حمله موشکی انصار الله یمن به سرزمین های اشغالی/ ویدئو

منابع خبری از فعال شدن آژیرهای خطر در بخش‌های گسترده‌ای از اراضی اشغالی از جمله قدس اشغالی، تل‌آویو و شماری از شهرک‌های صهیونیست‌نشین خبر دادند.

حمله موشکی انصار الله یمن به سرزمین های اشغالی/ ویدئو

دوشنبه شب حمله‌ای موشکی از یمن به سمت اراضی اشغالی صورت گرفت.

بعد از به صدا درآمدن آژیرهای خطر در بخش‌های گسترده‌ای از اراضی اشغالی، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی خبر حمله موشکی یمن به اراضی اشغالی را تایید و تعداد موشک‌ها را یک فروند اعلام کرد.

«یائیر گولان» رهبر حزب دموکرات‌های «رژیم اسرائیل» با اشاره به حملات موشکی یمن و در تمسخر عملکرد کابینه نتانیاهو در قبال تبادل اسرا، تصریح کرد: «موشک‌های یمنی و غزه‌ای به اسرائیل برگشتند ؛ ولی اسرا هنوز به خانه خود برنگشته‌اند.»

بقایای موشک پرتاب شده توسط مقاومت یمن و ترکش‌های ناشی از انفجار بدنه آن، خسارت‌هایی را به شهر حولون در جنوب تل آویو وارد آورد.

در همین رابطه، پایگاه خبری واللا گزارش داد، بخشی از بقایای موشک یادشده در منطقه «بیت شمش» فرود آمده و خسارت هایی را به بار آورده است.

پلیس رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد اخباری را در خصوص وارد آمدن خسارت های مادی به منطقه بیت شمش دریافت کرده‌ایم. این خسارت‌ها نتیجه اصابت بقایای بدنه موشک رهگیری شده یمن است.

photo_2025-03-24_21-32-10

 

رسانه های اسرائیلی از ستون های دود در نزدیکی فرودگاه بن گوریون، خبر دادند.

شبکه الجزیره هم خبر داد که به دنبال این حمله، صدای چندین انفجار در تل‌آویو، قدس اشغالی و منطقه ساحل در جنوب تل‌آویو شنیده شده است.

برخی منابع گزارش دادند که نیروهای مسلح یمن دو موشک شلیک کردند که یکی از این موشک‌ها به صورت مستقیم، به تل‌آویو اصابت کرده است.

فیلمی دیگر از اصابت موشک های انصارالله یمن در تل آویو

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • ناشناس
    4

    بعد میخوان با ایران وارد جنگ بشن!!

  • ناشناس
    9

    دمتان گرم ،فقط توعربها شماها مردید بقیه عربها خوشگذرانند با توکل برخدا تومارشان را درهم بپیچید

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      طومار درسته نه تومار!!!!!
      تو هم ۶ کلاس سواد داری ؟؟؟؟؟!!!!

  • ناشناس
    1

    پس این سیب زمینی کی ارزان میشود ؟؟؟

    نظرات شما -
    • ناشناس
      4

      وقتی اسراییل و آمریکا نابود بشوند!!!!!

  • ناشناس
    0

    ساقط شدن که یعنی فتاح هم ساقط شد