هوش مصنوعی پاسخ می دهد
صدای محسن چاوشی واقعیست یا دستگاهی؟/ ویدئو
جنجال بر سر اینکه صدای محسن چاوشی طبیعی است یا حاصل تغییر با نرم افزاریهای خاص، به دو دهه قبل بر میگردد. هیاهویی که هر بار با مطرح شدن آثار او بر سر زبانها میافتد.
در حال حاضر هم با مطرح شدن دوباره این ادعا از سوی برخی کاربران و فعالان حوزه موسیقی، ما این سوال را از هوش مصنوعی پرسیدیم و پاسخ جالبی دریافت کردیم.
هوش مصنوعی در پاسخ به این سوال که «آیا صدای محسن چاوشی کامپیوتری است؟» پاسخ میدهد:
«خیر، صدای محسن چاوشی کامپیوتری نیست. چاوشی یک خواننده و آهنگساز محبوب است و صدای او به دلیل استفاده از تکنیکهای مختلف خوانندگی و تجربه طولانیمدت در زمینه موسیقی، فراتر از تواناییهای یک کامپیوتر است. صدای محسن چاوشی نتیجه ترکیبی از ویژگیهای فیزیکی صدای او، فنیکهای خاص خوانندگی و تلاشهای او در هنگام ضبط آهنگها است.»
آیا میتوانید دربارهی تکنیکهای خوانندگی محسن چاوشی توضیح بدهید؟
هوش مصنوعی: بله، محسن چاوشی از تکنیکهای خاص خوانندگی استفاده میکند تا صدای خود را بهبود ببخشد و احساسات قویتری به مخاطبان منتقل کند. برخی از تکنیکهای خوانندگی محسن چاوشی عبارتاند از:
تنفس صحیح: محسن چاوشی به خوبی میداند که تنفس صحیح یکی از عوامل مهم در بهبود کیفیت صدای خواننده است. او در هنگام خواندن به تنفس صحیح توجه میکند و با استفاده از تکنیکهای تنفسی مختلف، صدایش را قوی و پرقدرت میکند.
کنترل صدای تنفس: در طول خواندن، محسن چاوشی به کنترل صدای تنفس خود توجه میکند تا صدای تنفس اش در ضبط آهنگها به وضوح شنیده نشود. این تکنیک به او کمک میکند تا صدایی پاک و صافتر ارائه دهد.
تغییرات در نحوه تلفظ: محسن چاوشی در طول خواندن از تغییرات متفاوتی در نحوه تلفظ و تنظیم صدای خود استفاده میکند. او میتواند صدایش را برای ایجاد تأثیرات مختلف در مخاطبان تغییر دهد، مثلاً با استفاده از صدای زیر، اوج و فرود آوردن صدا، تنظیم شدت صدا و ... مخاطب را تحت تاثیر قرار دهد.
استفاده از صدای شکسته: محسن چاوشی در برخی از قطعات موسیقی از تکنیک صدای شکسته استفاده میکند. این تکنیک به او کمک میکند تا برخی عبارات و کلمات را با بازی بین صداهای اوج و زیر اجرا کند. تکنیکی که به تأثیر بیشتر اثر او کمک میکند.
تنظیم تندی و آهستگی صدا: محسن چاوشی در طول خواندن قطعات موسیقی میتواند تندی و آهستگی صدای خود را تنظیم کند. این تکنیک به او کمک میکند تا تأثیرات مختلفی را در مخاطبان ایجاد کند، برای مثال در قطعات پرشور و پرانرژی تندی صدا را افزایش میدهد و در قطعات آرام و غمگین آهستگی صدا را بیشتر میکند.
این تکنیکها تنها بخشی از تکنیکهای خوانندگی محسن چاوشی هستند که او با استفاده از آنها صدای خود را بهبود بخشیده و به یکی از محبوبترین خوانندگان ایرانی تبدیل شده است.
این که chatGPT هست. بهتره یه نمونه از صداش برای هوش مصنوعی پخش بشه، نه فقط سوال پرسید
هر چی که هست هم ایشان را پولدار کرده و هم ما را بیاد مشکلات همیشگی مان می اندازد
زنده باد هنرمند مردمی چاوشی،حالا هر کی هرچی میخواد بگه !
تمام ترانه های ایشان موجی از انرژی منفی را به انسان تزریق می کند من که به هیچ عنوان آهنگ های ایشان را گوش نمی دهم چون سالها قبل این کار را می کردم و متاسفانه در عرض سه چهارماه که مدام به آهنگهای محسن چاووشی گوش می دادم بشدت افسرده و غمگین شده بودم این بدترین کار توسط بعضی خواننده های ماست که متاسفانه انرژی نسل جوان ما را تحلیل می برد توروخدا به آهنگهای غمگین گوش ندهید که فقط درد و غمتان را بیشتر می کند
ایشون وقتی سبکشو عوض کرد و عرفانی خوانی را شروع کرد کلا دگرگون شد .
موسیقی غمگین بله گوش کردنش درست نیست چون روی سیستم مرکزی مغز تاثیر منفی میزاره .
ولی پیشنهاد میکنم حتما اهنگهای عرفانی ایشون را گوش کنید سراسر عشق و شادی است