عصبانیت روزنامه سپاه از پیشنهاد رفراندوم حسن روحانی
اگر منظور روحانی برگزاری رفراندوم در موضوعات مختلف است که آدرس غلط دادن برای مشکلات کشور است. اولاً بسیاری از مسائل نیاز به رفراندوم ندارد تا نظر مردم دانسته شود. مثلاً حل مشکلات معیشتی مردم. ثانیاً آیا روحانی توانست به وعدههایی که به مردم داده بود عمل کند؟ آیا آنها نظر و خواست مردم نبود؟
روزنامه جوان در یادداشتی انتقادی نوشت: روحانی در دیدار با جمعی از جوانان رسانهای حامی خود گفته که «با وجود اینکه در ابتدای انقلاب همه مردم امام خمینی (ره) را قبول داشتند و امام هم در پاریس، جمهوری اسلامی را مطرح کرده بودند و حتی مردم هم در شعارهایشان گفته بودند استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی، اما در عین حال امام شکل نظام را به رأی مردم گذاشت. قرار ما این شد که ببینیم مردم چه میخواهند. قرار این بود که حداکثر ما پیشنهاددهنده باشیم و از مردم بپرسیم.»
او ادامه داده که «اگر همین مبنا را تا امروز حفظ میکردیم شرایط ما متفاوت بود. ما در آغاز از مردم سؤال کردیم، اما از مقطعی به بعد به مردم گفتیم حالا گوش کنید و عمل کنید. دیگر از مردم نپرسیدیم. وقتی افکار و ایده و خواست مردم حاکم نباشد هر نظامی دچار مشکل میشود!»
اگر منظور روحانی برگزاری رفراندوم در موضوعات مختلف است که آدرس غلط دادن برای مشکلات کشور است. اولاً بسیاری از مسائل نیاز به رفراندوم ندارد تا نظر مردم دانسته شود. مثلاً حل مشکلات معیشتی مردم. ثانیاً آیا روحانی توانست به وعدههایی که به مردم داده بود عمل کند؟ آیا آنها نظر و خواست مردم نبود؟ آیا مشکل مردم نبودن رفراندوم بوده یا بیکفایتی دولتمردانی که وعده دادند و عمل نکردند؟ یک فقره از وعدههای عمل نشدهاش را خودش در همین سخنرانی میگوید: «در دولت من از مواردی که توفیقمان محدود بود، استفاده گسترده از جوانان و زنان در ردههای مدیریتی بالا بود.»
روحانی البته آنقدری هم که ژستش را میگیرد، مردمی نیست. جدای از مدل رفتاری او در دوران ریاست جمهوری که حتی در دیدار از مناطق زلزلهزده یا حضور در کارخانه در روز کارگر از خودروی خود پیاده نشد، ادبیات او در مواجهه با منتقدانش اغلب عاری از ادب و احترام بوده است. آیا منتقدان مردم محسوب نمیشوند؟ «کم سواد، بیعقل، کودک، بروید به جهنم، بیشناسنامه، هوچیباز، اقلیت ناچیز، بیکار، متوهم، ترسو، بزدل، تازه به دوران رسیده، بددل، هتاک، دروغگو» و بسیاری از بدوبیراههای دیگر ناسزاهایی بود که حسن روحانی در دوران ریاست جمهوریاش به مردم منتقد خود حواله میکرد. حال چنین کسی میتواند مدعی پرسیدن نظر مردم شود؟!
معلومه چرا عصبانی هستن . چون خودشون میدونن چقدر محبوبیت دارن
چه بهشونم فشار امده!! باید رفراندوم برگزار بشه تا معلوم بشه هنوز چه تعدادی طرفدار جمهوری اسلامین و چه تعداد نه
کلا حاکمیت و رسانه های وابسته اش از رفراندوم می ترسند چون خودشان هم می دانند امروز نظر اکثریت مردم چیست
نفرین بر تو وهمه میهن فروشان
وقتی با رفراندوم مخالفت می شه یعنی دیکتاتوری.واقعیت همینه.
ماری که نتواند پوست اندازی کند محکوم به مرگ است تندروهایی که مخالف رفراندوم یا پوست اندازی در کشور هستند اینها از بقای خودشان می ترسند و اینها از اهرم دین به بقای خودشان ادامه می دهند
رفراندوم در مورد رهبر واجب و ضروریه .
با توجه به عملکرد ش رفراندوم نیاز نیست
ممنوع کردن واردات خودرو لوازم خانگی فیلتر کردن وهزاران مورد دیگر
ترس از رفراندوم یعنی میدونن که در بین مردم جایگاهی ندارن . خیلی بده که میدونن و با وقاحت ادامه میدن .
چرا عصبانیت؟؟؟؟ حق مردم درخواست رفراندوم است .
چرا عصبانی شوند موضوع رفراندوم در قانون اساسی آمده است همه باید به قانون تمکین کند و تفسیر قانون اساسی بعهده شورای نگهبان است و بس.
میزان ملت است ، ولا غیر . توسوریه هم دیدید مردم از اسد جنایتکار دفاع نکردند
نه به رفراندم یعنی بشار صدام قذافی
اگه تو و طرفدارانت می گذاشتید مسائل مربوط به کشور و مردم حل می شد فقط سنگ اندازی بلدید
وقتی نفوذی های غرب در راس آورده می شود مسیر انقلاب منحرف می شود به خصوص در 10 سال اخیر
چرا ناراحتید .اگه رفراندمم بشه که شما مدعیید 95درصد مردم طرفدارتونند .پس با یه رفراندم مشت مجکمی تو دهن ما یاوه گویان بزنید !!!!
از علائم پیری است. و الخخخخخخ
برخی ها ۲ بار خودشون را به رفرندوم گذاشتند، و هر دو بار با کنارگیری یاران و بدون رقیب و... حداقل رای را آوردند! ۵۱ و ۵۶ درصد. وقتی هم رای اوردند، مگه چی کردند؟ و چه گلی به سر رای دهندگان زدند.؟؟؟؟؟؟؟
من عاشق برگزاری رفراندوم سراسری هستم اما بعضی از رفراندوم وحشت دارند