اکرانهای جشنواره فجر به لحاظ اقتصادی به فیلمساز آسیب می‌زند / ۵ دقیقه از فیلم «دعوتنامه» کم شد

اکرانهای جشنواره فجر به لحاظ اقتصادی به فیلمساز آسیب می‌زند / ۵ دقیقه از فیلم «دعوتنامه» کم شد

مهرداد فرید کارگردان فیلم سینمایی «دعوتنامه» در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی تسنیم درباره این فیلم سینمایی توضیحاتی را ارائه کرد و گفت که 5 دقیقه از فیلمش کوتاه شده و ریتم تندتری پیدا کرده است.وی همچنین صحبتهایی درباره سی‌وپنجمین جشنواره فیلم فجر به میان آورد که در ادامه شرح این گفت‌وگو را مشاهده می‌کنید:

*چه زمانی را برای اکران فیلم سینمایی«دعوتنامه» در نظر گرفته‌اید؟

در حال حاضر تصمیم نگرفته‌ایم؛ اما قطعاً بهار نخواهد بود. شاید فصل تابستان زمان مناسبی برای اکران این فیلم باشد.

* با پخش کننده‌ای در حال حاضر به تعامل رسیده‌اید؟

چند دفتر پخش هستند که در حال مذاکره با آنها هستیم ولی هنوز نمی‌توان به قطعیت این موضوع را اعلام کرد. چون قصد اکران در نوروز 96 را نداشتم در این زمینه‌ نیز عجله‌ای نکردم.

* آیا این فیلم با نسخه به نمایش در آمده در سی‌وپنجمین جشنواره فیلم فجر تفاوت دارد؟

قطعاً تغییر کرده است، بعد از جشنواره فیلم فجر ما این فیلم را باز تدوین کردیم که در نهایت حدود 5 دقیقه از آن کمتر شد. این کم شدن فیلم باعث شده است فیلم ریتم بهتری پیدا کند.

* بازخوردهایی که از جشنواره فیلم فجر دریافت کرده‌اید چگونه بود؟

این فیلم برای مخاطب عام ساخته شده و خوشبختانه بازخوردهایی که در سینماهای اکران مردمی جشنواره فیلم فجر دریافت کردم خوب بود و مخاطبان از فیلم راضی بودند.

* برنامه بعدی شما برای فیلمسازی چیست؟ در حال حاضر فیلمنامه‌ای در دست ساخت دارید؟

فعلاً همت را معطوف به تهیه‌ فیلم دوم آقای بایرام پرویزی کرده‌ام.

*شما جشنواره سی‌وپنجم فجر را چگونه دیدید؟ به نظر شما این جشنواره کیفیت لازم را دارا بود؟

به نظرم جشنواره فیلم فجر بیش از آن چیزی که هست، مهم و فربه شده است. برای این که این جشنواره بتواند موفق باشد من دو نکته دارم، اول این که این جشنواره باید غیر و دولتی شود و نهادهای غیر مدنی اجرای آن را بر عهده بگیرند. می‌تواند ترکیبی از اصناف مختلف فیلم سازی باشد؛ متاسفانه دولت در زمینه مسائل فرهنگی توانایی پاسخگویی که مردم را ندارد، فرهنگ به خاطر پیچیدگی‌هایی که دارد به نظرم باید سپرده شود به سازمانهای مردم نهاد این مهمترین گامی است که جشنواره فیلم فجر هم باید مد نظر قرار دهد. دوم این که جشنواره فیلم فجر که امروز به این اندازه چاق و فربه شده است باید لاغرش کرد تا لاجرم به کیفیت‌اش افزوده شود. در حال حاضر مطرح‌ترین جشنواره‌های جهان نمایش فیلم بسیار کمی دارند شاید جشنواره‌هایی مانند«کن» هر فیلم را دو مرتبه به نمایش در آورد؛ اما ما در جشنواره فیلم فجر بیش از 40 مرتبه یک فیلم را به نمایش در می‌آوریم. این یعنی به یغما رفتن فیلم بخصوص اگر فیلم در بخش خصوصی باشد.

* این موضوع به چه اندازه به روی فروش فیلمها تاثیر می‌گذارد؟

بسیار تاثیر می‌گذارد، من به عنوان یک فیلمساز وقتی یک فیلم را به جشنواره فیلم فجر می‌فرستم، آه از نهادم خارج می‌شود وقتی متوجه می‌شود که 20 هزار نفر در تهران فیلمم را در جشنواره فیلم فجر دیده‌اند در صورتی که این موضوع هیچ منفعت مالی برای من نداشته است، 20 هزار نفر را اگر محاسبه کنید می‌شود چیزی حدود 200 میلیون تومان پول. چرا منِ فیلمساز بخش خصوصی باید از 200 میلیون تومانم بگذرم. تازه بعدش هم با انتقاد شدید یک عده منتقدی که یا فیلم را نپسندیده‌اند و یا پسندیده‌اند رو به رو شوم و آنها فیلمم را بکوبند و در اذهان عمومی آن را تخریب کنند. به نظرم این موضوع غلط است. در کدام جشنواره فیلم در تمام جهان 33 فیلم را در بخش مسابقه قرار می‌دهند. داوران هم انسان هستند چگونه می‌توانند این فیلم‌ها را مشاهده کرده و در مورد آن قضاوت کنند. هر سال هم می‌آیند به سیمرغ‌ها اضافه می‌کنند، به نظرم اگر مشکلات در جشنواره برطرف شود جشنواره فیلم فجر به آن درجه‌ای باید، خواهد رسید.

منبع: تسنیم

10

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید