کمر درد : حقایق و باورهای غلطی که باید بدانید

باورهای غلطی در مورد کمر درد شایع است که با خواندن این مقاله متوجه حقیقت آن ها خواهید شد.

کمر درد : حقایق و باورهای غلطی که باید بدانید

باور های غلط و حقایقی که باید در مورد کمر درد بدانید

درد کمر ممکن است تیز مثل ضربه خنجر باشد یا خفیف و قابل تحمل. 8 نفر از هر 10 نفر در دوره ای از زندگی خود به کمر درد مبتلا می شوند. باورهای غلطی در مورد کمر درد شایع است که با خواندن این مقاله متوجه حقیقت آن ها خواهید شد.


باور غلط : همیشه صاف بنشینید

خم نشستن بد است ولی زیادی صاف نشستن به مدت طولانی می تواند فشار بیشتری به کمرتان وارد کند. بهتر از روزی چند بار به کمرتان استراحت بدهید. مثلا در حالی که پاهایتان روی زمین است به پشتی صندلی تکیه داده و فشار بیاورید تا پشتتان کمی انحنا پیدا کند. یا برای برخی کارها سرپا بایستید مثل خواندن یا جواب دادن به تلفن.


باور غلط : اجسام سنگین بلند نکنید

کمر درد لزوما به سنگینی جسمی ک بلند می کنید بستگی ندارد به نحوه بلند کردنتان بستگی دارد. مستقیم روبروی جسم قرار بگیرید و زانوهایتان را خم کنید در حالی که پششتتان صاف باشید به جلو متمایل شده و جسم را بلند کنید. بدنتان را نچرخانید یا خم نکنید تا به کمرتان فشار وارد نشود.


باور غلط : استراحت در تختخواب بهترین درمان است

بله استراحت اگر جراحت یا فشار جدیدا ایجاد شده باشد برایتان خوب است ولی زیاد ماندن در تختخواب مشکلتان را بدتر می کند.


باور غلط : کمر درد فقط در اثر آسیب ایجاد می شود

تحلیل رفتن دیسک، بیماری های عفونی و حتی بیماری های ارثی هم می توانند باعث ایجاد آسیب به کمر شوند.


واقعیت : وزن بیشتر مساوی است با درد بیشتر

همانطور که احتمالا خودتان می دانید وزن اضافه فشار بیشتری به کمر وارد می کند. درد کمر اغلب در افرادی ک اضافه وزن دارند دیده می شود به خصوص افرادی که بعد از نشستن های طولانی مدت در طول هفته، آخر هفته را به فعالیت های سنگین مشغول می شوند.


باور غلط : لاغرها کمر درد نمی گیرند

هر کسی ممکن است به کمر درد مبتلا شود حتی افراد لاغر به خصوص افرادی که بی اشتهایی مزمن دارند که منجر به تضعیف استخوان ها می شود. این افراد احتمال بیشتری دارد به درد کمر یا حتی شکستن مهره های کمر مبتلا شوند.


باور غلط : ورزش برای کمر درد بد است

ورزش منظم از کمر درد پیشگیری می کند. پزشکان برای افرادی که به تازگی مبتلا به کمر درد شده اند ورزش های آرام را توصیه می کنند که به تدریج شدت می یابند. برنامه تمرینی منظم احتمال عود مجدد کمر درد را کاهش می دهد.


واقعیت : درمان های کایروپراکتیک به شما کمک می کند

درمان های کایروپراکتیک مانند جا انداختن کمر یا ستون فقرات و جا انداختن دیسک با دستکاری و ماساژ درمانی واقعا موثرند.


واقعیت : طب سوزنی می تواند درد را کاهش دهد

طب سوزنی، یوگا و ماساژ می تواند به بهبود کمر درد شما کمک کند.


باور غلط : تشک های سفت برای کمر درد بهترند

در مطالعه ای اسپانیایی افراد مبتلا به کمر درد که روی تشک های نیمه سفت می خوابیدند نسبت به افرادی که روی تشک سفت می خوابند آسیب کمتری می بینند. شما باید تشکی را انتخاب کنید که با عادت های خواب شما که منجر به کمر درد می شوند هماهنگ بوده و از کمر درد پیشگیری نماید.

منبع: سیمرغ

1980

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید