واکنش سپاه به اظهارات جنجالی رفیق دوست درباره ترورها

معاون روابط عمومی و سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهارات اخیر محسن رفیق‌دوست را نادرست و غیر واقعی دانست و تاکید کرد وی نقشی در مسائل اطلاعاتی، امنیتی و عملیاتی سپاه نداشته‌ است.

واکنش سپاه به اظهارات جنجالی رفیق دوست درباره ترورها

 سردار علی‌محمد نائینی معاون روابط عمومی و سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در واکنش به محتوای گفت‌وگوی اخیر محسن رفیق‌دوست با یکی از رسانه‌ها آن را نادرست و غیر واقعی دانست و تاکید کرد: همانگونه که از پیشینه و سوابق خدمتی آقای رفیق‌دوست در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برمی‌آید، ایشان هیچگاه در مسائل اطلاعاتی، امنیتی و عملیاتی این نهاد هیچ مسئولیت و نقشی نداشته‌اند و عمده مسئولیت‌های وی در حوزه تامین تدارکات و پشتیبانی‌های سپاه در دوران دفاع مقدس بوده است و این اظهارات، نظرات شخصی ایشان است.

 وی افزود: مواردی که آقای رفیق‌دوست به عنوان خاطرات شخصی در مورد ترور برخی افراد در خارج از کشور و یا ارتباط با گروه‌های جدایی‌طلب نقل کرده‌اند، هرگز واقعیت نداشته و فاقد اصالت و بطور قطع تکذیب می‌شود.

سخنگوی سپاه تاکید کرد: بهره‌برداری رسانه‌ای دستگاه‌های تبلیغی بیگانه و منافقین از این مصاحبه در شرایطی است که دست آنان در عمده اقدامات تروریستی کاملا ثابت شده است و هرگز با تکنیک‌های تبلیغاتی از خاطره ملت شریف ایران پاک نخواهد شد.

 

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 16
  • ناشناس
    0

    شما خوبید!!!

  • ناشناس
    0

    طرف فرمانده کل بوده میگن هیچ کاره بوده ... دیگه همه مردم به اطلاعات 40 تا 50 سال پیش دسترسی کامل دارند ! بیایید بپذیرید ، حلالیت بگیرید ، توبه کنید .

    نظرات شما -
    • ناشناس
      1

      شماهم دیگه مسئله را کش ندین!

  • ناشناس
    0

    بگید صداش رو فتوشاپ کردند !! تصویر هم صدا گذاری شده !!! بیشتر منطقی است تا این بیانیه ها .
    اصلا بگید رفیق دوست تو دوران کرونا فوت کرده این هوش مصنوعی است .

  • ناشناس
    0

    باشه ! حالا بیخیال شید و بیشتر همش نزنید

    نظرات شما -
    • محمد هادی طهمورثی
      0

      بابا حالا بنده خدا حواسش نبوده چهارتا کلام حقیقت گفته. من فردا استشهاد محلی از هشتاد میلیون ایرانی می‌گیرم که ما شتر دیدیم ندیدم.

  • ناشناس
    1

    راست میگه وزیر کاره ای نبوده ؟؟!

  • ناشناس
    0

    کیه که صداقت شماهارا باور نداشته باشد !

  • ناشناس
    0

    خخخخخخخ
    ده روز پیش از رفیقدوست تجلیل کردن و حالا همه میگن دیوانه است !!!!!!

  • ناشناس
    0

    بله شما درست میفرمائید

  • ناشناس
    0

    حیثیت همتون رفت

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      مگر حیثیتی مونده ؟!

  • ناشناس
    0

    حرف راست یا از بچه بشنو یا از دیوانه

  • ناشناس
    0

    با این همه تکذیب خیالم راحت شد چیزی بوده

  • ناشناس
    0

    دیگه ماست مالی بدرد نمی خورد

  • ن ی
    0

    دیگ ب دیگ میگه روت سیاه،،،،،بابا بی خیال،،،،تاریخ بچسپ