ستاره سیهچرده، آماده رویارویی با اتلتیکو
ستاره جدید یوونتوس بعد از درخشش برابر اودینزه از آمادگی بالای خود قبل از جدال با اتلتیکو مادرید گفت.
![ستاره سیهچرده، آماده رویارویی با اتلتیکو](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/ZGIyNDg1GRey/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJP95uLtqcEcf/ZGIyNDg1GRey.jpg)
یوونتوس در دیدار آغازین هفته بیست و هفتم رقابتهای سری A از اودینزه پذیرایی کرد و توانست با نتیجه چهار بر یک به پیروزی برسد.
ستاره یووه در این دیدار مویس کین بود که توانستدبل کند و نخستین گلهای فصل خود را به ثمر رساند.
آلگری در این دیدار به کریستیانو رونالدو، مانژوکیچ و دیبالا استراحت داد تا فرصت درخشش یک مهاجم تازه وارد و جوان مهیا شود.
مویس کین ساحل عاجی بعد از بازی، گفت: همواره در تمرینات آمادگی بالای خود را نشان دادهام و در حال حاضر آماده هستم در دیدارهای بعدی هم به میدان بروم. چیزهای زیادی از حضور در یوونتوس یاد گرفتهام.
او ادامه داد: گل نخست همواره سخت است. اودینزه بازی خوبی را به نمایش گذاشت اما ما بهتر بودیم و در نهایت هم به پیروزی رسیدیم. پیروزی همواره اعتماد به نفس تیم را بالا میبرد. هم اکنون دیگر نوبت آزمون سختتر است و باید با نهایت آمادگی برابر اتلتیکو مادرید بازی کنیم.
منبع: جایگاه ویژه
2034