رئیس‌ جمهور همزمان با عید سعید فطر در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی با رهبر معظم انقلاب اسلامی:

با تمام وجود تلاش خواهیم کرد نیت مقام معظم رهبری در مورد سرمایه گذاری در تولید را پیاده کنیم

رئیس‌ جمهور تاکید کرد: با تمام وجود تلاش خواهیم کرد که نیت مقام معظم رهبری در مورد سرمایه گذاری در تولید را عملیاتی کنیم.

 با تمام وجود تلاش خواهیم کرد نیت مقام معظم رهبری در مورد سرمایه گذاری در تولید را پیاده کنیم

مسعود پزشکیان روز دوشنبه یازدهم فروردین ماه و همزمان با عید سعید فطر در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی با رهبر معظم انقلاب اسلامی، در سخنانی با بیان اینکه به امید خدا شعار سال را محقق خواهیم کرد، افزود: از مردم عزیزمان تقاضا می کنم جز خدا به هیچ کسی دل نبندند، مسلمانان هیچوقت ضعیف نخواهند شد و با کمک شما و دست به دست هم، قدرت خود و ثبات نظام را به رخ دنیا خواهیم کشید.

رئیس جمهور در آغاز سخنان خود با تبریک عید سعید فطر به رهبر معظم انقلاب، آیات عظام، مسئولان نظام و همه مردم ایران، گفت: عید فطر، عید رویش دوباره مسلمان‌ها با نگاهی جدید و با تزکیه ای است که در ماه مبارک انجام گرفته است و ما خدایی را عبادت می‌کنیم که عزت، سربلندی، رحمت و گذشت از اوست. 

پزشکیان افزود: ما خدایی را عبادت می کنیم که یار و یاور مظلومان است. فریادرس کسانی است که کسی به فریادشان نمی رسد و پشتیبان انسان‌هایی است که پشتیبانی ندارند.

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • ناشناس
    2

    آقای رئیس جمهور اصلا تلاش نکن که سخت است که مردم همکاری کنند

  • ناشناس
    1

    آقای رئیس جمهور اصلا تلاش نکن که سخت است که مردم همکاری کنند

  • ناشناس
    0

    اکثر مردم در حکومت ایران دارایی های نقدی خود را در جایی سرمایه گذاری نمی کنند که سرمایه آنها به خطر بیفتد [در بورس] و یا سود ناچیزی که کمتر از یک سوم نرخ اعلامی تورم رسمی کشور است [در بانکها] به آن تعلق بگیرد بلکه سرمایه خود را در بازارهای مالی کاذب زود بازده همچون خرید دلار و یورو، سکه و طلا، خودرو و مسکن سرمایه گذاری خواهند کرد.

  • ناشناس
    0

    جناب آقای رئیس جمهور
    هر سال بعد از نام گذاری سال جدید .
    همه دولتها چه اصولگرا . چه اصلاح‌طلب. چپ یا راست یا هر... دیگه که زمامدار بودن
    همشون عین حرفهاز شما رو زدن.
    دریغ از ذره‌ای عمل.هر سال دریغ از پارسال.

  • سید عزیز
    0

    تو رو خدا به نیت کار نداشته باش .چون نیت شرط لازمه ولی کافی نیست بعد ایشان که قبلا نیت بد برای کشور نداشته که این همه ناترازی اتفاق افتاده .

  • ناشناس
    0

    میدونم گوگولی ، نکته اینجاست تلاش شما با یه بچه مدرسه ای برابری میکنه ، البته خوشبینانه اگر ریگی تو کفشت نباشه ، چون دور و وریهات که تو دوره ۸ ساله خودشونو نشون دادن