ماسک: «صدای آمریکا» و «رادیو فردا» باید تعطیل شوند

میلیاردر مشهور آمریکایی و وزیر بهره‌وری در دولت ترامپ تأکید کرد: «صدای آمریکا» و «رادیو فردا» باید تعطیل شوند؛ کسی به آنها گوش نمی‌دهد.

ماسک: «صدای آمریکا» و «رادیو فردا» باید تعطیل شوند

ایلان ماسک، میلیاردر مشهور آمریکایی و وزیر بهره‌وری در دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور در پیامی در رسانه اجتماعی خود در «ایکس» با طعنه به شِبه رسانه موسوم به «رادیو آزاد اروپا» نوشت: اروپا اکنون آزاد است (بدون احتساب دموکراسی خفه کننده). سلام؟؟

میلیاردر مشهور آمریکایی ادامه داد: دیگر کسی به آنها (رادیو فردا، صدای آمریکا، رادیو آزاد اروپا و …) گوش نمی‌دهد. چپ‌های افراطی دیوانه در حالیکه در سال یک میلیارد دلار از پول مالیات دهندگان آمریکا را آتش می‌زنند، با خودشان حرف می زنند (مخاطب ندارند).

وزیر بهره‌وری در دولت دونالد ترامپ، اضافه کرد: آنها باید تعطیل شوند.

ماسک: «صدای آمریکا» و «رادیو فردا» باید تعطیل شوند/ کسی به آنها گوش نمی‌دهد

این میلیاردر آمریکایی چندی پیش گفته بود که رییس جمهور کشورش با تعطیلی آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا (USAID) که میلیاردها دلار کمک بشردوستانه، توسعه و امنیتی را در بیش از ۱۰۰ کشور مدیریت می‌کند، موافقت کرده است.

ایلان ماسک، در رسانه خود (ایکس) در این خصوص گفته بود: می‌دانید که هیچ‌یک از اینها بدون حمایت کامل رئیس‌جمهور انجام نمی‌شود و با توجه به مسائل آژانس درباره این موضوع با ترامپ مشورت کردم و او موافقت کرد که ما آن را تعطیل کنیم. در واقع آژانس مذکور یک توده کرم است.

وی همچنین بر تلاش برای کاهش هزینه های کشورش در حوزه های مختلف تأکید کرده بود.

منبع: مهر
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • ناشناس
    7

    دقیقن مثه رادیو و تلویزیون ایران

    نظرات شما -
    • ناشناس
      9

      عه شماها چرا میسوزید؟

    • ناشناس
      0

      این ایلان آمریکا را به دکان بقالی ترامپ ‌خودش تبدیل خواهدکرد.

  • ناشناس
    0

    آ سد ایلان عزیز دل برادر هم متنبه شده؟

  • ناشناس
    0

    اونام فهمیدن که با سنگین اشاعه اخبارکذب وشایعه پراکنیها عمدتا رو دوش داخلیاس مفت مجانی دارن سواری میدن

  • ناشناس
    0

    پیشگویی من اینه که یا ترامپ و یا ایلان ماسک ، بزودی ازسوی آمریکاییها ترور میشه