انتشار سکانس حذف شده و جنجالی «متری شیش و نیم» توسط سعید روستایی/ ویدئو
سعید روستایی، کارگردان فیلم های «ابدو یک روز» و «متری شش و نیم» که اخیرا با پخش فیلم توقیف شده اخیرش «برادران لیلا» توجه بسیاری به خود جلب کرده بود و نقدهای مثبتی از مردم و جامعه هنری دریافت کرده بود، ویدیویی در صفحه اینستاگرام خود به اشتراک گذاشت که به گفته او از سکانس حذف شده از پایان بندی فیلم «متری شیش و نیم» است.
«فیلم متری شیش و نیم» فیلمی به کارگردانی و نویسندگی سعید روستایی و تهیهکنندگی سید جمال ساداتیان و محصول سال ۱۳۹۷ است که بسیار پرفروش شد.
این اثر دومین همکاری سعید روستایی با نوید محمدزاده، پریناز ایزدیار و پیمان معادی است. داستان این فیلم به مقوله اعتیاد می پردازد. قرار بود که پیمان معادی تهیه کننده این فیلم باشد که با مخالفت شورای صنفی نمایش، این پروانه به نام سید جمال ساداتیان صادر گردید.
موضوع و داستان فیلم «متری شیش و نیم» چیست؟
فیلم «متری شیش و نیم» درباره یک قاچاقچی به نام ناصر می باشد که پلیس مدت زیادی به دنبال پیدا کردن او می باشد و در پی همین ماجرا و دستگیری او اتفاقاتی حین داستان رخ می دهد . این فیلم به طور گسترده به موضوع اعتیاد و مواد مخدر و برخورد نیروی انتظامی با این موضوع پرداخته است.
سعید روستایی با انتشار ویدیوی سکانس حذف شده «متری شیش و نیم» در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «سکانسی که از پایانبندی متری شیش و نیم حذف کردند. بی دلیل و بی منطق»
این ویدیو مورد توجه دنبال کنندگان این کارگردان قرار گرفت و کامنت های مختلفی را به همراه داشت. یکی از مخاطبان این ویدیو نوشت: «کاش نسخه ی اصلی این فیلم هم بدید بیرون همه ببینن»
کاربر دیگری نوشت: «همچین بی دلیل و بی منطق هم نبوده است.»
بیوگرافی سعید روستایی
سعید روستایی متولد ۲۳ مرداد ۱۳۶۸ است. او دارای مدرک کارشناسی سینما از دانشگاه سوره است. روستایی فعالیت خود را در اوایل دههٔ ۱۳۹۰ با فیلمهای کوتاه آغاز کرد و برای ساخت فیلم های «ابد و یک روز» (۱۳۹۴)، «متری شیش و نیم» (۱۳۹۷) و «برادران لیلا» (۱۴۰۱) شناخته شدهاست.
«متری شیش و نیم» که به عنوان دومین فیلم بلند سعید روستایی شناخته میشود، در سی و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم از دیدگاه تماشاگران شد. روستایی با این فیلم نامزد جایزه سزار بهترین فیلم خارجی زبان از کشور فرانسه شد.
سومین فیلم بلند او به نام «برادران لیلا» در جشنواره فیلم کن ٢٠٢٢ نمایش داده شد و برای نخستین بار به عنوان فیلمی ایرانی در بخش رقابت اصلی کن، برنده جایزه فیپرشی شد.
آقای سعید محمدی واقعا شما با فیلمهایی که ساخته اید تا استخوان آدم موضوع ومفهوم را درک کرده و تایید میکند امیدوارم در کارتان موفق باشید
داداش سعیدروستائی نه محمدی
روش حذف واقعیت رو از مسولین یادبگیرد فقط واقعیت رونگید خود به خود حذف میشه میره پی کارش همین
سیامک عزیز
سعید محمدی اسم یک خواننده اونور آبی
ایشون سعید روستایی (کارگردان)🤪🤪🤪
فیلمی خوب است که در آن حیا و ادب رعایت شود
بقیه موارد اهمیتی ندارد
فرهنگ ما رو ویران کردند حرف حق زدن جرمه....
تومملکت ما فقط بزرگان بلدن فرمایش بدهند مانند علی زندگی کنید ولی وقتی به خودشان میرسه میگن این حرفها برای مردم عامه والا ما خودمان خواصیم.کاش بیاد روزی که رسانه آزاد داشته باشیم گرچه زهی.....
فیلمی که 1397 به بازار اومد الان سال 1402 واقعیت های زندگی جامعه رو به تصورمیکشه . همه این تقصیرها سر آدم های بی مسئولیتی هستن که با پارت بازی نشستن پشت میز ریاست .
با ديدن قسمت حذف شده فيلم واقعا ياد سريال هيولا افتادم...
براحتي مسئولان جابجا ميشن و كسي در حقش اجحاف نميشه...
بيچاره مردم....
شیشه سازان هم مثل خودروسازان و ... شورای رقابت دارند که حد و حدود و محدوده مشخص میکند.با رفتن یکی محدوده بقیه بیشتر میشه و بالعکس
واقعا" چرا اینقدر سانسور؟ بخش مهم فیلم بود که!!