ماشین‌های نویسندگی قرن بیستم

در مطلب زیر داستان‌نویس‌هایی که رکورد نوشتن در طول یک‌ سال را جابه‌جا کرده‌اند را معرفی می‌کنیم.

ماشین‌های نویسندگی قرن بیستم

همه نویسندگان در طول عمرشان کتاب‌های زیادی نمی‌نویسند و گاهی با همان آثار اندک خود به شهرت بالایی می‌رسند.

اما گاهی نیز این تعداد زیاد آثار است که درمورد یک چهره ادبی جلب توجه می‌کند و او را به شهرت می‌رساند.

ما در این مطلب نویسندگانی را به شما معرفی می‌کنیم که تعدد آثارشان، باعث شد به آن‎ها لقب «ماشین‌های نویسندگی» قرن بیستم داده شود. در ادامه با چهارنفر از این نویسندگان آشنا می‌شوید.

آگاتا کریستی - (۱۹۷۶-۱۸۹۰)
این نویسنده انگلیسی از سال ۱۹۲۰، یعنی از زمان انتشار اولین کتاب خود با عنوان «ماجرای مرموز در سبک‌ها» تا چند سال قبل از مرگش در سال ۱۹۷۶، هرسال یک رمان و گاهی نیز، دو یا سه کتاب در یک‌سال منتشر می‌کرد (بدون در نظر گرفتن داستان کوتاه، شعر، نمایشنامه‌ها یا زندگی‌نامه‌ها). او نه تنها سهم زیادی در ادبیات داشت، بلکه هم‌اکنون نیز با فروش بیش از دو میلیارد نسخه از کتاب‌هایش در سراسر جهان، پرفروش‌ترین نویسنده تاریخ است.

استفان کینگ - (متولد ۱۹۴۷)
استفان کینگ با انتشار تقریباً یک کتاب در سال، یکی از مدرن‌ترین نویسندگان پرکار در این فهرست است. این نویسنده که برای اولین‌بار در سال ۱۹۷۴، اولین رمان ترسناک خود، یعنی «کری» را منتشر کرد، تا به امروز همچنان پرکار است و حداقل یک رمان در سال منتشر می‌کند. کینگ معمولاً اولین پیش‌نویس یک رمان را ظرف سه‌ماه به پایان می‌رساند.

آر. ال. استاین - (متولد ۱۹۴۳)
دومین نویسنده آثار ترسناک در این فهرست، رابرت لارنس استاین نویسنده معروف آمریکایی است که بیشتر با مجموعه «دایره وحشت» شناخته می‌شود. استاین با انتشار به طور متوسط ۱۲ رمان در سال و رکورد انتشار ۴۹ کتاب در یک‌سال، یکی از پرکارترین نویسندگان این فهرست است.

انید بلایتون - (۱۹۶۸-۱۸۹۷)
بلایتون از نویسندگان محبوب ادبیات کودک و نوجوان اهل انگلستان است که با انتشار بیش از ۷۵۰ عنوان کتاب در طول زندگی خود، پرکارترین نویسنده این فهرست به شمار می‌آید. بلایتون با نوشتن حداکثر شش هزار کلمه در روز، اغلب یک رمان را در عرض چند هفته کامل می‌کرد و این ویژگی، او را به ماشین نویسندگی قرن بیستم و یکی از پرکارترین داستان‌نویسان انگلیس تبدیل کرد؛ به‌طوری‌که گفته می‌شود، در سال‌های ابتدایی دهه ۱۹۵۰، هر سال به‌طور متوسط ۵۰ عنوان از کتاب‌هایش منتشر می‌شد. داستان‌های بلایتون به حدود ۹۰ زبان ترجمه شده و بیش از ۶۰۰ میلیون نسخه از آثارش به فروش رسیده است.

منبع: روزنامه خراسان

46

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید