وحیدی، وزیر کشور دولت رئیسی: مذاکرات قبلا انجام شده و آنها زیر تعهدات خود زده‌اند/ امیدی به مذاکرات نداریم

احمد وحیدی وزیر پیشین کشور و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام که در حرم مطهر امام خمینی حضور یافته بود، گفت: امام راه سعادت را نه فقط برای ملت ایران و امت اسلام، بلکه برای جهانیان باز کردند. امروز هم راه نجات پیگیری راه حضرت امام است.

وحیدی، وزیر کشور دولت رئیسی: مذاکرات قبلا انجام شده و آنها زیر تعهدات خود زده‌اند/ امیدی به مذاکرات نداریم

او در رابطه با مذاکرات گفت: کارهایی که باید انجام می‌شد شده است، آن‌ها بی‌تعهدی کردند و تخلف کردند و باید به تعهدات خودشان عمل کنند. 

وحیدی افزود: مذاکره برای مذاکره که موضوعیت ندارد، مذاکرات قبلا شده و آن‌ها تعهداتی دادند و زیر تعهدات خود زدند، باید به تعهدات خود عمل کنند. البته ما خیلی امیدی نداریم، آن‌ها آدم‌هایی بی‌تعهد و دروغگو هستند، به خصوص آمریکا یک دروغگوی ستمکار استعمارگر است. 

او ادامه داد: ما به آن‌ها امیدی نداریم، ملت ایران به خودش متکی است، اما جواب روشن است، آن‌ها باید به تعهداتی که خودشان قبول کردند عمل کنند.

منبع: جماران
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • رابی
    0

    امید ما به نابودی است

  • بهلول
    0

    ماهم امیدی به شماهانداریم نه تندرونه کندرو

  • ناشناس
    0

    شما زودتر خودت رو به دادگاه لاهه تحویل بده

  • ناشناس
    0

    اخه همه که مثل شما نیستند قولی که میدن سرشون بره قولشون نره ! اب وبرق مجانی قله مقام انسانیت وووو

  • ناشناس
    0

    تو یکی نمی خواد حرفی بزنی قبل از اسرائیل و آمریکا تو ایران رو به گند کشیدی با اون بیست میلیون افغانی که مثل مور و ملخ وارد کشور کردی ! چه بلایی سر مردم آوردی مگه چه دشمنی داشتی با مردم ایران؟