیاز دارم و همهچیز را هم نمیدانم اما با مسائل کشور نیز بیگانه نیستم اما به کمک کارشناسان نیاز دارم.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: دیپلماسی قدرتمندی را تعقیب میکنم و از هیچ حوزهای نمیترسیم و از هیچ مذاکرهای نگران نیستیم و فراری نخواهیم شد. باجدیت این خط را تعقیب میکنیم و از توان ملی، نیروهای مسلح و قدرت نرم و سخت خود برای پیشرفت در عرصه بینالمللی استفاده میکنیم. در داخل هم با استفاده از نیروهای مجرب جوان، زنان و مردان استفاده میکنیم.
ملتی که از نور بترسد وپناه ببرد به غار تاریکی رییس جمهور خوب چه معنایی دارد ما مردم باید خودمان را از تاریکی نجات دهیم واز خرافات رهایی یابیم
تا حالا که شده امکان دارد بازم بشه
آیه قرآن را کپی می زنی و خرافات می گی ،!!!!متن این الکرسیه می گی نور تاریکی ...اتفاقا مردم اروپا اعتقاد ماورا دارد شما خشکه نماز بودید .
آخه به چی اعتقاد داری که بخواد خرافه هم باشد ...بجای تقلید از صنعت غرب فقط علوم گنده دماغ اخلاق آنجا پناه بردی که بعد بیست سال در امور اجتماعی حاصلش عیانه!!آنهمه تعزیه ظلم ستیز دهات داشتند خرافه گفتی کره در فیلمهایش کپی می زند
متن ایت الکرسی را دزدیدی خرافه هم می گی خرافه نیست سواد تو نمی کشد در حد حافظ شیرازه
آقای پورمحمدی نطرشون اینه هرکس اومد کاری انجام بده هی غرغرنکنه که من اومدم گندکاری قبلی رو پاک کنم فقط آقای پورمحمدی با این دیدگاهش میتونه مملکت رو به سرعت به سوی نجات سوق بده
خیلی زور داره توهم بشی رییس جمهور یه کشور باپیشینه چندین هزارساله فرهنگی !
باید کار اصلی خودتون رو انجام بدین
آخه اوار را بر نمیدارند .جابجاش میکنند .
خب، وقتی ۴۵ سال آوار یه جا جمع بشه، آوار برداری
خیلی سخت و مشکل میشه حاج آقا!!🤔🤬😳🙄
بین تایید صلاحیت شده ها حتی یک نفر اقتصاددان وجود ندارد چرا؟ مگر رفاه یک مملکت به اقتصادش نیست؟
یک طرف مملکت دست قدرت سایه هست که زورش هم از همه بیشتره و سیاست خارجی و میدان و بخش زیادی از اقتصاد را در دست دارد و یک طرف دولتی هست که مثلا منتخب مردمه ولی باز به نوعی منتخب قدرت اصلی هست به نظر شما با این ساختار می شود یک کشور را ساخت و به کمال رساند؟
کل کشور دست کسانی است که نه اقتصاد می خوانند نه سیاست نه مملکت داری می دانند نه سربازی می روند از روزی هم که وارد حوزه می شوند شهریه می گیرند ..... همه جوره هم همه جا هستند اگر می خواهید کشور آباد شود باید هر کسی به شغل اصلی خودش برگردد و بگذارد متخصصین واقعی امور کشور را در دست داشته باشند