المیرا شریفی مقدم در گفتوگو با خبر فوری:
در سال ۹۹ عزیزانمان را از دست دادیم/ خیلی سخت گذشت
گوینده خبر سال ۹۹ را سال سخت و تلخی توصیف کرد.
![در سال ۹۹ عزیزانمان را از دست دادیم/ خیلی سخت گذشت](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/MjcxOThmR04K/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJPET8jEa2Xbs/MjcxOThmR04K.jpg)
المیرا شریفی مقدم در گفتگو با خبر فوری اظهار داشت: سال گذشته سال تلخی بود و شاید همه ما چند نفر از عزیزانمان را از دست دادیم.
گوینده خبر در ادامه گفت: امیدوارم از این پس هرچه هست شادی، خوشی و برکت باشد.
این گفتوگوی کوتاه را بشنوید:
منبع: خبر فوری
24
باگرانی اجناس ومشکلات زندگی چکارکنم
شما که به مدد پارتی کلفت از جمله شوهر گرام سه شیفت از صبح علی الطلوع تا پاسی از نیمه شب و اوایل بامداد روز بعد در صدا و سیما به عنوان گوینده خبر و مجری گفتگوی میزگرد خبری کار می کنی و صبحانه ، ناهار ، شام و وسیله ایاب و ذهاب و اضافه کار را مهمان صدا و سیما هستی دیگه چه غصه ای داری؟!!! کدام عزیزانت را سال گذشته به علت سرایت ویروس کرونا از دست داده ای؟!!! شما با شوهر گرام که سه شیفته در صدا و سیما مشغول پر کردن ساعات اضافه کاری هستید اصلاً نداری ، گرانی و تورم را حس می کنید؟!!!
تا خودت از دست نداده باشی غم را لمس نکرده ایی