ارتش یمن: پایگاه هوایی «نواتیم» اسرائیل را هدف قرار دادیم
سخنگوی ارتش یمن از حمله موشکی به پایگاه هوایی «نواتیم» رژیم صهیونیستی خبر داد.

یحیی سریع سخنگوی ارتش یمن لحظاتی بیش در بیانیه ای رسمی مسئولیت حمله موشکی به اهداف نظامی در عمق اراضی اشغالی را بر عهده گرفت.
یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد پایگاه هوایی نواتیم را با موشک بالستیک مافوق صوت «فلسطین 2» هدف قرار دادیم که با موفقیت به هدف خود اصابت کرده است.
سخنگوی نیروهای مسلح یمن بر تشدید حملات تا پایان تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه تاکید کرد وهشدار داد: تا زمانی که جنگ علیه غزه متوقف نشود، طی ساعات و روزهای آینده دامنه اهداف در فلسطین اشغالی را گسترش خواهد داد.
ارتش یمن در این بیانیه تاکید کرد: یمن، رهبری، مردم و ارتش آن در قبال کشتارها علیه برادران ما در غزه دست بسته نخواهد بود.
سخنگوی ارتش یمن همچنین گفت: تا زمانی که این جنایات علیه برادرانمان در غزه متوقف نشود، از همه قدرت و امکانات خود برای دفاع و حمایت از مردم مظلوم فلسطین استفاده خواهیم کرد.
یحیی سریع همچنین در این بیانیه بر مقابله با تجاوز مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی تاکید کرد و گفت: تا زمان توقف تجاوز، رفع محاصره و اجازه ورود کمکها به نوار غزه، به مقابله با دشمن آمریکایی و جلوگیری از کشتیهای اسرائیلی ادامه خواهد داد.
درود به شرفت شدیدترش کنید
مثل خیلی دوست داری مثل حزب الله لبنان بشی😄
شرف برات معنی ندارد دوست نداره جای تو باشه پوووف
نترس ترین مردم جهان
همه دروغ شماست
یمن قهرمان حریف اسراییل آمریکا و اروپا است تنها کشوری که پرچمدار است/ من یمن دمپایی پوش را دوست دارم موتورم را می فروشم تقدیم یمن قهرمان میکنم
خیلی کشورهای اروپایی دمپایی راحتی می پوشند .پا توی کفش بوی گند می ده
از داخل یمن هدف قرار دادید ، ولی فِرت شده 🤣🤣🤣
واقعا حقشونه عمو ترامپ با خاک یکسانتون کنه