واکنش محسن هاشمی به تغییر در تابلوی میدان جمهوری اسلامی
رئیس شورای شهر تهران درباره حذف کلمه اسلامی از تابلوی میدان جمهوری اسلامی گفت: دقیقا مشخص نیست این تابلو چه زمانی نصب شده و قیافه تابلو مشکوک است.
رئیس شورای شهر تهران درباره حذف کلمه اسلامی از تابلوی میدان جمهوری اسلامی گفت: دقیقا مشخص نیست این تابلو چه زمانی نصب شده و قیافه تابلو مشکوک است.
محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران در حاشیه صحن امروز شورای شهر در جمع خبرنگاران در واکنش به حذف کلمه «اسلامی» از تابلوی میدان جمهوری، گفت: این موضوع مانند حذف نام شهید از برخی از تابلوی سطح شهر علیه شورای شهر و شهرداری جنجال نادرست ایجاد کرده و در مورد تابلوهای قبلی مشخص شد این قضیه سابقه داشته است.
وی افزود: بر اساس تحقیقی که انجام دادهام حذف کلمه «اسلامی» از تابلوی میدان جمهوری مربوط به سالهای 90 و 91 بوده و نه تنها این تابلو بلکه بسیاری از تابلوهای دیگر نیز نام اسلامی در کنار جمهوری ندارد.
رئیس شورای شهر تهران تأکید کرد: در حال حاضر در حال انجام تحقیقات بیشتر هستیم تا مشخص شود تابلو را چه کسی و چه زمانی با این عنوان نصب کردهاند ولی به نظرم این قضیه از 10 سال پیش سابقه داشته است.
هاشمی گفت: نمیدانم این قضیه عمدی بوده است یا نه و اکنون هم آن را تحلیل نمیکنم ولی نباید دنبال مقصر باشیم بلکه علت باید ریشهیابی شود.
وی تصریح کرد: نمیتوانم تأیید کنم این تابلو در زمان کنونی نصب شده است قیافه تابلو مشکوک است و اصلا شبیه تابلوهای زمان حاضر نیست.
هاشمی در مورد انتخابات امروز هیأت رئیسه شورای شهر تهران گفت:سال سوم شورا امروز به اتمام رسید و وارد سال آخر فعالیت شدیم. کمیسیونها گزارش جامعی ارائه کردند و به غیر از جایگزینی آرش میلانی به جای بهاره آروین به عنوان منشی شورا، تغییری در هیأت رئیسه حاصل نشد.
وی افزود: سورپرایز امروز من در مورد انتخابات هیأت رئیسه به سبک سورپرایز آقای روحانی بود که میخواست مردم را سورپرایز اقتصادی کند.
رئیس شورای شهر تهران گفت: محمد علیخانی به دلیل ابتلا به کرونا نتوانست امروز در صحن شورا حضور پیدا کند و رأی ایشان را از منزل قبول نکردیم تا بدعتی پیش نیاید؛ انشاءالله بعد که ایشان به محل کار آمدند نظرشان را در مورد انتخابات میپرسیم.
هاشمی درباره اظهار نظر محمدجواد حقشناس به عنوان یکی از کاندیدهای احتمالی رئیس شورای شهر در ابتدای جلسه امروز گفت: منم از صحبتهای ایشان که گفتهاند از بیرون شورا به عنوان کاندیداتوری رئیس شورا شرکت نکنم خبری ندارم ولی در مذهب ما به مشورت و استخاره توجه شده و به نظرم اگر هم، چنین مسألهای بوده به معنای تصمیمگیری نیست.
وی گفت: یکسال به اتمام فعالیت شورای پنجم باقی مانده و در تلاشیم که برنامههای اولویتمحور تحققپذیر را به سرانجام برسانیم که راهاندازی میدانگاه امیرکبیر طی روز گذشته از جمله این برنامهها بود.
رئیس شورای شهر تهران گفت: پیروز حناچی شهردار تهران قول داده است که همه برنامههای اولویتمحور تحققپذیر را اجرایی کند که راهاندازی 12 ایستگاه مترو تا پایان سال از جمله پروژههای وعده داده شده است.
70
اسلام باید در عمل باشه نه در ظاهر
شورش در اوردید.هرچیزی را پسوند یا پیش وند اسلامی بهش چسبوندید..در صورتی که جمهوری با اسلامی با هم غیر قابل جمع هست.ابروی دین اسلام را هم بردید.طوری که حلیم پزی را هم باید روی تابلوش پسوند اسلامی باشه.مثل اینکه دستی در کار است که هر روز مردم را از اسلام دورتر کند.مثلا میدان جمهوری چه ایراد و اشکالی داره که فردا سراسیمه انرا عوض می کنید.نه از اون تفریط زمان سابق نه از افراط زمان حاضر
دوست عزیز اول اینکه جمهوریت با اسلامیت هیچ تضادی ندارن و غیرقابل جمع نیستن دوما این تابلو جمهوری اسلامی بوده که اسلامیشو حذف کردنه اگر نداشت حرف شما صحیح هست اما چون داشته باید دید چرا اینکار و با چه هدفی صورت گرفته مثل حذف نام شهید بر روی تابلوها که متاسفانه بعد گفتن سهوی بوده به نحوی که در خیلی از استانها و حتی شهرستانها این کار شد
بحث سر حساسیت بی جاست. اصل اسلام را به خطر نیندازیم با علنی کردن گناهان کبیره. احکام شرعی و اسلامی را اجرا کنیم برای تمام افراد نه اینکه ممیزی کار کردن.بحث سر این مسائل است. اصل را ول کردن و تاکید زیاد به فرع داشتن غلط است.غلط.توجیه هم ندارد. تو روز روشن داره اصل دین زیر سوال میره.این دلسوزان و ریزبینها کجا هستند؟لااقل انتقاد کنند.تابفهمیم می بینند و میشنوند .کور و کر نیستند.بعد فرعیات راببینند.
هر کسی کاو دور ماندازاصل خویش بازجویدروزگاروصل خویش. چیزی که عوض داره گله نداره. این دو ضرب المثل مصداق کار آقایون است. اول اینکه این کشور از ریشه دینشان اسلام نبود.مردم گرایش به اصل و ریشه دارند.همانطورکه در سالگرد کوروش(ریشه ایرانیان) حکومت نظامی برقرار میکنند که مبادا کسی برسرمزازش برود، از این طرف این عکس العملها عادی نیست؟ بعد از انقلاب اسم خیلی جاها را عوض کردند. به زور.در حدی که هنوز هم اهالی همان اسم قبلی را می برند.مثل کرمانشاه باختران. شاهی قائمشهر.تنکابن شهسوار... تاریخ منتقم خوبی است. فقط عجول نیست.