سال‌ها سکوت بی‌شرمانه نویسنده برنده نوبل در برابر تجاوز به دخترش

دختر «آلیس مونرو» نویسنده تازه درگذشته و برنده نوبل ادبیات مدعی شد که مادرش از تجاوز به او از سوی ناپدری‌اش در دوران نوجوانی آگاه بوده اما در این باره سکوت کرده است.

سال‌ها سکوت بی‌شرمانه نویسنده برنده نوبل در برابر تجاوز به دخترش

«آندریا رابین اسکینر» دختر آلیس مونرو، برنده جایزه نوبل ادبیات مدعی شده است که ناپدری‌اش در کودکی از او سوء استفاده جنسی کرده است و مادرش حتی پس از اعتراف او به این آزار، در کنار او مانده است.

«اسکینر» این اتهامات را در یک مقاله در روزنامه تورنتو استار کانادا فاش کرد و اعلام کرد ناپدری‌اش «جرالد فرملین» در سال ۱۹۷۶ هنگامی که او ۹ ساله بوده، او را مورد تجاوز جنسی قرار می‌داده است.

«آندریا رابین اسکینر» دختر آلیس مونرو همچنین گفت که وقتی او نوجوان شده ناپدری‌اش از تعرض به او دست کشیده، اما او به پرخوری عصبی، بی خوابی و میگرن مبتلا شد که آن را به سوء استفاده جنسی مرتبط می‌داند.

در سال ۲۰۰۵، «اسکینر» به پلیس مراجعه کرد و «جرالد فراملین» که در آن زمان ۸۰ سال داشت به تجاوز متهم شد و به جرم خود اعتراف کرد و به دو سال حبس تعلیقی محکوم شد اما «آلیس مونرو» تا زمان مرگ فراملین در سال ۲۰۱۳ با او زندگی کرد.

مونرو که به‌عنوان یکی از بزرگترین داستان‌نویسان تمام دوران شناخته می‌شد و برنده جایزه نوبل ادبیات در سال ۲۰۱۳ شد، ماه گذشته در سن ۹۲ سالگی درگذشت.

اسکینر در این باره گفت: «اولین بار در سال ۱۹۹۲، زمانی که در ۲۰ ساله بودم به مادرم درباره این آزار اطلاع دادم و مادرم همسرش را موقتا ترک کرد. فراملین در نامه‌هایی به سوء استفاده اعتراف کرد، اما تقصیر را به گردن من انداخت ومادرم نیز گفت که خیلی دیر به او اطلاع داده‌ام و در واقع هر اتفاقی که افتاده بین من و ناپدری ام بوده و ربطی به او ندارد».

به گزارش گاردین، دختر آلیس مونرو با اشاره به این که طی این سال‌ها و حتی پس از مرگ ناپدری‌اش به دلیل شهرت مادرش سکوت کرده، گفت: «حالا می‌خواهد این داستان بخشی از داستان‌هایی شود که مردم درباره مادرم می‌گویند و هرگز نمی‌خواهم مصاحبه، زندگی نامه یا رویداد دیگری را ببینم که با واقعیت اتفاقی که برای من افتاده، متفاوت باشد، واقعیتی که مادرم با آن مواجه شد، اما تصمیم گرفت با فرد تجاوز کننده به من بماند و از او محافظت کند».

«آلیس مونرو» چندین سال پیش از دنیای نویسندگی اعلام بازنشستگی و اعلام کرد احتمالا دیگر چیزی نخواهد نوشت. وی با اعلام اینکه «بهتر است ناگهانی بروم»، از علاقه‌مندان‌ آثارش خواسته کتاب‌های قدیمی او را دوباره و چندباره بخوانند که تعدادشان هم زیاد است.

«آلیس مونرو» که گاه همپای «چخوف» روس محسوب می‌شود، در سال ۲۰۰۹ جایزه بین‌المللی  بوکر را دریافت کرد.

این نویسنده که دو بار در سال‌های ۱۹۹۸ و ۲۰۰۴ جایزه ادبی گیلر را کسب کرد، در سال ۱۹۹۸ جایزه انجمن ملی منتقدین کتاب آمریکا را برای «عشق یک زن خوب» به دست آورد. وی دو بار در سال‌های ۲۰۰۶ و ۲۰۰۸ جایزه داستان کوتاه «اُهنری» را دریافت کرد و جایزه نویسندگان کشورهای مشترک‌المنافع نیز در افتخارات او دیده می‌شود.

این نویسنده کانادایی همچنین در سال ۲۰۰۵ مدال افتخار ادبیات را از انجمن ملی هنرهای آمریکا گرفت و در سال ۲۰۱۰ نشان شوالیه فرانسه را دریافت کرد.

منبع: عصر ایران
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • ناشناس
    0

    با این سطح تعهدش اگه اینجا بود راحت کارشناس میلی میشد

  • ناشناس
    0

    نباید سکوت می کردی دختر...

  • ناشناس
    7

    در جهان ازاد،این شهامت وجود داره که اعتراف کنند ولی در جهان شرق و غیر ازاد،جنایت هایی بیش از غرب اتفاق می افتد ولی بر آن سرپوش می گذارند،مثل اثبات زنا در حقوق ایران و کشورهای اسلامی که کار حصرت فیل و چیزی نزدیک به محال است.

  • ناشناس
    7

    دیگه داره روشن میشه چه کسانی این جایزه ها را می گیرند. این جایزه های بین المللی خیلی هاشون فقط بر اساس هم راستایی با فرهنگ و اخلاق حاکم در دنیای غرب و مسائل سیاسی قدرت های بزرگ جهانی هستند.

  • ناشناس
    0

    هرکسی به عزیزانش مثلا نادختراش زنا کند یا به زور به کسی زنا کند اوبواقع زنگ زاده ای بیش نیست ومیاد جبران مافات جبران گذشته اش راکند که مورد تجاوز بوده است عین بیناموسی است