سنت‌های عجیب و غریب روز ولنتاین در کشورهای مختلف دنیا

گرچه بیشتر عشاق دنیا ولنتاین را با خرید هدایایی جشن می گیرند اما در برخی فرهنگ‌ها در این روز عکس کسانی که به آن‌ها بد کردند را می‌سوزانند.

سنت‌های عجیب و غریب روز ولنتاین در کشورهای مختلف دنیا

امروز ۲۶ بهمن ماه مصادف با ۱۴ فوریه روز ولنتاین یا همان روز عشق است. گرچه بیشتر عشاق دنیا این روز را با خرید هدایایی مثل شکلات و گل برای یکدیگر جشن می گیرند اما حقیقت آن است که در همه فرهنگ ها اینگونه نیست. برخی یک روز را به جشن گرفتن دوستی های خود اختصاص می دهند و برخی ترجیح می دهند عکس کسانی که به آن ها بد کردند را بسوزانند.

در ادامه با سنت های عجیب روز ولنتاین در کشورهای مختلف دنیا آشنا خواهیم شد.

آرژانتین

سنت‌های عجیب و غریب روز ولنتاین در کشورهای مختلف دنیا

برای آرژانتینی های عاشق یک روز کافی نیست - آن ها یک هفته ی کامل در ماه ژوئیه را نیز به «جشنواره عشق» اختصاص می دهند که به آن «هفته شیرینی» می گویند. از سیزدهم تا بیستم ژوئیه عشاق آرژانتینی با یکدیگر بوسه و آبنبات رد و بدل می کنند و این جشن یک هفته ای را با «روز دوستی» به پایان می رساننند.

فنلاند و استونی

سنت‌های عجیب و غریب روز ولنتاین در کشورهای مختلف دنیا

فنلاندی ها و استونیایی ها نگاه دوستانه تری به روز ولنتاین دارند. روز ۱۴ فوریه برای مردم این کشورهای روز دوستی است و آن را با رد و بدل کردن هدیه و کارت تبریک جشن می گیرند.

فرانسه

جستجوی عشق به یک قرعه کشی می ماند و هیچ کس این را بهتر از فرانسوی ها نمی داند. در فرانسه که به سرزمین عشق مشهور است، یک رسم غیر عاشقانه وجود دارد که در آن افراد مجردی که امیدوارند بالاخره عشق زندگی خود را پیدا کنند، در خانه هایی رو به یکدیگر صف می شوند و از پنجره شروع به فریاد زدن می کنند. آن ها آنقدر این کار را انجام می دهند که تا بالاخره صدای فریادشان با کسی جفت و جور شود. بعد از آن زنانی که موفق نشدند یاری برای خود پیدا کنند آتش بزرگی برپا می کنند و طبق سنت تصاویر مردانی که دست رد به سینه ی آن ها زدند را می سوزانند و همزمان به آن ها بد و بیراه می گویند. البته دولت فرانسه پس از مدتی تصمیم گرفت این آیین را به کلی ممنوع کند.

ژاپن

سنت‌های عجیب و غریب روز ولنتاین در کشورهای مختلف دنیا

در ژاپن این خانم ها هستند که به مرد مورد علاقه ی خود شکلات هدیه می دهند. اما این نوع شکلات است که اهمیت دارد.

آن ها به همسران، شرکای عاطفی یا شرکای آینده ی خود، شکلات های بسیار با کیفیت و خوشمزه ای به نام «هونمی چوکو» هدیه می دهند و به همکاران و آشنایان خود یک نوع شکلات ارزان تر و رسمی به نام «گیری چوکو». اگر خوش شانس نباشید ممکن است حتی یک جعبه «چو - گیری چوکو» هدیه بگیرید که یک شکلات فوق رسمی است و زنان ژاپنی آن را به منفورترین همکاران مرد خود می دهند.

با فرا رسیدن «روز سفید» در ۱۴ مارس، از مردانی که شکلات «هومنی شوکو» دریافت کرده بود انتظار می رود که با دادن هدایایی با ارزشی معادل ۲ تا ۳ برابر قیمت شکلات هایی که هدیه گرفته بودند، شیرینی هدیه ی زنان ژاپنی را جبران کنند.

نروژ

نروژی ها رسمی به نام «نامه های خنده دار» دارند که قدمت آن به قرن هجدهم میلادی بازمی گردد و عاشقانه تر از آن چیزی است که به نظر می رسد. کسانی که عشق خود را هنوز به فرد مورد نظرشان ابراز نکرده اند شعری برای او می نویسند، سپس کاغذ نامه ی خود را برش های ظریف و هنرمندانه ای می دهند و یک گل برفی هم به آن می چسبانند. خنده دار بودن آن هم از جهت امضای نامه یا در حقیقت نبود آن است. شاعران عاشق این نامه ها را با نام خود امضا می کنند اما برای این کار به جای هر حرف نام خود یک نقطه می گذارند.

اگر معشوقه ی شاعر بتواند به درستی حدس بزند که نویسنده ی نامه کیست، در روز عید پاک یک تخم مرغ به او تعلق می گیرد. اگر نه این او است که باید به مردی که عاشق او است یک تخم مرغ دهد.

فیلیپین

سنت‌های عجیب و غریب روز ولنتاین در کشورهای مختلف دنیا

اگر همیشه آرزو داشته اید در کنار دوستان نزدیک، آشناها، همسایه ها، همکاران و همینطور پیشخدمت های رستوران مورد علاقه تان، عروسی خود را جشن بگیرید، روز ولنتاین در فیلیپین ممکن است همان چیزی باشد که به دنبالش هستید.

هر ساله در روز ولنتاین صدها (گاهی هزاران) زوج در فیلیپین به دور یکدیگر جمع می شوند تا همگی با هم در یک مکان عمومی مراسم ازدواج خود را برگزار کنند. این مراسم ها اغلب با حمایت مالی دولت فیلیپین و به عنوان یک خدمت عمومی برگزار می شود که فرصتی برای ازدواج زوج های کم بضاعت فراهم می کند.

اسلوونی

سنت‌های عجیب و غریب روز ولنتاین در کشورهای مختلف دنیا

در اسلوونی که در آن «سِنت ولنتین» را یکی از قدیسان حافظ بهار می دانند، ۱۴ فوریه نخستین روز کار در مزارع برای سال نو است. مردم این کشور اعتقاد دارند در این روز است که گیاهان دوباره شروع به روییدن می کنند.

مردم اسلوونی همچنین اعتقاد دارند در این روز پرنده ها از یکدیگر خواستگاری می کنند و برای آنکه بتوانید شاهد این اتفاق باشید باید در زمین هایی که هنوز پوشیده از برف و یخ هستند پابرهنه قدم بزنید. روز عشق در اسلوونی روز ۱۲ مارس است که روز «سِنت گرگوری» است.

کره جنوبی

زنان کره جنوبی در سنتی که از ژاپن وام گرفته شده، در روز ولنتاین به مردان شکلات هدیه می دهند و در عوض آن یک ماه بعد در «روز سفید» هدیه دریافت می کنند.

اگر نه در روز ولنتاین نه در «روز سفید» خبری از عشق در زندگی شما نباشد، کره ای ها فکر آن را هم کرده اند. آن ها یک روز سوم هم برای افسوس خوردن به تنهایی همیشگی خود در نظر گرفته اند. «روز سیاه» در ۱۴ آوریل یک مناسبت غیر رسمی در کره جنوبی است برای جشن گرفتن زندگی مجردی یا اظهار همدردی با مجردها. در این روز افراد مجرد سرتاپا مشکی می پوشند، با دوستان خود به دور هم جمع می شوند و نودل می خورند.

اما ابراز عشق در کره جنوبی به این روزها ختم نمی شود و آن ها در چهاردهم هر ماه هم مناسبتی با موضوع عشق دارند مثل روز رُز در ماه مه، روز بوسه در ماه ژوئن و روز بغل در ماه دسامبر.

آفریقای جنوبی

بیشتر مردم آفریقای جنوبی روز عشق را با دادن شکلات، گل و خوردن شام در مکان های عاشقانه جشن می گیرند. اما در مواقعی که دادن یک کارت تبریک بی نام و نشان برای ابراز عشق کارساز نیست، مردم این کشور ابایی از آویزان کردن قلب خود از آستین لباس شان ندارند.

در آفریقای جنوبی دختران جوان طبق سنتی که از جشنواره ای در دوران روم باستان وام گرفته شده، نام مرد مورد علاقه ی خود را در روز عشق به آستین هایشان وصل می کنند. در جشنواره ی اصلی که در روم باستان برگزار می شد بزها را قربانی می کردند و مردان در حالی که پوست بز به تن داشتند در خیابان ها می دویدند و زنان را شلاق می زدند تا از قدرت باروری برخوردار شوند.

منبع: روزیاتو

24

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • رضا
    0

    ما هم جشن سپندارمَذ را داريم. به جشن هاي بيگانه بها مي دهند ولي به جشن هاي خودي نه!!! سپندارمذ در بزرگداشت زن و مقام مادر است به گفته ابوريحان در آثارالباقيه در اين روز مردان به زنان هدايايي مي دهند. فرهنگ غربي در ايران رواج بگيرد اشكالي ندارد ولي فرهنگ خودي در خاك خودي فراموش شود اشكالي ندارد! آن وقت برخي از اين آقايان مي گويند چرا جوانان روي پيراهنشان جمله هاي انگليسي نوشته اند؟! چرا پرچم عثماني يا آمريكا روي ماشينشان هست....

  • ناشناس
    0

    فرهنگ غنی ایران باعث شده که غربیها از تک تک روزها و فرهنگ ایران با اسامی های گوناگون برای خودش یک جایگاهی درست کرده وبه خورد ماها بدهد واون کسانیکه خبر از فرهنگ ماندارند فکر می کنند که این روزها از غرب امده .بدتر ازهمه این مدیران واخوندهای بی لیاقت ما هست که ازنادانی ویا از دانایی که مبادا اسلام در خطر بیافتد اطلاع رسانی نمی کنند که بابا این روزهایی که اسمش از غرب امده مال چند هزارسال است که در ایران انجامش(جشن سپندارمذ)میدهند وهر فصلی یک جشن دارد.