ده ها شهید و زخمی در حملات اشغالگران به چادرهای آوارگان غزه

شمار قربانیان حملات هوایی رژیم صهیونیستی به چادرهای آوارگان در شمال و جنوب نوار غزه از بامداد امروز پنج‌شنبه به حدود ۳۰ شهید و ده‌ها زخمی افزایش یافته است.

ده ها شهید و زخمی در حملات اشغالگران به چادرهای آوارگان غزه

برخی منابع پزشکی روز پنجشمبه اعلام کردند که در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به چادری در داخل اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه، هفت آواره فلسطینی به شهادت رسیدند. همچنین تصاویری از وقوع آتش‌سوزی‌های بزرگی در پی حملات به این منطقه منتشر شد.

در بیت لاهیا واقع در شمال غزه نیز ۶ فلسطینی از اعضای یک خانواده در حمله توپخانه‌ای مشابهی به چادرشان به شهادت رسیدند.

به گزارش سایت شبکه خبری «المیادین»، در منطقه مواصی در خان‌یونس واقع در جنوب نوار غزه نیز چادر آوارگان مستقیم هدف حمله قرار گرفت و موجب آتش‌سوزی شد و در ادامه اجساد سوخته بیش از ۱۵ فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، بیرون آورده شدند.

همچنین به گزارش خبرگزاری رسمی فلسطین (وفا)، در حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به نقطه‌ای در غرب شهر دیرالبلح در مرکز نوار غزه، یک فلسطینی شهید و چند تن زخمی شدند.

ده‌ها شهید و زخمی در حملات اشغالگران به چادرهای آوارگان غزه

چادرهای آوارگان در اثر حملات مستقیم رژیم صهیونیستی آتش گرفتند

در حملات هوایی عصر چهارشنبه رژیم صهیونیستی به دیرالبلح و خان‌یونس نیز چهار فلسطینی به شهادت رسیدند.

جنگنده‌های این رژیم جمعی از فلسطینی‌ها را در منطقه البرکة در دیرالبلح هدف قرار دادند که در نتیجه ۲ تن از آنها شهید و چند تن دیگر زخمی شدند.

همینطور در حمله پهپاد این رژیم به منطقه‌ای در غرب اردوگاه خان‌یونس، تعدادی دیگر زخمی شدند.

در حمله توپخانه‌ای این رژیم به محله الامل در غرب خان‌یونس چند تن زخمی شدند، همزمان ۲ حمله هوایی به اطراف محله قدیح در شرق شهرک عبسان بزرگ انجام شد.

در حمله شدید جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به محله التفاح در شرق شهر غزه نیز چند فلسطینی شهید و به شدت زخمی شدند.

وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون تعداد کل شهدای حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۵۱ هزار و ۲۵ تن و زخمی‌ها به ۱۱۶ هزار و ۴۳۲ تن رسیده و وضعیت انسانی نوار غزه به دلیل محاصره مستمر آن با سرعت رو به وخامت می‌رود.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 10
  • چای دبش باغ ازگل کیهان و زمین دماوند
    1

    بما ملت ایران هیچ ربطی نداره ب هر کی ربط داره بره غره سینه سپر کنه با شعارهای الکی هیچ اتفاق خاصی نیفتاده

    نظرات شما -
    • ناشناس
      1

      خیلی پستی ، انسان باش....

    • ناشناس
      2

      همه از ۸۲۰۰ و آلبانی نظر دادن

    • چای دبش باغ ازگل کیهان و زمین دماوند
      0

      تو که دم از انسانیت می زنی برو غزه اینجا چه می‌کنی پست هم خودتی که اوضاع و احوال مردم ایران را نمی بینی

  • کمبوجیه
    0

    ناهارکی میدن

  • احمداستقلالی
    0

    ناهارچی هست

  • بهنام
    1

    بدرک یه مشت تروریست

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      مردم عادی بدبخت گناهی ندارند .اونام مثل ما اسیر یه مشت اوباش متوهم شدند !!

  • ناشناس
    1

    برید اون دنیا یقه یحیی سنوار ملعون رو بگیرید !!!!

  • ناشناس
    0

    لعنت خدا بر پدر اونکه این جنگ ویرانگررا راه انداخت وشیرینی پخش کرد !!