شهربانو تقی پور (شری) سریال پایتخت ۷ با چند استایل مختلف/ عکس

شهربانو تقی پور که با نام هنری شری تقی‌پور شناخته می‌شود، در فصل هفتم سریال محبوب پایتخت نقش همسر ارسطو را ایفا خواهد کرد. حضور او در این مجموعه، یکی از تازه‌ترین تغییرات این فصل به شمار می‌آید و کنجکاوی بسیاری از طرفداران را برانگیخته است.

شهربانو تقی پور (شری) سریال پایتخت ۷ با چند استایل مختلف/ عکس

شیوا مکینیان، بازیگر باسابقه تئاتر و سینما، یکی از هنرمندانی است که با اجرای موفق خود در داخل و خارج از کشور شناخته می‌شود. او متولد ۱۶ تیر ۱۳۶۰ در اصفهان است و از سال ۱۳۷۸ به‌طور حرفه‌ای در دنیای بازیگری فعالیت دارد.

شادی

مکینیان تحصیلات خود را در زمینه تئاتر ادامه داده و دارای مدرک کارشناسی در رشته تئاتر با گرایش بازیگری از دانشگاه هنر و معماری تهران و کارشناسی ارشد نمایش با گرایش بازیگری از دانشگاه تربیت مدرس است.

بیشتر بخوانید: الهام چرخنده:وقتی به دنیا آمدم پدرم حتی حاضر نشد من را ببیند!

سفر نوروزی خانم بازیگر تلویزیون به ترکیه/عکس

یکی از نکات برجسته در کارنامه هنری او، اجرای نمایش‌های متعدد در خارج از ایران به زبان‌های انگلیسی و فرانسوی است. این ویژگی باعث شده تا او در میان بازیگران ایرانی، یکی از چهره‌های شاخص در عرصه تئاتر بین‌المللی باشد.

شادی

منبع: منیبان
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • همشهری
    1

    گند زدن با اون سریال درست کردنشون ی مشت احمق دلقک از کجا به کجا پریدن فاتحه خوندن تو سریال

  • ناشناس
    0

    چقدر میدی فیسلم بازی کنی شده حکایت این سریال

  • ناشناس
    0

    ارسطو هم رو چه خانمهای دست میزاره آخه به تریپش نمیخوره جور در نمیاد نمیدونم طنابنده بخاطر پول بوده یا.......

  • ناشناس
    0

    داییی شری جون

  • ناشناس
    0

    شری جووون دوست دارم