خبر فوری مرور می کند

محسن لرستانی؛ خواننده‌ای که هم عشق چشید و هم زندان/ اتهام او چه بود؟

محسن لرستانی متولد سال 1358 در محله باغ ابریشم شهر کرمانشاه است. نام خانوادگی اصلی او پورمست بوده و به دلایلی که هرگز عنوان نکرده، آن را عوض کرده است.

محسن لرستانی؛ خواننده‌ای که هم عشق چشید و هم زندان/ اتهام او چه بود؟

به گزارش خبر فوری، مصاحبه علی ضیا با محسن لرستانی، بار دیگر نام این خواننده را بر سر زبان‌ها انداخته است. او که با اتهامی عجیب به زندان افتاده، از بزرگترین پشیمانی زندگی خود، سخن گفته است.

 لرستانی تا ۲۵ سالگی، ساکن محلهٔ جعفرآباد کرمانشاه بود. در این محله موسیقی‌های محلی و فرهنگ مردم کردستان بسیار غنی بود. او از دوران نوجوانی ترغیب شد تا به سمت حرفهٔ خوانندگی برود. محسن لرستانی برادر بزرگتر از خود به نام رضا دارد که در آهنگهای محسن لرستانی به او کمک می‌کند.

محسن لرستانی جزو خوانندگان پرطرفدار در بین مردم کرد، لر و لک محسوب می‌شود. محسن لرستانی مجرد است.

fun728-1

آغاز به کار محسن لرستانی به صورت غیر حرفه‌ای با خوانش آهنگ‌های کردی و اجرا در مراسم عروسی به ابتدای دهه ۸۰ برمی‌گردد. او حرفه خوانندگی را با حمایت برادر بزرگترش رضا شروع کرد و اوایل در مراسم‌های مختلف برنامه اجرا می‌کرد. پس از آن به خواندن آهنگ‌هایی با لهجۀ فارسی کرمانشاهی روی آورد و به صورت حرفه‌ای این موضوع را دنبال کرد.

محسن لرستانی ورود به دنیای موسیقی را با کار گروهی و انتشار سی دی آغاز نمود و با آهنگ «لیلا جان» و «بچه گدا» شناخته شد.در سال ۱۳۸۶ با انتشار دو آهنگ «زندان» و «غربت» به شهرت رسید و توانست جایگاه خاصی را بین خوانندگان پاپ پیدا کند.

fun728-4

رضایت مخاطبان او در این سال باعث شد تا لرستانی اولین کنسرت خود را در ۲۱ دی ماه سال ۹۷ به صورت رسمی ‌در کرج برگزار کند. تمام بلیط‌های این کنسرت دو روز پیش از اجرا به فروش رفت.

دستگیری محسن لرستانی

در اسفند سال ۱۳۹۷ زمانی که محسن لرستانی در منزل مادرش در سعادت آباد تهران بود، توسط نیروهای امنیتی دستگیر شد. آذر سال ۱۳۹۸ بود که سید کاظم حسینی، وکیل او، اعلام کرد لرستانی، متهم به ایجاد یک گروه اینستاگرامی‌ویژه افراد تراجنسی (ترنس) است و به همین دلیل با اتهام فساد فی‌الارض روبرو است.

ابتدا این‌طور مطرح شد که انتشار مسائل اخلاقی و خصوصی در فضای مجازی از سوی محسن لرستانی علت صدور کیفرخواست با اتهام افساد فی الارض است. وکیل لرستانی اما این موضوع را رد کرد و گفت آنطور که مطرح شده نیست و چیزی در اینترنت منتشر نشده است، بلکه به گفته او چت‌های خصوصی لرستانی دلیل دستگیری و صدور چنین کیفرخواستی بوده است.

biography-lorestani1-1

لرستانی در نهایت ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ با وثیقه ۳ میلیاردی از زندان آزاد و تبرئه شد.

fun728

او به تازگی در برنامه علی ضیا از فشارهای روانی ناشی از پرونده مذکور و زندانی شدن سخن گفت و برای لحظاتی در مقابل دوربین اشک ریخت.

ازجمله کارهای او می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

زندان

غربت

بچه قرتی

بچه ننه

بچه سوسول

شاهزاده و گدا

بی وفایی

وابسته

تنهایی

چجور دلت میاد بگی

بیکس

نگین

ستاره

داش مهدی

پری

زندان

قصه بابا

روله داغت نبینم

برار

نارفیق

ساقی

بزن تار

دایه

دختر شر

دوست دارم

مونس دردم

کارتن خواب

یا کریم

هم نفس

رکب

 

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • ناشناس
    3

    کره شمالی خاورمیانه

  • ناشناس
    2

    اگر تبرئه شده جواب یکسال و نیم زندان بیگناه را کی میده؟آبرویی که رفته و آینده ای که خراب شده

  • رضائی
    0

    خودش گفته متاهلم شما نوشتی مجرده

  • ناشناس
    0

    افتخار کرد ها و لرها و لکها برای این بنده خدا پرونده درست کردند ۵ سال الکی زندان بود

  • فرهاد
    1

    ۹۷ رفته زندان، ۱۴۰۰ اومده بیرون، چرا میگن پنج سال زندان؟؟؟

  • محسن
    0

    سلام شمایی که ازش طرفداری میکنید و دلسوزی بیجا دارید بدونید که خیلی هم بیگناه نبوده ایشان توی پرونده اش چندین مورد اغفال زنان و دختران رو داشته و همچنین ازهم پاشیدن زندگی خانوادگی چندین زن متاهل رو توی پرونده داشته خیلی هم کثیف زندگی میکنه