مهاجرانی: برنامه دولت لزوما گران کردن بنزین نیست، مدیریت سوخت است

سخنگوی دولت گفت: دولت لزوماً به دنبال گران‌کردن سوخت نیست، بلکه مدیریت مصرف سوخت است که در این زمینه طرح‌های مختلفی بررسی شده ولی هنوز هیچ‌کدام به جمع‌بندی نهایی نرسیده است.

مهاجرانی: برنامه دولت لزوما گران کردن بنزین نیست، مدیریت سوخت است

فاطمه مهاجرانی با حضور در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری با تاکید بر اینکه طبق قول داده شده، دولت به هیچ عنوان بدون کار کارشناسانه و اطلاع مردم اقدام ویژه‌ای انجام نخواهد داد، تصریح کرد: دولت لزوماً گران کردن سوخت نیست، بلکه مدیریت کردن مصرف سوخت است که بسیار موضوع مهمی است.

وی افزود: ما وقتی یارانه‌های سنگینی در این زمینه می‌دهیم، این یارانه باید به افرادی برسد که میزان توانمندی مالی کمتری دارند ولی الان این اتفاق رخ نمی‌دهد.

 سخنگوی دولت یادآور شد: در این زمینه طرح‌های مختلفی بررسی شده ولی هنوز هیچ‌کدام به جمع‌بندی نهایی نرسیده است.

حجم ویدیو: 2.56M | مدت زمان ویدیو: 00:00:50 | دانلود ویدیو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس
    1

    مگه شما مدیریت بلدین؟؟؟

    نظرات شما -
    • ناشناس
      1

      نه تو بلدی میری در مجلس عربده می کشی