پیش‌نویس بیانیه پایانی نشست گروه ۷ با محوریت ایران، غزه، سوریه و اوکراین

کشورهای عضو گروه ۷ امروز (جمعه) در پیش‌نویس بیانیه پایانی خود بر ضرورت تقویت توافق امنیتی با هدف تضمین یک آتش‌بس بین اوکراین و روسیه تاکید کردند.

پیش‌نویس بیانیه پایانی نشست گروه ۷ با محوریت ایران، غزه، سوریه و اوکراین

بر اساس پیش نویس بیانیه نهایی، کشورهای گروه ۷ امروز (جمعه) بر نیاز به «توافق های امنیتی» قوی برای اطمینان از آتش‌بس میان اوکراین و روسیه تاکید کردند و به مسکو هشدار دادند که در موافقت با آتش‌بس از کی‌یف پیروی کند یا با تحریم‌های بیشتر روبه‌رو شود. همچنین در پیش نویس بیانیه پایانی نشست وزرای خارجه G۷ آمده است: تحریم‌های روسیه ممکن است شامل محدودیت‌هایی بر قیمت نفت باشد.

پیش نویس بیانیه پایانی نشست وزرای خارجه G۷ افزود: ما خواستار تضمین‌های امنیتی برای کمک به اوکراین برای دفاع از خود هستیم.

به نقل از خبرگزاری رویترز، در پیش‌نویس نهایی بیانیه، کشورهای گروه ۷ متشکل از انگلیس، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن و ایالات متحده، اعلام کردند: «اعضای گروه ۷ از روسیه خواستند با توافق با آتش‌بس در شرایط مساوی و اجرای کامل آن، همراه شود.»

مقام‌های مطلع نیز اعلام کردند این پیش‌نویس که توسط دیپلمات‌های ارشد تایید شده است، همچنان به چراغ سبز وزیران خارجی شرکت کننده در این نشست نیاز دارد.

آنها همچنین در این بیانیه تاکید کردند که هر آتش‌بسی باید مورد احترام قرار گیرد و بر نیاز به توافق‌های امنیتی قوی و معتبر برای اطمینان از اینکه اوکراین می‌تواند در برابر هرگونه تجاوز مجدد بازدارنده عمل و دفاع کند، تاکید کردند.

گروه ۷ تشدید خشونت‌های اخیر در مناطق ساحل سوریه را به شدت محکوم کرد و خواستار حمایت از غیرنظامیان و پاسخگویی عاملان جنایات شد.

در پیش‌نویس بیانیه پایانی نشست وزرای خارجه G۷ از بحث ازسرگیری کمک به غزه و آتش‌بس دائمی حمایت شد.

در ادامه پیش نویس بیانیه پایانی نشست وزرای خارجه گروه ۷ در موضعی مغرضانه و بی‌اساس آمده است: ایران باید تنش زدایی کند و دیپلماسی را انتخاب کند. هرگز نمی‌توان به ایران اجازه ساخت و داشتن سلاح هسته‌ای را داد.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • ناشناس
    1

    بما که رسید شد مغرضانه وبی اساس !!

  • ناشناس
    2

    اصلا هم مغرضانه نیست خیلی هم منطقی گفتن

    نظرات شما -
    • حسین
      16

      فعل جمله ت را عوض کن ، بجای گفتن بنویس گفتیم ، بله از نظر تو اصلأ هم مغرضانه نیست ، آمریکا دو بار سلاح هسته‌ای را بر علیه بشریت در ژاپن استفاده کرده و هزاران کشته بجا گذاشته همینطور در بوپال هند با کارخانه یونیون کارباید ، بریتانیا با فاجعه آمریستار هند ، بوئرها در آفریقای جنوبی و قحطی در ایران خودمان ، در مورد نوشتن از بقیه ، اگر حوصله داری بیشتر بنویسم.
      هنوز هم معتقدی اصلأ هم مغرضانه نیست !

    • امیر
      1

      حسین خان عزیز
      مشخصا هیچ کس دلش برای این مردم نمی سوزه. اونها دنبال منافع خودشون هستند و در داخل مملکت هم که... افسوس. مغرضانه یا منصفانه، چه اهمیتی داره؟ ما ز یاران چشم یاری داشتیم دوست من...که ندیدیم. از هند و ژاپن و قحطی ایران گفتی. همش درسته اما خیلی چیزهای دیگه هم می شه گفت. نزدیکتر به ما، هم از نظر زمانی و هم جغرافیایی. بگم یا می دونی؟

    • صدرا
      0

      نه عمو حسین ، با همین اندک توضیحاتت کاملا نشون دادی که روسوفیلی هستی .
      حادثه چرنبیل رو توضیح بده !

    • حسین
      1

      متشکرم از امیر که باب دیالوگ منطقی را باز می کند و متأسفم از نوشته صدرا که ادامه‌ی نگاه سیاه و سفید این روزهاست ، من به نظر ناشناس ، نظر داده ام و در بیانیه هفت کشور صنعتی ، اسمی از روسیه نمی بینیم ، اما کیست که اشغال ایران را توسط شوروی نداند یا فاجعه چرنوبیل ، مگر خیانت های شوروی به ایران یکی دو تا بوده ، روسیه میراث دار قبل و بعد شوروی است ، طبعأ تابع منافع ملی خودش است که در مورد اوکراین در زمین دو سر باخت قرار دارد .
      اما پیام بنده این است که وقایع اغلب این سال ها با مشروعیت سازی سازمان ملل و دیگر سازمان های بین المللی است که ابزار مطامع همین هفت کشور صنعتی هستند ، بهانه هجوم غربی ها با مجوز سازمان ملل در مورد وجود سلاح های هسته ای و کشتار جمعی عراق را یادمان رفته یا مثال های متعدد دیگری .
      به بهانه دروغین سلاح هسته‌ای به عراق لشکرکشی می کنند ، اما با فجایع اسرائیل که موسس آن سازمان ملل بود و سلاح های متقن هسته‌ای ش کاری ندارند ، در این شرایط ، گل به خودی را توصیه می کنید یا آسیب به بدنه کشتی که در آن نشسته ای ، یا انفعال داشتن و فقط نظاره گر بودن ، در مورد منافع که نوشته اید ، جای بحث بسیاری است.