آمریکا و بریتانیا از امضای بیانیه بین‌المللی درباره هوش مصنوعی خودداری کردند

در اجلاس پاریس با موضوع هوش مصنوعی فرانسه و چین و چندین کشور دیگر بیانیه‌ای را امضا کردند.

آمریکا و بریتانیا از امضای بیانیه بین‌المللی درباره هوش مصنوعی خودداری کردند

بریتانیا و ایالات متحده آمریکا بیانیه بین‌المللی هوش مصنوعی را در نشست جهانی پاریس امضا نکردند.

 در اجلاس AI Action Summit پاریس فرانسه، چین، هند و چندین کشور دیگر بیانیه‌ای را امضا کردند و در آن متعهد شدند رویکردی باز، جامع و اخلاقی را درباره توسعه هوش مصنوعی پیش بگیرند. اما آمریکا و بریتانیا از امضای این بیانیه خودداری کردند.

این اجلاس روی تأثیر هوش مصنوعی بر جامعه و محیط‌زیست متمرکز بوده و کشورها به اقدامات لازم برای دریافت مزایای این فناوری و جلوگیری از خطرات آن پرداختند.

ایالات متحده و بریتانیا دلایلشان برای امضانکردن بیانیه را توضیح نداده‌اند اما پیش‌ازاین، «جی‌دی ونس»، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، در پاریس گفت مقررات بیش‌ازحد درباره هوش مصنوعی می‌تواند «صنعتی متحول‌کننده را همان‌طور که در مسیر رشد است، از بین ببرد.»

ونس به دیگر سران کشورها که به اجلاس پاریس آمده بودند، گفت هوش مصنوعی «فرصتی است که دولت ترامپ آن را هدر نخواهد داد و سیاست‌های حامی رشد هوش مصنوعی باید بر ایمنی اولویت داده شود.» او گفت این امر مستلزم مقرراتی است که به‌جای سرکوب هوش مصنوعی توسعه آن را تقویت کند. ونس اضافه کرد به‌ویژه رهبران اروپا باید «به‌جای ترس و وحشت، به این فناوری پیشرفته جدید با خوش‌بینی نگاه کنند.»

به نظر می‌رسد اظهارات جی‌دی ونس با نظرات «امانوئل مکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه که از نیاز به مقررات بیشتر دفاع می‌کند، در تضاد است. مکرون در این اجلاس گفت: «به این قوانین برای پیشرفت هوش مصنوعی نیاز داریم.»

سیاست‌گذاران، مدیران و دیپلمات‌ها در اجلاس پاریس مشغول بررسی راه‌هایی برای کسب مزایای اقتصادی هوش مصنوعی و درعین‌حال پرداختن به خطرات این فناوری هستند. پیشتر امانوئل مکرون نیز با انتشار مجموعه‌ای از کلیپ‌های دیپ‌فیک از خود در شبکه‌های اجتماعی به خطرات هوش مصنوعی اشاره کرد.

 

منبع: دیجیاتو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید