درخواست فلسطین برای برگزاری نشست اضطراری اتحادیه عرب
فلسطین خواستار برگزاری نشست اضطراری اتحادیه عرب در سطح نمایندگان دائم درباره ازسرگیری حملات رژیم صهیونیستی به غزه شد.

«مهند العکلوک»، نماینده دائم فلسطین در اتحادیه عرب روز سه شنبه در بیانیهای درخواست برگزاری نشست غیر عادی اتحادیه عرب در سطح نمایندگان دائم را به دبیرخانه اتحادیه عرب تحویل داد.
وی توضیح داد که این درخواست در پی ازسرگیری حملات رژیم صهیونیستی و جنایتهای آن شامل تجاوز، کشتار جمعی و پاکسازی نژادی علیه ملت فلسطین مطرح شده است.
العکلوک اشاره کرد که حملات اخیر رژیم صهیونیستی با قطع برق غزه و جلوگیری از ورود کمکهای بشردوستانه، پزشکی و امدادی به این باریکه همزمان شده است.
حملات امروز رژیم صهیونیستی به غزه تاکنون منجر به شهادت بیش از ۴۰۰ نفر و مجروح شدن بیش از ۵۶۲ نفر شده است.
هرکی باعث شد و حماس رو فریب داد که اون مدلی تو ۷ اکتبر کشتار راه بیندازه و الان باعث قتل عام مردم غزه بشه شک نکنین میان سراغش این حرفم رو به یاد داشته باشید