زنی که توسط ترامپ قربانی آزار جنسی شده، کیست؟/ تصاویر

شکایت دوم کارول از ترامپ نیز در سال ۲۰۱۹ از بابت صحبت‌هایی است که ترامپ بعد از متهم شدنش در شکایت اول این روزنامه‌نگار به حمله جنسی به او در اتاق تعویض لباس فروشگاه برگدورف گودمن در نیویورک در سال ۱۹۹۶ مطرح ساخت.

زنی که توسط ترامپ قربانی آزار جنسی شده، کیست؟/ تصاویر

شکایت اول  ای. جین کارول  روزنامه‌نگار آمریکایی از ترامپ به موضوع سواستفاده جنسی از او در اتاق تعویض لباس یک فروشگاه در سال ۱۹۹۶ مربوط می شود. شکایت دوم کارول از ترامپ نیز در سال ۲۰۱۹ از بابت صحبت‌هایی است که ترامپ بعد از متهم شدنش در شکایت اول این روزنامه‌نگار به حمله جنسی به او در اتاق تعویض لباس فروشگاه برگدورف گودمن در نیویورک در سال ۱۹۹۶ مطرح ساخت. 

ای. جین کارول و ترامپ

 
ای جین کارول
ای جین کارول
ای جین کارول
ای جین کارول
ای جین کارول
ای جین کارول
 

به گزارش ایسنا، ترامپ در آن زمان تاکید کرده بود که هرگز با کارول که روزنامه‌نگار مجله Elle است ملاقات نداشته است. ترامپ درباره او به شکل سخیفی حرف زده و پرونده شکایت این زن از خودش را به عنوان «شکار موهومات» و «مداخله انتخاباتی» توصیف کرده بود.

در جدیدترین بروزرسانی مرتبط با این رویداد؛ دادگاه تجدیدنظر دولت فدرال آمریکا نیز حکم رئیس‌جمهوری منتخب این کشور برای آزار جنسی ستون‌نویس مجله فرانسوی «ال» را تایید کرد.

به گزارش ایرنا از تارنمای روزنامه آمریکایی «هیل»، دادگاه تجدیدنظر دولت فدرال، حکم «دونالد ترامپ» برای پردخت پنج میلیون دلار غرامت به خاطر آزار جنسی «ای‌جین‌کارول» را تایید کرد. 

هیات منصفه دادگاه تجدیدنظر اعلام کرد که ادعاهای ترامپ درباره نقض حقوقش توسط دادگاه بدوی، قابل پذیرش نیست.

هیل که یک رسانه نزدیک به کنگره آمریکاست، اظهارات دو زن دیگر که ترامپ را به سوءاستفاده جنسی متهم کرده اند و همچنین اظهارات شخص ترامپ در یک برنامه تلویزیونی در سال ۲۰۰۵ را از جمله مدارکی اعلام کرد که دادگاه تجدیدنظر، آنها را مبنای قضاوت قرار داده است.

ترامپ در سال ۲۰۰۵، در یک برنامه تلویزیونی، درباره روابطش با زنان و چگونگی اغفال آنها صحبت کرده بود.

دادگاه تجدیدنظر اعلام کرد این شواهد نشان‌دهنده الگوی رفتاری خاص و تکرارشونده‌ای است که با اتهامات مطرح شده از سوی کارول مطابقت دارد.

منبع: عصر ایران
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • ناشناس
    8

    حتما مادر نتان یاهو میباشد یا خواهر بایدن

    نظرات شما -
    • ناشناس
      1

      الان خالی شدی؟!

  • ناشناس
    1

    احتمالا چند وقته دیگه انگ معتاد بودن هم میخوره

  • Sik
    11

    آزار جنسی اصلا یعنی چی .وقتی هر دو طرف حالشو میبرن.

  • ناشناس
    0

    ترامپ بد سلیقه

  • بهمن
    2

    الان اگه یه مقام ایرانی بود حتی اگه دروغهم بود آبروشو حراج میزدن