هدایت پرحاشیه کمدین‌ها در «خنداننده‌شو»

حضور نفرات اول و دوم مسابقه «خنداننده‌شو ۱ و ۲» به عنوان مربی شرکت‌کنندگان فصل ۳، چه تاثیری در کیفیت اجراها داشته است؟

هدایت پرحاشیه کمدین‌ها در «خنداننده‌شو»

پنج شنبه‌شب رقابت ۲۰ شرکت‌کننده «خنداننده‌شو ۳» در مرحله اول به پایان رسید. ۱۲ شرکت‌کننده در انتظار آرای مردم هستند و چهار شرکت‌کننده با رای داوران، به مرحله بعد رفتند. یکی از اتفاقات جدید در فصل سوم، حضور فینالیست‌های دو فصل قبلی مسابقه به عنوان مربی شرکت‌کنندگان «خنداننده‌شو ۳» است. غیر از یزدان فتوحی که با مجموعه «خنده بازار» شناخته می‌شود، سه مربی دیگر مجید افشاری، میثم درویشان‌پور و ابوطالب حسینی، از فینالیست‌ها و برندگان «خنداننده‌شو ۱و ۲» هستند. حضور آنان به عنوان مربی، چه تاثیری در کیفیت اجراهای شرکت‌کنندگان داشته است؟

سوژه‌های تکراری

فائزه جمشیدی آخرین شرکت‌کننده شب پایانی مرحله اول «خنداننده‌شو»، برای اجرای خود دست روی موضوع تکراری و کلیشه‌ای خواستگاری گذاشته بود و استندآپش درباره کمبود خواستگار و خواستگارهای فراری از خانه‌شان بود. اجرای او نتوانست نظر مثبت داوران را جلب کند و مورد انتقاد قرار گرفت. امیرمهدی ژوله استندآپ این شرکت‌کننده را «ضد زن» دانست و رامبد جوان هم انتقاد مشابهی به اجرای او داشت. آن چه از عموم واکنش‌های مخاطبان در فضای مجازی برمی‌آید، آنان نیز با داوران موافق بوده‌اند. در شب سوم مسابقه هم امیرمهدی ژوله اجرای یکی از شرکت‌کنندگان را به دلیل استفاده از سوژه تکراری شوخی با والدین و فامیل، مورد انتقاد قرار داد و اشاره کرد که این مشکل بسیاری از اجراها بوده است.

انتخاب نامناسب مربیان

به نظر می‌رسد کیفیت ضعیف سوژه و شوخی‌های بعضی از اجراها در «خنداننده‌شو ۳»، بی‌ارتباط با انتخاب مربیان نبوده است. در فصل اول «خنداننده‌شو»، رامبد جوان، شقایق دهقان، اشکان خطیبی و حسن معجونی به عنوان مربی، شرکت‌کنندگان را هدایت کردند و داوری مسابقه را نیز برعهده داشتند. در فصل دوم مسابقه، علاوه بر جوان و خطیبی، پانته‌آ بهرام و فرهاد آییش به عنوان مربی و داور به «خنداننده‌شو» اضافه شدند، اما در فصل سوم، هدایت شرکت‌کنندگان به فینالیست‌ها و نفرات اول و دوم «خنداننده‌شو ۱ و ۲» سپرده شده. هرچند که در دو فصل قبلی مسابقه هم شاهد اجراهای ضعیف و ایرادهایی بودیم، اما بی‌شک هدایت شرکت‌کنندگان توسط مربیانی که داور نیز بودند، متناسب با ملاک و معیارهای خود و تعریف‌شان از استندآپ، در کیفیت متن، شوخی‌ها و انتخاب سوژه تاثیر مثبتی داشت. به نظر می‌رسد انتخاب نامناسب مربیان در فصل سوم «خنداننده‌شو ۳»، باعث شده بسیاری از شوخی‌ها و سوژه‌ها در مرحله اول مسابقه، داوران را غافلگیر نکند و توقعات مخاطب نیز به اندازه کافی برآورده نشود. می‌دانیم که در اجرای یک استندآپ، نمی‌توان ۱۰۰ درصد نتیجه را خوب یا بد متعلق به عملکرد مربی دانست و عوامل مختلفی دخیل هستند، اما طبیعتا نمی‌توان سهم آن را نیز منکر شد.

 

منبع: خراسان
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • بيننده
    0

    بسيار برنامه مزخرف وبيهوده است با خنده هاى مصنوعى وطرز نشستن جلف رامبد جوان ،آنوقت ميكويند چرا صدا وسيما جزء شركتهاى دولتى ضرر ده ميباشد

  • ناشناس
    0

    کاملا درسته .بنظرم مربیان را خودشرکت کنندگان باید انتخاب کنند . یا یک هیئت مربی برا همهگان باشد .

  • م..ک
    1

    رامبدجوان مردمودب.موقر.وبسیارمردمی.وجدانا خودتوبذارجای رامبدجوان.والله این حرفا ازحسادته.خوب بدت میادنگاه نکن.الحسودلایسود.