برداشتن «فیلترینگ» و بازپس‌گیری «لایحه حجاب و عفاف» دو گام اولیه پزشکیان برای آشتی ملی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: «به نظر شاید گام نخست برداشتن فیلترینگ باشد که نشان دهد تمایل به وفاق و آشتی‌ ملی در حاکمیت وجود دارد. گام دوم بازپس‌گیری لایحه عفاف و حجاب است که ناامنی اجتماعی را به زنان ما تحمیل می‌کند و در نهایت این گام‌های اولیه است و امیدواریم این دو موضوع بتواند بستری برای آشتی‌ ملی و تداوم وفاق ملی شود.»

برداشتن «فیلترینگ» و بازپس‌گیری «لایحه حجاب و عفاف» دو گام اولیه پزشکیان برای آشتی ملی

زهرا نژادبهرام، فعال سیاسی، درباره لزوم انتخاب مدیران میانی بر اساس شایستگی تا بتوانند رضایت مردم را جلب کنند، گفت: فکر می‌کنم آقای رئیس‌جمهور خیلی خوب، صریح و واضح دیدگاه‌شان را درباره لایه‌های میانی مدیریتی در سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها اعلام کردند. اما رضایت مردم چطور حاصل می‌شود؟ رضایت مردم برمبنای انجام خدمت تعریف می‌شود. اینکه افرادی که در لایه‌های میانی، مدیریت را برعهده دارند پاسخگوی مردم باشند و طبق حرمت و کرامت انسانی با انسان‌ها برخورد کنند و اگر برمبنای قانون عمل کنند، طبیعتا رضایت مردم حاصل می‌شود.

وی افزود: اینکه قانون فصلی و موردی مورد توجه قرار می‌گیرد، از جمله موضوعات مورد تامل است که آقای رئیس‌جمهور صراحتا منظورشان بر این بود که قانون متعلق به همه است و اگر به هر دلیلی در قانونی مشکلی وجود دارد ما باید در جهت رفع مشکل آن اقدام کنیم. این موضوع هم درباره برنامه هفتم و هم در دستورالعمل‌ها و قوانین دیگری که برای دولتمردان است، اعلام شده است؛ لذا معیار کاملا مشخص شده و عیار و معیار در دست وزرا و وزارتخانه‌ها است تا بتوانند لایه‌های مختلف مدیریتی خودشان را بچینند.

این فعال سیاسی تصریح کرد:، اما باید دو نکته را مورد توجه قرار دهیم. رئیس جمهور کلیات را مطرح می‌کنند، اما در عرصه جزئیات که وارد می‌شویم، شاید باید یک مقدار با دقت بیشتری عمل شود. یک رویکرد این است که کسانی می‌توانند در سازمان‌ها و نهاد‌ها در لایه‌های میانی ارائه خدمت کنند که متعلق به همان صنف بوده باشند.

یک روز می‌گویند اگر افراد توانمند باشند و ظرفیت‌های متناسب را داشته باشند، می‌توانند خارج از سیستم هم وارد این موضوع شوند و هرجا فردی می‌توانست ارائه خدمت کند و خدمات متناسبی را در اختیار آن سازمان یا مجموعه معاونت قرار دهد، باید از او استفاده شود. چه بسا افرادی که به شکل تازه‌وارد به برخی از سیستم‌ها تزریق می‌شوند و منجر به بروز تحولات چشمگیری می‌شوند که افرادی که در آن سیستم با نوع رفتار سازمانی و نوع اخلاق سازمانی آن سیستم بزرگ شدند نتوانستند آن تحولات را ایجاد کنند.

نژادبهرام گفت: امروز روز محک زدن این موضوع است که چگونه می‌توانیم مسائل مربوط به هر دستگاه را با همدیگر با بروز و ظهور رویکرد‌های نوآورانه حل کنیم. هر کسی که ایده نویی داشته باشد و نگاه تحول‌گرایانه داشته باشد، قادر است در مجموعه نیرو‌های متعادل میانی قرار گیرد و وزرا با این رویکرد با آن‌ها کار کنند. اگر من جای وزرا بودم برای هر حوزه فراخوان می‌دادم تا ایده‌هایشان را مطرح و ایده‌های برتر را انتخاب می‌کردم و آن‌ها را به شکل گروه مشاور در کنار معاونان قرار می‌دادم یا به خود فرد مسئولیت می‌دادم تا بتواند ایده‌های نوآورانه را اجرا کند.

در حال حاضر وقت نوآوری و تحول است. تجربه نشان داده ما تا به حال در خیلی از امور نتوانستیم رضایت مردم را جلب کنیم و کار درست انجام دهیم. در حال حاضر وقت این است که از همه ظرفیت‌ها فارغ از جنسیت، قومیت و مذهب استفاده کنیم و هر کسی می‌تواند کاری برای کشور انجام دهد، دستش را بالا بگیرد تا لایه‌های میانی از وجود او استفاده کنند. یک زمانی مردم دست‌شان را بالا می‌گیرند، اما عزمی برای بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها نیست و مدیریت‌ها دوباره در همان دایره قبلی می‌چرخد. به نظرم رئیس‌جمهور باید دست معاونان را باز بگذارد تا فقط به این فکر کنند که چطور می‌توانند مسأله و مشکل مردم را حل کرده و به حاشیه‌ها زیاد توجهی نکنند.

وی در پاسخ به این سوال که چقدر ضرورت دارد که تبعیض و بی عدالتی که مردم از آن ناراحت هستند حل و فصل شود، گفت: این موضوع در اولویت بوده و خیلی هم ضرورت دارد. رفع تبعیض و بی‌عدالتی باید جزو اولویت‌های دستگاه‌های اجرایی باشد و آقای رئیس جمهور این وعده را دادند که بر مبنای عدالت و رفع تبعیض قدم بردارند. هرکسی که وزیر آقای پزشکیان شده این میثاق نانوشته را امضا کرده است و با گفتمان و رویکرد فکری ایشان همراه بوده که توانسته در هیأت دولت بنشیند. این موضوع باید در اولویت اول دستگاه‌ها باشد که تبعیض را بردارند. برداشتن تبعیض جزو اولویت‌های اول است.

نژادبهرام در پاسخ به این سوال که چقدر ضرورت دارد که آقای پزشکیان و وزرای ایشان درباره چیزی که تحویل گرفتند شفاف‌سازی کنند، گفت: در حال حاضر یک توهم یا سوء‌تفاهمی به وجود آمده که همه‌چیز خوب است، اما عملا در زندگی عمومی مردم این خوبی را نمی‌بینیم. حالا باید علت‌های آن بررسی شود. اگر جای وزرای آقای پزشکیان بودم فارغ از ارزش‌گذاری، اول گزارش وضع موجود را می‌دادم که مطمئنم این کار در دستور کارشان است تا مردم بدانند در چه شرایطی هستیم و بعد‌ها ببینیم مسیر بهبود را طی می‌کنیم یا خیر.

این فعال سیاسی در پاسخ به این سوال که ارزیابی شما از اینکه گفته می‌شود دولت با حاکمیت در جهت وفاق ملی در حال حرکت است، چیست و سازوکار تداوم این روند و تبدیل آن به آشتی ملی چگونه خواهد بود؟ گفت: مبنای آشتی ملی همین ورود آقای پزشکیان به عرصه انتخابات و رأیی است که نمایندگان مجلس به وزرای ایشان دادند و در اصل، گام نخست در جهت آشتی ملی به انجام رسید. یک زمانی هست که آشتی ملی را به عنوان توصیه و یک زمانی به عنوان ضرورت مطرح می‌کنیم. الان ما در مقطع ضرورت هستیم. باید آشتی ملی صورت گیرد تا مسائل حل شود، وگرنه مسأله کشور حل نمی‌شود. برعکس آن هم وجود دارد. اول باید برای حل مسائل توافق کنیم. دولت وفاق ملی یعنی من برای حل مسائل آمدم. بگذارید مسأله‌ها را حل کنیم و بعد کم‌کم به توافق نزدیک می‌شویم و آشتی ملی را هم به دست می‌آوریم.

وی گفت: به نظر این یک ضرورت، الزام انسجام اجتماعی و بازگشت گسترده اعتماد و امید اجتماعی به جامعه ایرانی است و ما می‌توانیم این کار را انجام دهیم و توانایی‌اش را داریم فقط نیازمند عزمی هستیم که به نظر می‌رسد عزم آن در گام‌های نخست بین دولت و هم مجلس اجرایی شده است.

حالا باقی آن می‌ماند به افراد ذینفع، ذی‌نفوذ و ساختار حاکمیت که بخواهند چقدر در این مسیر با همدیگر همراهی کنند. مردم منتظر هستند که ببینند دستگاه‌های اجرایی و تصمیم‌گیر در حوزه قوه‌قضائیه و قوه‌مقننه و ساختار حاکمیت چگونه می‌خواهند در این زمینه وارد عمل شوند؟ به نظر شاید گام نخست برداشتن فیلترینگ باشد که نشان دهد تمایل به وفاق و آشتی ملی در حاکمیت وجود دارد. گام دوم بازپس‌گیری لایحه عفاف و حجاب است که ناامنی اجتماعی را به زنان ما تحمیل می‌کند و در نهایت این گام‌های اولیه است و امیدواریم این دو موضوع بتواند بستری برای آشتی ملی و تداوم وفاق ملی شود.

منبع: ایلنا
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 23
  • ناشناس
    4

    علاوه بر اين دو مورد ،كليه بودجه هاي فرهنگي اهم از صدا وسيما وعمراني ونهادهاَي كه بر أساس دروغ بنياد ان است بسته شود

    نظرات شما -
    • ناشناس
      10

      ممنون از کامنت آقای محمد نژاد
      در تکمیل توضیحات ایشان
      اینها سر جمع ۲۶ درصد هستند با احتساب آرای قومیتی پزشکیان به جای همه ملت می خواهند تصمیم بگیرند
      کی گفته شما و افکار پوسیده و شکست خورده شما نماینده افکار ملت هست؟
      در هیچ کدام از شهرها و استان های اصلی و فارس زبان ایران رای نیاوردید و برنده نبودید و برای اولین بار در این مناطق اصولگرایان از شما پیشی گرفتند
      خیلی راحت هم ۵۰ درصدی که رای نداده اند را به حساب خودشان می گذارند
      مردم از اقتصاد نابسامان ناراحتند و علت رای ندادن بسیاری هم همین بوده و به هر کسی که مشکلات اقتصادی را حل کند روی خوش نشان می دهند نه به کسانی که به دنبال عادی سازی بی حجابی و بی بند و باری و غربی کردن جامعه هستند
      این را همین جوری نمی گویم بر اساس آمار زمان انتخابات عرض می کنم
      " حجاب و فیلترینگ به هیچ عنوان جز
      مسائل و دغدغه های اصلی مردم ایران نیست و حتی جز چند تای اول هم نیست"
      پس این قدر دروغ و هذیان به خورد خودتان و ملت ندهید

  • عباس
    1

    سرکاری هست .

    نظرات شما -
    • ناشناس
      2

      یکی نیست به این فعال متوهم بگه
      مگه رفع فیلترینگ دست دولت است مگه دولت فیلتر کرده حالا بیاد رفع ش کنه
      قطعا نه پس مردم رو سرکار نذارید و مردم رو نسبت به دولت بدبین نکنید

  • ناشناس
    4

    بسیار عالی............

  • ناشناس
    0

    درسته گفته اینها که دیگر ارز لازم نداره که بگویید نداریم یا تحریم هستیم کارهای مثل رفع فیلترینگ که باعث شده فقط دکان وکاسبی برای عده خاص نور چشمی بشود وبا ایجاد فیلتر شکن سایت های ضد اخلاقی راحت تر ناخودآگاه در دسترس نوجوانان و جوانان قرار گیرد که نتایج مخرب تری برای اخلاقیات در جامعه دارد که اگر واقعا دلسوز حفظ اخلاقیات در جامعه هستید یا کاهش تعرفه واردات خودروهای با کیفیت،یا کاهش سطح تنش وایحاد کانال گفتگو و دیپلماسی با آمریکا واروپا و تلاش در مسیر کاهش تحریمها

  • ناشناس
    1

    موافقم...البته فقط دو گام اولیه هستند

  • ناشناس
    6

    از گشنگی مردیم شما وعده برداشتن فیلترینگ می دهید برداشتن فیلترینگ یک اصل مسلم است نیاز به منت گذاشتن نیست

    نظرات شما -
    • ناشناس
      2

      شما جز ان افرادی هستید که اگه شاه برگرده بازم مخالف هستید.انتظارتان اینه یه شبه همه مشکلات حل بشه و یا بهانه جویی میکنید!

  • ناشناس
    1

    سلام برا آشتی ملی اول وضعیت معیشتی مردم و محاکمه مدیران خلافکار و خائن
    خصوصا مدیرانی که کاملا غیر قانونی خانواده های شهدا و ایثارگران را اذیت و ازار و مورد ستم قرار داده اند حتما باید مجازات شوند

  • ناشناس
    1

    حجاب رنگارنگ!چه کم از بی حجابی است؟مشکل حجاب ندارم چون که خود حجاب خودم!

  • ناشناس
    3

    آشتی اصلاح طلبان و اصولگرایان اسمش آشتی ملی نیست بلکه خیانت ملی است! اصلاح طلبان چه با اصولگرایان و حاکمیت آشتی یا وفاق بکنند یا نکنند راه اکثریت مطلق ملت از راه حاکمیت جداست. اکثریت مطلق ملت به کمتر از اصلاح کلی قانون اساسی و ساختار نظام سیاسی قانع نمی شوند.

    نظرات شما -
    • ناشناس
      9

      چرت نگو از البانی اینا رو نوشتی؟

  • ناشناس
    0

    دو صد گفته چون نیم کردار نیست....

  • مهدی‌محمدنژاد
    4

    بله‌‌خداروشکر‌ مااصلا‌‌مشکلات‌‌ اقتصادی‌‌معیشتی‌‌ ومسکن‌‌وجوانان‌‌وپیری‌ جمعیت‌ نداریم‌،
    فقط‌ ایندوتا‌ بایدحل‌ بشه‌ تا‌ وفاق‌‌ ملی🤣🤣🤣بدست‌ بیاد،
    چی‌ دارید‌ به‌ خورد‌‌مخاطبتون‌ میدید؟؟
    چی‌ فرض‌ کردید؟؟
    کجازندگی‌ میکنید؟؟
    شمافقط۱۶‌ میلیون‌ رای‌ بااحتساب‌ آرای‌ قومیتی‌ دارید،
    نکنه‌ فکرکردید‌ واقعا‌ نماینده‌ ۶۰میلیون‌ جوان‌‌وبازنشسته‌ وزن‌ سرپرست‌ خانوار‌ وبدسرپرست‌ ودانشجوی‌ بیپول‌ ووالدین‌ بچه‌ های‌ مدرسه ایی‌ ،وراننده‌ وکارگرو...هستید؟؟

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      اینا خودشونو به نفهمیدن زدن و برای راضی کردن گروه هوچی گر دم از رفع فیلترینگ و اشاعه بی بند و باری میزنن . یعنی نمی دونن که اکثریت 16 میلیون به امید بهبود شرایط اقتصادی به پزشکیان رای دادن و اگه ببینن که به اعتقادات شون حمله شده توی خیابون میریزن و رای خودشونو پس می گیرن . این خانم فعال سیاسی اگه راست میگه چرا توی کشور خودمون برای ایجاد وفاق ملی حجابشو کنار نمیزاره ؟ ای خدا چه کسایی برای این ملت نسخه پیچی می کنن

    • ناشناس
      3

      خانم محترم اگه به حرفایی که میزنی اعتقاد داری لطفا مثل بعضی از سلبریتی ها کشف حجاب کن . نمیشه که دم از حمایت از بی حجابی بزنی و حجاب را عامل تحمیل ناامنی اجتماعی بدانی وخودت حجاب داشته باشی . شماها با این افکار خطرناک و حفظ قدرت جوانان را به خیابان می کشانید . از خدا بترسید که در همین دنیا بد جور رسوا خواهید شد مجازات اون دنیا هم سر جای خودش.

  • ناشناس
    0

    عمرا بتونه اینها رو پس بگیره ! حتی اختیار حذف معدل از کنکور رو علیرغم ریاست شورای عالی فرهنگی نداره !
    بقول نقی معمولی: ما چقدر بدبختیم

  • رسول
    4

    دوستان عزیز این نظر یک خانم محترم است بدون اینکه هیچ پستی در این دولت داشته باشد. مطلب ناصوابی هم در آن گفته نشده. شاید تخصص وی فقط حوزه اجتماعی و فرهنگی باشد. و فکر حل مشکل نان را برای دولتمردان گذاشته. تا روی آن مانور دهند. شما چرا از این نظرات بر آشفته می شوید و آستانه تحمل پایینی دارید؟

    نظرات شما -
    • ناشناس
      1

      احسنت بر شما.یه سری که کم هم نیستن ،هرکاری را هم که پزشکیان کند را باز هم راضی نمیشن

    • ناشناس
      1

      با دعوا و ایجاد نارضایتی کار پیش،نمیرود!بلکه باعث میشه تندروها دوباره سر کار بیایند! کمی فرصت بدهید و تغییرات و وضع بهتر مملکت امیدوارم رخ دهد

  • ناشناس
    0

    اگه اینقدر که رو حجاب و فیلتر اینترنت وقت و سرملیه و جن مردم رو گذاشتن. نصف همین زمان رو روی مرزها میزاشتن. اینقدر افغانی وار ایران نمیشد.‌.

  • ناشناس
    0

    اقای پزشکیان درود بشما هر کلمات کلیدی است برای آشتی ملی با مردمان کشورمان ایران حجاب اختیار ی رفع فیلتر ین وتورم واقتصاد محیط زیست برق آب وبیکاری جوانان را شما ودیگر مشکلات را بر طرف می کنید با سپاس