ارتش اسرائیل فیلم ترور سیدحسن نصرالله را منتشر کرد/ویدیو
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی فیلمی از صحنه بمباران و ترور سید حسن نصرالله دبیر کل حزبالله لبنان منتشر کرد.

آویخای ادرعی سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی تصاویری ادعایی از عملیات ترور سید حسن نصرالله همزمان با مراسم تشییع دبیرکل شهید حزب الله منتشر کرد.
وی گفت: در ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۴ در ساعت ۱۸:۲۱ ارتش سلسله حملاتی به نصرالله انجام داد. در جریان حمله علی کرکی و دیگر فرماندهان نیز در داخل مقر فرماندهی حزب الله در زیر زمین در بیروت و زیرساختهای دیگر آن از بین رفت.
فتوشاپ جالبی بود
خیری برای مردم ایران نداشت
من روزی را پیش بینی میکنم که چنین بمب هایی حتی سنگین تراز آن جایی فرود آید که صهیونیستی اصلا برروی کره زمین یافت نشود .من از خودم می پرسم مگر صهیونیستها همانهایی نبودند که به فلسطینیها التماس میکردند که ما را راه بدهید نازیهای هیتلری که ازیهودیت متنفر بود ما را آواره کرد وداستان سرایهایی هم سرهم کردند که یهودیان را فلان کردند .پس آنچیزی که ما ازرسانه ها درمورد مردم فلسطین دیدیم فراتر از مظلوم نمایی صهیونیستها ازدست هیتلر بود.فاجعه ونسل کشی فلسطینیان توسط صهیونیستها قابل مقایسه با داستان سرایی آنان ندارد .ترحم برپلنگ تیزدندان ،جفاکاری بود درحق گوسفندان .
مگوین زمین فروشی کردند و پول قلمبه دریافت کردن
آسرایی با غصب سرزمینهای فلسطین تشکیل شد یهودیان با مهاجرت به آنجا کشوری ایجاد کردند که مدت کوتاهی یکی از ممالک پیشرفته جهان شد کلا قوم یهود در هرجا باشند در تجارت سرآمد هستند و این مورد درایران و تهران کاملآ قابل مشاهده است و این از سال تاسیس ظلم به عربها کرده ولی از کارهای مثبت او یک به در ک فرستادن سید نصرالله الله و امثال او اوست که باعت آشوب؛ و بدنبال آن فلاکت وفقر برای ایران و چند کشور عربی شده است
حداد !!!!
شما خیلی مونده فرق جناب نصرالله (رحمت الله علیه) و ایران و لبنان رو با صهیونیست ها بدانید .
این منطق پوچ و بی اساس شما به درد خودصهیونیست ها هم نمیخوره !!
مث... ازش میترسیدند و بزدلانه ترور کردند
اسرائیل چگونه توانسته محل دقیق زیرزمینی اختفای دبیرکل وقت حزب الله لبنان را شناسایی و آن را بطور دقیق مورد اصابت بمب های سنگرشکن قرار داده و منهدم کند؟
ممکن است برای فروکش کردن جنگ وپیشگیری از گسترش آن سیاستمداران روبروی هم ایستاده پشت پرده به توافقاتی میرسند درحین اینکه با هم دشمن هستند و یک نفر را بشهادت برسانندکه نقش مهمی درتوازن داشته باشد و فتیله آن پایین کشیده شود. من که متوجه نشدم چطوری صهیونیستها به سید نصرالله رسیدند البته نقش ماهواره ها وجاسوسان خصوصا درلبنان چندقومیتی مذهبی نادیده نمیگیرم ودقیقا از نقش پررنگ اداره لبنان درحال حاضر که مینویسم این نظر را دربیشمار جاسوس نباید انکار کرد وسوریه که دیگه از لبنان که جاسوس پرور است بدتر است .
با نفوذ و استفاده از جاسوس
سید جان روحت شاد سید خدا شهادت مبارک باشه انشاالله با انبیاء محشور باشی آنان که با رفتنت خوشحالی کردن خا توی سرشون
لعنت خدا بر صهیونیستها
با۸۰تابمب سنگرشکن ،سیدرا شهیدکردن😭😭😭
مقاومت باید خیلی خیلی زود نتانیاهو وچندتادیگه ازحرومیا رو به همین حجم آتش وقدرت ازبین ببره
لعنت به تئودور هرتزل گور به گور که این رژیم جعلی و تروریست رو تاسیس کرد
اینجا یک شوخی و طنز تاریخی وجود دارد . در تمام روایتهای اسلامی و یهودی و مسیحی ، خداوند قوم بنی اسراییل را برگزیده کرده و هر بار بعد از گناهان ، انها را عذاب کرده ( آواره شدند ، کشته شدند ، شهرهایشان ویران شده ) ولی در نهایت باز وعده بازگشت به ارض موعود به انها داده شده از طرف دیگر خدا در قرآن یهودیان را بدترین دشمن مسلمانان ذکر کرده و دست بر قضا سرزمین انها دست مسلمانان بوده . هر کدوم هم طبق دستور خدا خود را برحق میداند و این در حالی است که خدای هر دو یکی است و پیامبران هر دو از یک پدر ( ابراهیم ) هستند و دین هر دو اشتراکات بسیار زیادی دارند
ولی عجب زد هاااا
معني يتانياهو يغني خداداد ياهو يعني خدا بنظرم اين اسم برازنده او نيست او يتانيابو است يعني يابو داد چون فقط ادم كشي بلد است
هشتاد 80 تُن بُمب !!! ، در واقع برای یک نفر ریختند؛ پس واقعا سید حسن نصرالله بزرگ بوده است.